Iedereen met Jennifer Lopez gedateerd, in chronologische volgorde

Inhoudsopgave:

Iedereen met Jennifer Lopez gedateerd, in chronologische volgorde
Iedereen met Jennifer Lopez gedateerd, in chronologische volgorde
Anonim

Jennifer Lopez is geen onbekende in de schijnwerpers. De drievoudige dreiging domineert de industrie sinds haar debuut in de jaren 90 na de release van haar debuutalbum, On The 6. De ster kreeg rollen in films, waaronder Selena, Maid In Manhattan, Gigli en Monster In Law., om er maar een paar te noemen.

Met een carrière die net zo succesvol is als de hare, lijkt het alsof JLo niet zoveel succes heeft gehad als het gaat om haar liefdesleven. Hoewel de lijst met vriendjes van Jennifer Lopez lang is, vond ze het moeilijk om "de ware" te vinden.

Hoewel haar meest recente verloving met A-Rod misliep, lijkt het alsof JLo al verder is gegaan. Dus, met wie was JLo nog meer gelinkt, die de lijst met vriendjes maakte? En gaat Bennifer 2.0 echt lukken? Laten we erin duiken.

Bijgewerkt op 18 september 2021, door Michael Chaar: De 'Jenny From The Block'-zangeres heeft een behoorlijk succesvolle carrière gehad en ze heeft het grootste deel ervan doorgebracht met een speciaal iemand. Vanaf haar allereerste openbare romance met haar vriend die echtgenoot wordt, Ojani Noa, tot aan haar meest recente verloving met A-Rod, is de lijst met vriendjes van Jennifer Lopez er een die het bekijken waard is! Terwijl haar tijd met de voormalige honkbalspeler tot een einde kwam in mei 2021, herleeft Jennifer nu haar romance met Ben Affleck, die sindsdien is bevestigd na de grote make-outsessie van de twee vorige week. JLo en Ben zijn naast elkaar naar Capri en Venetië, Italië gereisd, terwijl ze een paar keer hun lippen op elkaar sloten terwijl ze onderweg waren. Hoewel het onbekend blijft of Ben en Jen hun families zo snel in de zaken hebben vermengd, kan het zijn dat hun tweede keer in een relatie misschien wel degene is die werkt.

11 Ojani Noa - 1995 - 1998

De aftrap is de Cubaanse ober Ojani Noa, die eigenlijk de eerste echtgenoot van Jennifer Lopez was. De zangeres en actrice - die op dat moment bij haar doorbraak was - trouwden in februari 1997 met Ojani, maar hun liefde hield geen stand. Amper een jaar later, in januari 1998, scheidde het paar en Jennifer Lopez ging verder en werd een van de grootste celebs van haar generatie.

10 Sean "Diddy" Combs - 1999 - 2001

De volgende op de lijst is rapper Sean "Diddy" met wie Jennifer Lopez in de zomer van 1999 begon te daten - precies rond de tijd dat haar debuutalbum On The 6 werd uitgebracht.

Na een behoorlijk openbare relatie ging het paar in februari 2001 uit elkaar, maar ze leken vriendelijk te blijven en in de loop der jaren hebben hun paden elkaar vele malen gekruist. Tijdens hun relatie droeg Jlo haar prachtige groene Versace-jurk naast Diddy bij de 2000 Grammy-awards.

9 Cris Judd - 2001 - 2003

Na de beroemde rapper begon Jennifer te daten met voormalig back-updanseres Cris Judd, die ze ontmoette in Spanje en hun relatie ontwikkelde zich snel.

Het paar, dat zeker een band had over hun liefde voor dansen, trouwde op 29 september 2001, maar - net als het vorige huwelijk van J-Lo - duurden ze ook maar amper een jaar. In juni 2002 vroegen Jennifer Lopez en Cris Judd een echtscheiding aan vanwege onoverbrugbare verschillen en hun scheiding werd in 2003 afgerond.

8 Ben Affleck - 2002 - 2004

De volgende op de lijst is misschien wel een van Jennifers meest memorabele relaties - die met Hollywood-ster Ben Affleck. De twee waren zo populair dat ze door de media Bennifer werden genoemd en in 2003 - na ongeveer een jaar daten - verloofde het paar zich.

Helaas hebben ze hun geloften nooit kunnen uitwisselen omdat ze hun huwelijk uitstelden en ze officieel uit elkaar gingen in januari 2004. Tijdens hun tijd samen werkten Ben en Jen aan een aantal films, waaronder Gigli en Jersey Girl.

7 Marc Anthony - 2004 - 2014

In 2004, snel na haar splitsing van Ben Affleck, begon Jennifer te daten met collega-muzikant en oude vriend Marc Anthony. In juni van dat jaar stapten Jennifer en Marc in het huwelijksbootje en het leek erop dat de diva die ene had gevonden - vooral toen Jennifer in februari 2008 beviel van hun tweeling Emme en Maximilian.

Helaas kondigden de twee in juli 2011 hun splitsing aan en hun scheiding werd in 2014 afgerond. Gelukkig voor het duo zijn ze vriendschappelijk gebleven, vooral omwille van hun tweeling, en zijn ze nog steeds vrienden tot op de dag van vandaag!

6 Rodrigo Santoro - 2011

In 2012 - kort na haar breuk met Marc Anthony - speelde Jennifer Lopez in de rom-com What To Expect When You're Expecting naast acteur Rodrigo Santoro.

Volgens de Huffington Post kon de diva haar handen niet van haar tegenspeler afhouden op de set in 2011, wat ertoe leidde dat ze vaak werd uitgescholden door de regisseur van de film. Hoewel Jennifer noch Rodrigo ooit een relatie hebben bevestigd, gaat het gerucht dat de twee meer waren dan alleen vrienden.

5 Bradley Cooper - 2011

Een andere Hollywood-ster die naar verluidt met Jennifer Lopez is uitgegaan, is acteur Bradley Cooper. Nogmaals, geen van de sterren heeft ooit iets bevestigd, maar in 2011 leken de twee iets dichterbij dan normaal. Hierboven zijn de twee sterren te zien op een Tommy Hilfiger-modeshow in de lente van 2011 in New York City - en ze hadden zeker een geweldige tijd samen.

4 Casper Smart - 2011 - 2016

De volgende op de lijst is voormalig back-updanseres Casper Smart met wie Jennifer Lopez van oktober 2011 tot augustus 2016 een knipperlichtrelatie had.

Na vijf jaar daten met de twee - met een leeftijdsverschil van 18 jaar - stopte de diva maar op een echte J-Lo-manier - de diva bleef niet te lang vrijgezel en merkte dat ze naar niemand anders ging dan de Canadese rapper Drake!

3 Drake - 2016 - 2017

Laten we verder gaan met de Canadese rapper Drake, die in december 2016 voor het eerst werd gelinkt aan Jennifer, nadat hij was gespot bij een paar van haar shows. Kort daarna lijkt het serieus te zijn geworden en heeft Drake zelfs een foto van het paar knuffelend op zijn Instagram geplaatst.

Helaas leek het in februari 2018 - na slechts twee en een halve maand daten - alsof de twee muzikanten besloten uit elkaar te gaan.

2 Alex Rodriguez - 2017 - 2021

De lijst wordt afgerond met Jennifer's huidige bae - voormalig professionele honkbalspeler Alex Rodriguez. De twee sterren begonnen te daten in februari 2017, vrijwel onmiddellijk nadat Jennifer en Drake ermee ophielden, en drie jaar later lijken J-Lo en A-Rod net zo sterk als altijd.

Het stel - dat een band kreeg vanwege een vergelijkbare gezinssituatie (ze zijn allebei gescheiden en hebben kinderen) en hun liefde voor hard en intensief sporten - verloofden zich in maart 2019, alleen toen het mis ging. In mei 2021 kondigde het stel officieel aan dat ze uit elkaar gingen na geruchten weken voordat ze begonnen te speculeren dat hun relatie voorbij was.

1 Terug naar Ben Affleck - 2021

Na haar splitsing van A-Rod in de lente van dit jaar, ging Jennifer Lopez vrij snel verder toen ze geruchten begon op te wekken over een nieuwe romance met voormalig verloofde, Ben Affleck. De twee werden deze zomer gezien terwijl ze hun lippen op elkaar sloten, waarmee de Bennifer 2.0-talk voor het eerst begon, en het is toevallig waar!

De twee gingen deze zomer naar de beurs en gaan sindsdien sterk. Aangezien Ben een duister verleden heeft, vooral als het gaat om middelenmisbruik, kan het zijn dat JLo een positief effect heeft op de acteur.

Aanbevolen: