10 Voormalige beroemdheden op de A-lijst die de showbusiness hebben verlaten

Inhoudsopgave:

10 Voormalige beroemdheden op de A-lijst die de showbusiness hebben verlaten
10 Voormalige beroemdheden op de A-lijst die de showbusiness hebben verlaten
Anonim

Als je ziet hoe graag sommige mensen de roem en het fortuin van beroemdheden uit de A-lijst willen, zou je denken dat degenen die dat hebben bereikt er alles aan zouden doen om in die positie te blijven. Dat is echter niet altijd het geval. Sommige A-lijst-beroemdheden liepen weg van alles en deden dat zonder spijt. Misschien is het leven van een A-lister niet alles wat het is?

Het is alsof deze beroemdheden op een dag wakker werden en een nieuwe roeping vonden. Sommigen stoppen met acteren en vinden hun weg terug, anderen verlaten de schijnwerpers om nooit meer gezien te worden. Je kunt je afvragen hoe iemand op het hoogtepunt van zijn carrière tot de conclusie kwam dat hij alles wilde opgeven. Het is waar wat ze zeggen, verschillende streken voor verschillende mensen.

10 Angus T. Jones haatte het om aan twee en een halve man te werken

Angus T. Jones speelde Jake Harper gedurende 11 seizoenen in de CBS-sitcom Two And A Half Men. Angus, die al sinds zijn negende in de show zit, zou naar verluidt $ 350.000 per aflevering hebben verdiend. Later zou hij echter naar YouTube gaan om de show die hem miljoenen had opgeleverd "Filth" te noemen.

Hij noemde zichzelf ook een 'betaalde hypocriet' en suggereerde dat mensen zouden stoppen met kijken naar Two And A Half Men. Angus stopte met de show vanwege zijn religieuze overtuigingen, de show is echter niet het enige dat hij stopte. Hij stopte helemaal met acteren.

9 Cameron Diaz wilde verschillende dingen uit het leven

De ster van Charlie's Angel behoorde ooit tot de elite van Hollywood. Cameron Diaz had een lange en succesvolle acteercarrière, voordat hij alles opgaf.

Volgens CNN sprak Diaz over haar vertrek uit Hollywood tijdens een aflevering van Gwyneth P altrow's In Goop He alth: The Sessions-serie. De ster onthulde dat "Als je een film maakt, dat het perfecte excuus is. Ze bezitten jou. Je bent er 12 uur per dag, maandenlang. Je hebt geen tijd voor iets anders."

8 Jack Gleeson stopte met acteren omdat hij er niet meer van genoot

Voor Game Of Thrones-fans is Jack Gleeson een bekend gezicht dat uit de schijnwerpers leek te zijn verdwenen nadat zijn personage in de show werd vermoord.

Op het hoogtepunt van zijn carrière stopte Gleeson met acteren. Hij vertelde Entertainment Weekly: "Ik acteer al sinds mijn 8e. Ik geniet er gewoon niet meer zo van als vroeger. En nu is er het vooruitzicht om het voor de kost te doen, terwijl het tot nu toe altijd iets was waarvoor ik deed. recreatie met mijn vrienden, of in de zomer voor wat plezier."

7 Jessica Alba ging een decennium lang weg… maar kwam terug

Jessica Alba staat bekend om films als Fantastic Four, Into The Blue en Machete. Hoewel sommigen misschien beweren dat Jessica's filmografie niet zo indrukwekkend is, heeft ze zeker opmerkelijke films op haar cv.

In 2008 ging de ster op pauze en volgens ET Online was "Jessica niet meer geïnteresseerd in acteren, tenzij zij degene was die de leiding had." Een decennium later kreeg de El Camino-ster een aanbod dat ze niet kon weigeren. Ze beëindigde haar pauze om samen met Gabrielle Union te schitteren in L. A.'s Finest.

6 Macaulay Culkin ging met pensioen in de jaren '90, maar speelt een kleine rol in de projecten van zijn vrienden

Dankzij de Home Alone-films werd Macaulay Culkin al op jonge leeftijd een begrip. Hij speelde verder in een handvol films voordat hij stopte met acteren en het sterrendom van kinderen achter zich liet.

Hij is misschien als kind met pensioen gegaan, maar doet nog steeds indieprojecten en kleine bijrollen in de projecten van zijn vrienden. Het is moeilijk te zeggen of het kindsterretje van plan is om volledig opnieuw te acteren en zijn grote Hollywood-terugkeer te maken, of misschien geniet hij er gewoon van om hier en daar zijn tenen onder te dompelen.

5 Mary-Kate en Ashley Olsen stoppen met acteren en kijken nooit meer achterom

Mary-Kate en Ashley Olsen maakten hun acteerdebuut in de cult-klassieke sitcom Full House. De Olsen-tweeling speelde in hun tienerjaren in verschillende films en zou zijn overgegaan in Hollywood-leading ladies als ze geen abrupte pauze hadden genomen van de showbizz.

De voormalige kindacteurs leiden een extreem privéleven en hebben ervoor gezorgd dat hun fans zich afvragen waarom ze acteren de rug hebben toegekeerd. Ashley onthulde aan Intouch Weekly: "Met wat we deden in het bedrijfsleven toen we jonger waren, denk ik niet dat het ooit voelde alsof we actrices waren."

4 Dylan Sprouse verliet de showbizz om zijn opleiding voort te zetten

Na het einde van Disney's The Suite Life Of Zack And Cody-franchise namen Dylan en zijn tweelingbroer Cole een pauze van de schijnwerpers om naar de universiteit te gaan. Dylan keerde niet meteen terug naar de showbizz, of hij opende een meadery.

Hij heeft de afgelopen jaren in een paar projecten gezeten, maar heeft niet actief een acteercarrière nagestreefd. Hij is nog steeds een beetje op pauze en maakt alleen films die hem aanspreken, zoals zijn film Banana Split uit 2018.

3 Nikki Blonsky is nu make-upartiest

Toen Nikki Blonsky de hoofdrol speelde in Hairspray gingen veel mensen ervan uit dat de sprankelende ster een begrip zou worden. Ze was een ster in opkomst en leek de belofte te hebben om A-lijst sterrendom te krijgen. Hoewel ze sindsdien in een handvol projecten is verschenen, heeft Nikki niet de hoeveelheid bekendheid bereikt waarop ze had gehoopt.

Zonder rollen die binnenstromen, verliet Nikki Hollywood en werkt nu als visagist. Ze houdt vol dat ze haar dromen nooit uit het oog zal verliezen. Samen met John Travolta en Zac Efron in Hairspray spelen zou voor iedereen voldoende motivatie zijn om hun droom om het in Hollywood te maken niet op te geven.

2 Frankie Muniz stopte met acteren en werd autocoureur

Frankie Muniz is beroemd om zijn rollen in films als Agent Cody Banks en Big Fat Liar. Hij speelde ook de titulaire rol in Malcolm In The Middle. Toen het filmen eindigde in 2006, besloot Muniz voor onbepaalde tijd een pauze te nemen van de showbizz. Door de jaren heen is hij echter in kleine rollen verschenen en heeft hij zelfs meegedaan aan Dancing With The Stars.

Ondanks een pauze van acteren, heeft hij tijd achter het stuur van een raceauto doorgebracht en zelfs deelgenomen aan de Champ Car World Series.

1 Amanda Bynes kiest ervoor om zich te concentreren op het verbeteren van haar geestelijke gezondheid

Amanda Bynes' opkomst tot het sterrendom kwam op jonge leeftijd. De kindacteur leek in eerdere jaren van haar carrière goed aangepast te zijn, maar later begonnen de scheuren in haar vermogen om met het sterrendom om te gaan zichtbaar te worden. In 2008 kondigde Bynes aan dat ze stopte met acteren.

De ster had te maken met moeilijke tijden en koos ervoor om naar een instelling voor geestelijke gezondheidszorg te gaan om zich te concentreren op genezing en beter worden. De voormalige acteur veroorzaakte een tijdje nogal wat razernij met haar capriolen op Twitter, maar lijkt zich buiten de schijnwerpers in haar leven te hebben gevestigd.

Aanbevolen: