Alles wat we weten over 'Vanderpump Dogs

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Vanderpump Dogs
Alles wat we weten over 'Vanderpump Dogs
Anonim

Na haar te hebben leren kennen op de Real Housewives van Beverly Hills, hebben fans de carrière van Lisa Vanderpump gevolgd en genoten van het kijken naar haar in de spin-off Vanderpump Rules. Het leek alsof Vanderpump Roles werd geannuleerd, maar volgens Cinamablend.com zijn de cast en crew klaar met het filmen van seizoen 9.

Lisa heeft een vrij nieuwe reality-serie over het entertainen en het geven van geweldige etentjes, en fans hebben veel geleerd van Overserved. Nu heeft Lisa Vanderpump een nieuwe realityserie die fans kunnen bekijken, dus laten we eens kijken.

'Vanderpump Dogs'

Mensen zijn altijd onder de indruk van Lisa Vanderpump's Villa Rosa herenhuis, en het was geweldig om LVP te zien met haar man Ken en hun prachtige, lieve dieren in hun huis.

Streaming on Peacock sinds 9 juni, Vanderpump Dogs gaat over Lisa's Vanderpump Dog Foundation in L. A.

Lisa legde de focus van de serie uit en vertelde Dogoday.com: Het richt zich voornamelijk op de honden en de mensen die ze adopteren, en het zijn de verhalen over de honden - hoe ze daar kwamen en hoe het hun tweede kans. En het gaat ook om de mensen en hun verhalen, dus het is eigenlijk wie wie redt.”

In de trailer legt Lisa uit dat ze "een huis hebben gevonden voor meer dan 2.000 honden". Ze legde uit: "Het is net een datingproces."

De trailer laat zien hoe honden worden verzorgd en Lisa legt uit dat ze "als V. I. P.'s" worden behandeld. Lisa is vastbesloten ervoor te zorgen dat de honden een goed thuis krijgen.

Volgens People bestaat de cast uit hondentrainer Madeline Quint, communicatiedirecteur Kendall Young en hondenstylist Brian Marshall. Er is ook Summer Loftis, die sociale media en marketing doet, en Patrick Miller-Wren, een hondentrimster.

LVP's Love Of Dogs

Lisa Vanderpump deelde met Entertainment Tonight dat het werken aan de show een "passieproject" is en dat het anders is dan haar spin-off, Vanderpump Rules, die veel drama met zich meebrengt.

Lisa zei: "Nee, nee, nee, nee, het is helemaal niet zoals Vanderpump Rules. Dit is een passieproject, en dit gaat over het vinden van het perfecte huis, want veel van deze honden hebben zeer trieste verhalen en ze komen naar ons en dit is hun tweede kans. Nee, nee, er kan geen emotionele disfunctie zijn bij redding. Het is al moeilijk genoeg en emotioneel uitdagend genoeg zoals het is."

Wie op zoek is naar drama, kan zeker Lisa's seizoenen van RHOBH en ook Vanderpump Rules bekijken. Het is geweldig dat de ster haar liefde voor dieren kan ontdekken in een nieuwe show.

Het was zo hartverwarmend om Lisa's liefde voor dieren op RHOBH te zien. Volgens Bravotv.com had Lisa een hond genaamd Velvet, en nadat zij en Ken Todd trouwden, kregen ze een hond genaamd Huckleberry. Lisa deelde dat de show "mooi" is, omdat het allemaal draait om het vinden van huizen voor de honden, en dat klinkt echt heel lief om naar te kijken.

Lisa zei ook over haar huwelijk met Ken: "Gelukkig ben ik getrouwd met iemand die eigenlijk ook gewend was om katten te hebben en ook mijn liefde voor honden toegegeven heeft. En toen we op het Engelse platteland woonden, slaagden we erin om heb veel [honden]. Ik hou gewoon van ze. Ik denk dat ze zo slim zijn, "volgens Bravotv.com.

Fan Reactie

In een interview met Daily Paws sprak Lisa over haar nieuwe show en legde ze uit: "Het is zo emotioneel provocerend voor hoe je je voelt, hoe geïnvesteerd je bent in de honden, hoe je ernaar verlangt dat ze worden geadopteerd En dan is het ook nog het menselijke verhaal - het is echt mooi. Het was zo leuk om te doen, maar ik vind het ook heel, heel hartverwarmend."

Het lijkt erop dat fans het eens zijn met de verklaring van Lisa Vanderpump, zoals velen erover hebben gesproken op Reddit, en ze vinden het zo hartverwarmend.

Een fan schreef: "JA, ik heb dit weekend alle afleveringen bekeken en mijn hart groeide drie maten."

Een andere kijker antwoordde: "Ik ook. Het was helemaal niet wat ik had verwacht. Ik dacht dat het zou zijn als VP-regels waar ze zich op het personeel concentreerden, maar het is eigenlijk een heel lieve show over het vinden van eigenaren voor verlaten honden."

Een andere fan vindt het een geweldig idee voor een tv-show die veel langer zou kunnen duren, aangezien het eerste seizoen erg kort is. Ze schreven op Reddit: "Ik vind het geweldig. Het is zo puur. Ik wil gewoon zien hoe schattige honden hun eeuwige thuis krijgen. Ik hoop dat het 100 seizoenen heeft."

Er zijn tot nu toe slechts zes afleveringen van Vanderpump Dogs, en fans van Lisa Vanderpump en haar vriendelijke aard moeten het zeker eens bekijken. Hopelijk komen er meer seizoenen van deze schattige show.

Aanbevolen: