Gene Simmons: een lijst van de vele vrouwen in zijn leven

Inhoudsopgave:

Gene Simmons: een lijst van de vele vrouwen in zijn leven
Gene Simmons: een lijst van de vele vrouwen in zijn leven
Anonim

Hoewel Gene Simmons bekend staat om zijn ongelooflijk lange tong, gekke capriolen op het podium met KISS en zijn excentrieke kostuum en make-up, de bassist stond ook bekend als de rokkenjager van de band.

Simmons maakte zijn rondes in Hollywood op het hoogtepunt van zijn roem en ging uit met een handvol beroemde vrouwen. Zou hij een echte rocker zijn geweest als hij niet had gefeest zoals de rest? Het heersende probleem met Simmons was dat hij zich niet kon binden. De rocker, die nog steeds de hele nacht rock 'n' roll kan, kan je zelfs ongeveer vertellen met hoeveel vrouwen hij is geweest - ouch! Al meer dan vier decennia droeg hij de iconische KISS-gezichtsverf, spuwde hij vuur en spuugde hij bloed, maar zijn datingdagen zijn nu voorbij.

Dus, met wie is de ladies man geweest? Ontdek het hieronder.

10 Liv Ullmann

Je kent de Noorse actrice misschien niet, maar in de jaren 70 liet ze veel mannen hypnotiseren, waaronder Gene Simmons.

Gek genoeg zat Simmons destijds in KISS, maar de actrice en regisseur hadden nog nooit van de band gehoord. Blijkt dat Simmons zijn bizar lange tong toch niet nodig had! Ullmann gaf toe dat het paar verschillende dates had gehad, niet wetende wie de beroemde bassist was. Hun romance was echter van korte duur en na een paar ontmoetingen gingen ze hun eigen weg.

9 Connie Hamzy

Terwijl KISS de wereld overnam, was Simmons gemaakt om van te houden!

We hoeven dit waarschijnlijk niet te zeggen, maar in het rock-'n-roll-tijdperk bestond er zoiets als 'groupies', en Simmons schuwde ze niet. Er waren veel vrouwen die de wereld rondtoerden met rockers, zonder enige verplichtingen. Een van hen was toevallig Connie Hamzy, en zij en Simmons waren kort romantisch betrokken. Dat duurde niet lang, want ze gingen uit elkaar maar bleven in contact.

8 Wendy O. Williams

De getalenteerde bassist, die tijdens het optreden heel vaak in brand is gestoken, ging ooit uit met een vrouw met een vergelijkbare persoonlijkheid.

Als leadzanger van de heavy metal band Plasmatics leken Simmons en Wendy O. een match made in heaven (of hell) toen ze officieel begonnen te daten. Williams, die zich op het podium met soortgelijk gedrag bezighield, leek de juiste vrouw voor hem. Hoewel ze allebei wild waren, hielden ze het niet vol. Ze eindigden echter op vriendschappelijke voet en Simmons produceerde zelfs een album van haar getiteld WOW.

7 Star Stowe

Voordat hij halsoverkop verliefd werd op zijn vrouw, Playmate Shannon Tweed, was Simmons jaren eerder betrokken bij een ander Playboy-model!

Dit was een van Simmons' langste romances, aangezien de twee zich voor meerdere jaren aan elkaar hadden toegewijd. Het model was als familie voor de band en ze verscheen op veel picture disks die de band uitbracht. Stowe bestaat misschien al een tijdje, maar Simmons kon geen eenvrouwsman blijven.

6 Katey Sagal

Misschien herken je Katey Sagal van Sons of Anarchy, Married… with Children of 8 Simple Rules ! Simmons sloot echter de ogen met de getalenteerde actrice voordat ze een begrip werd.

Dus, als ze toen een niemand was, hoe viel ze dan onder de charme van Simmons? Nou, terwijl ze als serveerster werkte, walste de man met The Demon stage persona in het restaurant waar ze werkte. Simmons en Sagal gingen op een paar dates, en dat was dat - shocker?

5 Georgeann Walsh Ward

De muzikale legende was zeker een liefdesgeweer !

Een andere van zijn affaires betrof Georgeann Walsh Ward, met wie hij in de jaren zeventig kort samen was. Als je een fan bent van de muzikant, zal de naam misschien wel een belletje doen rinkelen! Hoewel hun relatie tientallen jaren geleden was, dook ze in het begin van de jaren 2000 weer op in zijn leven - en dat was niet voor niets.

Vanwege de "rockumentary" When Kiss Ruled the World, dat was op VH-1, werd Simmons aangeklaagd door zijn voormalige vriendin. Volgens Billboard klaagde ze hem aan wegens laster, omdat ze beweerde dat ze volledig verkeerd werd voorgesteld.

4 Linda Johansen

Als je je afvroeg wat voor type Simmons was, hebben we geconcludeerd dat langbenige modellen deel uitmaakten van zijn criteria.

Wie is er nog meer in zijn ban? Een Noors model genaamd Linda Johansen. Hoewel niet zo beroemd als hij, heeft Johansen zeker naam gemaakt als model en later als zakenvrouw. Simmons en Johansen waren een item in de vroege jaren 90, maar ze kwamen niet ver. We zijn niet in het minst verrast!

3 Jessica Hahn

Een ander model? Wat een schok!

Een van de meest herkenbare gezichten in de rockmuziek, Simmons liet vrouwen aan zijn voeten vallen. In de jaren '80, toen de band op het hoogtepunt van hun uitstekende carrière was, begon het model dat actrice werd met de bassist te daten.

Terwijl ze samen waren, gaf Hahn toe dat geen van beiden trouw was aan elkaar. Blijkbaar was het van korte duur en gingen ze uit elkaar.

2 Cher

Cher had absoluut iets met rocksterren, en Simmons was een van hen!

En hun romance was op zijn zachtst gezegd gedenkwaardig. Beide extravagante muzikanten ontmoetten elkaar toevallig toen ze allebei dezelfde inzamelingsactie bijwoonden, en Cher's kind, Chaz, smeekte zijn moeder om de handtekening van de bassist.

In 1979 ging hun relatie sterk, hoewel beiden nog steeds bezig waren met het feestleven. Ondanks dat hij ontrouw was, had Simmons aan People toegegeven dat het muzikale icoon zijn 'eerste liefde' was. Dus, hoe is het afgelopen? Dat is waar Diana Ross om de hoek komt kijken.

1 Diana Ross

Liefdesdriehoeken in Hollywood zijn vreemd genoeg heel gewoon!

Hoe heeft het duo elkaar ontmoet? Welnu, Simmons was op dat moment aan het daten en woonde bij Cher en vroeg zijn vriendin wat hij haar voor Kerstmis moest kopen. Cher, de voorbereide dame die ze was, had voor hem een ontmoeting georganiseerd met haar beste vriendin, Diana Ross. Ross zou hem kerstinkopen meenemen om Cher's cadeau te krijgen. Plottwist: Simmons kreeg een nieuwe vriendin en Cher bleef met een gebroken hart achter.

Aanbevolen: