8 Beroemdheden die de Teen Mom Cast niet kunnen uitstaan (+ 8 die bevriend met ze zijn)

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die de Teen Mom Cast niet kunnen uitstaan (+ 8 die bevriend met ze zijn)
8 Beroemdheden die de Teen Mom Cast niet kunnen uitstaan (+ 8 die bevriend met ze zijn)
Anonim

Van grote beroemdheden tot meer obscure D-listers, er zijn genoeg mensen die een mening hebben over de cast van Teen Mom. Het is moeilijk om niets te zeggen te hebben, vooral met hoe vaak de namen van de meisjes in de krantenkoppen staan.

Tegelijkertijd staat elk van de dames bekend om iets aparts, en de bekendheid is niet altijd negatief. Chelsea DeBoer (nee Houska), bijvoorbeeld, is een moeder die zelden negativiteit in de schijnwerpers heeft gezien. Aan de andere kant is Jenelle Eason (nee Evans) constant bezig met iets dat zij of haar man heeft gezegd of gedaan. En dan zijn er moeders als Amber Portwood, wiens laatste drama opnieuw een rechtszaak met een andere vader van haar kinderen betreft.

Sociale media kunnen hard zijn, maar het is ook een plek waar fans kunnen ontdekken wie hun favoriete celebs steunen (of bash). Andere keren zijn de celebs extreem vocaal over hun steun of afkeer van de jonge moeders. Benieuwd wie wie ondersteunt?

16 Vijanden: Nicki Minaj is geen fan van Farrah

Eerlijk gezegd was de vete op sociale media tussen Farrah en Nicki Minaj niet zo verrassend. Het teleurstellende was toen Farrah haar dochter Sophia bij het schaduwwerpen betrokken had. Dingen gingen naar beneden op Twitter, waar Nicki opmerkingen maakte over Farrah die onbeleefd was tegen haar moeder voor de camera (ja, Nicki kijkt naar Teen Mom!). Farrah voegde later een video toe met Sophia, die Nicki een loser noemde. Euh…. Het verbaast ons niet dat Nicki geen fan is.

15 Vrienden: Jamie Lynn Spears keurt Chelsea goed

Jamie Lynn Spears was een van de eerste tienermoeders die destijds de krantenkoppen haalde. Als ster op Zoe 101 verbaasde ze fans toen de show werd afgesloten en de tiener aankondigde dat ze in verwachting was. En blijkbaar hadden zij en Chelsea Houska een band over hun status als tienermoeders. Volgens Hollywood Life stapte het paar zelfs samen uit voor Mardi Gras in 2012. Jammer dat de foto's te korrelig zijn voor publicatie!

14 Vijanden: Chrissy Teigen had keuzewoorden voor Farrah

Chrissy komt al veel in de problemen met het publiek. Maar ze kreeg onverwachte kritiek toen ze Farrah op Twitter afkeurde. Met een paar niet-zo-aardige woorden over de tienermoeder verdedigde Chrissy zichzelf later toen Farrah's fanbase erachter kwam. Maar goed, het is Chrissy, en we weten dat ze niet terugdeinst als het gaat om het uiten van haar mening.

13 Vrienden: Sia is vriendjes met Catelynn

Het blijkt dat zangeres Sia en Catelynn B altierra (nee Lowell) veel gemeen hebben. Beiden hebben geworsteld met zelfzorg en geestelijke gezondheid, en dat heeft een band tussen hen gecreëerd. Blijkbaar heeft Sia Cate zelfs uitgenodigd voor een van haar shows! The Hollywood Gossip citeerde Cate die zei dat het paar zelfs daarna rondhing! We zijn niet echt verrast, want Sia lijkt super cool, en Cate is altijd openhartig en herkenbaar geweest over haar leven en uitdagingen.

12 Vijanden: Vivica A. Fox is kritiek op Farrah

Vivica A. Fox is de celeb achter Face the Truth en ze was niet van plan om Farrah de hare te laten vermijden. Terwijl Farrah beweerde dat ze in de show was 'opgericht', bleef Vivica bij haar verhaal dat Farrah confronterend werd toen bepaalde testresultaten bekend werden gemaakt. ET Canada benadrukte Vivica's opmerkingen, waaronder haar ontkenning dat de resultaten "besmet" waren, zoals Farrah beweerde.

11 Vrienden: Jenny McCarthy is in Farrah's Corner

Na de ruzie over Farrah's verschijning op Face the Truth, had ze een interview met Jenny McCarthy. Het is duidelijk dat McCarthy aan de kant van de tienermoeder stond, omdat ze tijdens hun gesprek opmerkingen maakte als "Ik was zo boos op je", meldde Cheat Sheet. Wie wist dat Jenny Team Farrah zou blijken te zijn?

10 Vijanden: Kim K is geen tienermoederfan

In 2011 citeerde Access Kim K die zei dat ze dacht dat de realityshow van MTV ervoor zorgde dat jonge meisjes tienerzwangerschappen verheerlijkten. Kim zei blijkbaar dat de tienermoeders "bijna net beroemdheden" werden, maar waarschuwde meisjes "dit zijn geen mensen die je moet aanbidden." Sommigen zullen misschien beweren dat Kim K niet altijd een rolmodel is geweest voor moderne dames, maar het is moeilijk om te zeggen dat ze een slechte moeder is.

9 Friends: Bachelor Star Jade Tolbert kwam op Kail's Podcast

Jade van Bachelor in Paradise kwam op Kail Lowry's podcast, Coffee Convos, en vertelde de details van haar huwelijksleven. Jade trouwde met Tanner Tolbert en het paar heeft samen twee kinderen. Hoewel ze tegenwoordig geen grote celeb is, heeft Jade's ervaring op de Bachelor haar wel wat tijd in de schijnwerpers opgeleverd. Interessant dat ze Kail's podcast koos om op te verschijnen!

8 Vijanden: Katharine McPhee staat niet aan Jenelle's kant

Na het laatste drama met de hond van Jenelle, Nugget, en haar man, David Eason, hadden tal van beroemdheden iets te zeggen over de kwestie. Katharine McPhee was een celeb die reageerde op de tweets van een dierenwelzijnsgroep over de situatie. Haar openbare tweet suggereerde dat ze aan de kant van de groep stond, die Eason wilde zien arresteren voor zijn acties tegen de familiehond.

7 Vrienden: Maci Bookout is een Swiftie

Volgens Hollywood Life zijn Maci en Taylor Swift maatjes. Ze hebben gemeen dat ze uit Tennessee komen, maar de publicatie legde uit dat de twee hadden gebeld en ge-sms't voordat Maci naar LA verhuisde. Geen bevestiging of ze ooit samen zijn geweest om rond te hangen, maar we vinden het geweldig dat T Swift in Maci's hoek was (net als de rest van ons!).

6 Vijanden: JWOWW en Bristol zien geen oog in oog

Het was kort, maar Bristol was een tienermoeder. In 2012, toen Bristol bezig was een aantal zeer specifieke meningen op Twitter te verspreiden, had JWOWW van de bekendheid van Jersey Shore het niet. Nadat JWOWW Bristol "ongeschoold" en "onwetend" noemde volgens E Online, is het duidelijk dat deze twee geen vrienden zijn.

5 Vrienden: Rihanna is een oude waarnemer van Jenelle's

Het gaat misschien een beetje ver om te zeggen dat ze 'vrienden' zijn. Maar herinner je je de video nog toen Jenelle uitlegde dat ze haar juridische problemen niet kon oplossen omdat ze een Kesha-concert moest bijwonen? Welnu, zoals Daily Mail opmerkte, gebruikten Rihanna en haar team Jenelle's beruchte video (ze noemden het "Rihanna-concert") voor promotie van de Monster-tour. Jenelle was gevloerd en becommentarieerde het op Twitter, maar geen woord over of het paar contact had.

4 Vijanden: Matt Baier staat op het hek boven Amber

Hoewel Amber's ex (vóór haar baby-papa Andrew Glennon) onlangs uit de kast is gekomen en Amber heeft gesteund, zijn het paar niet bepaald vrienden. Matt Baier was niet bepaald een beroemdheid voordat hij met Amber uitging, maar door op Teen Mom te zijn, kreeg hij meer tijd in de schijnwerpers. Nu staat hij vermeld als een reality-tv-celeb, maar hij lijkt Amber er niet echt dankbaar voor te zijn.

3 Vrienden: Pauly D is dol op Leah

Wie weet of ze ooit persoonlijk contact hebben gehad, maar blijkbaar vindt Pauly D van Jersey Shore Leah een "cool meisje" en zou haar in het echte leven helemaal daten. De verklaring kwam uit een video voor Ok! Magazine en waarbij de jongens door de foto's van de meisjes scrolden alsof ze op een datingsite waren. Zowel Pauly D als Vinny waren het erover eens dat Bristol ook cool was, maar ze waren het erover eens dat ze uit de buurt van Jenelle moesten blijven.

2 Vijanden: Andrew is niet langer in Amber's Corner

Amber Portwoods recente problemen kwamen voort uit haar relatie met Andrew Glennon, de vader van haar zoon. En hoewel Andrew niet bepaald een spraakmakende celeb is, maakte hij deel uit van de filmploeg toen Amber op Marriage Boot Camp: Reality Stars verscheen. Tegenwoordig wordt hij ook als een beroemdheid beschouwd, en hij is ook niet bepaald enthousiast meer over de Teen Mom-franchise. Het goede nieuws is dat hij eraan werkt om baby James verbonden te houden met zijn grote zus Leah, zoals blijkt uit zijn recente IG-opmerkingen.

1 Vrienden: Amber en Aaron Carter waren echt verbonden

Na Ambers juridische en persoonlijke problemen de laatste tijd, is het niet verwonderlijk dat veel van haar vrienden haar steunen. Maar een onverwachte bron van steun kwam van Aaron Carter. The Hollywood Gossip vatte hun IG-livechat samen en benadrukte opmerkingen van beiden over het feit dat ze werden uitgesloten vanwege hun geestelijke gezondheidsproblemen. Wie weet is er in de toekomst misschien een vriendschappelijke ontmoeting?

Aanbevolen: