Alles B.o.B. Is tot sinds het uitkomen als een platte aarde

Inhoudsopgave:

Alles B.o.B. Is tot sinds het uitkomen als een platte aarde
Alles B.o.B. Is tot sinds het uitkomen als een platte aarde
Anonim

Rapper B.o. B. stond op een gegeven moment in zijn carrière aan de top van de wereld. Toen, in 2016, kwam hij uit de kast als Flat Earther. Zoals het klinkt, is de Flat Earth Theory een theorie die stelt dat de aarde plat is in plaats van rond. B.o. B. heeft zijn overtuiging dat de aarde plat is nooit teruggetrokken of ingetrokken. De rapper kreeg zelfs ruzie op Twitter met astrofysicus Neil deGrasse Tyson Hij startte ook een GoFundMe om een satelliet zo ver mogelijk de ruimte in te sturen om naar de rondingen van de aarde te zoeken. De zangeres van " Nothin' On You" bracht zelfs een diss-track uit waarin Tyson werd uitgescholden, genaamd " Flatline". Tysons neef schoot terug in het nummer "Flat to Feit."

Terwijl B.o. B. is een complottheoreticus, en veel mensen hebben zijn logica in twijfel getrokken, het neemt zijn talent niet weg. Men kan stellen dat zijn theorieën in zijn eentje een einde aan zijn carrière maakten. Niemand kan echter betwisten dat hij begin 2010 bonafide bops heeft afgeleverd. Laten we eens kijken wat B.o. B. de afgelopen jaren heeft gedaan.

11 Mogelijk genieten van het vrijgezelle leven

Het is vrijwel onmogelijk om informatie te vinden over B.o. B's datingleven, maar het lijkt erop dat hij vrijgezel is en dat al geruime tijd. Hij had het grootste deel van 2015 een relatie met de R&B-zanger Sevyn Streeter, maar het paar ging uit elkaar. Geruchten beweerden dat hij haar had bedrogen, maar hij sprak dit aan en ontkende dit. Streeter bevestigde ook dat de twee het alleen niet meer met elkaar eens konden worden over veel dingen. Mensen die B.o. B. tegen een vrouw genaamd Briteady, maar blijkbaar was dit een publiciteitsstunt. Sinds 2016 koppelt de media geen enkele vrouw meer aan B.o. B.

10 In 2017 besprak hij zijn besluit om niet te stemmen

Tijdens Sway in The Morning, toen hem werd gevraagd of hij B.o. B. legde uit hoe belangrijk het is om lokaal stemmen even serieus te nemen als presidentsverkiezingen. De "Magic"-rapper legde ook uit dat er meer nadruk moet komen te liggen op stemmen over wetten versus bepaalde groepen mensen. Hij stemde niet en gaf aan dat hij het gevoel had dat een stembiljet niet zijn enige stem zou moeten zijn en niet het laatste zou moeten zijn van hoe hij een verandering in de samenleving kan bewerkstelligen.

9 In 2018 bracht hij zijn zesde studioalbum uit

"NAGA" is het zesde studioalbum van BoB. Hij kondigde aan dat NAGA zijn laatste studioalbum zou zijn, wat uiteindelijk niet waar was. In een XXL-interview zei hij dat hij in plaats daarvan acteren zou kunnen nastreven. Hij zei dat hij zowel komische als dramatische rollen op zich wilde nemen, maar dit is nooit gebeurd. Scott Glaysher, een schrijver voor Hip Hop DX, zei dat dit album niets positiefs of negatiefs deed voor zijn carrière en meer hits dan missers had. Glaysher bekritiseerde ook dat B.o. B. nam de rapstijl van Migos over.

8 B.o. B. Uitgebracht "Soul Glo" in 2019

Het nummer en de videoclip voor "Soul Glo" zijn een eerbetoon aan de geliefde film Coming to America. De muziekvideo "Soul Glo" heeft meer dan 1 miljoen views op YouTube. YouTube-commentatoren noemden het nummer ondergewaardeerd en zeiden dat het op de soundtrack van Coming 2 America had moeten staan.

7 "Southmatic" kwam uit in 2019

"Soul Glo" is een nummer op B.o. B.'s zevende studioalbum, dat in 2019 uitkwam. De videoclip voor het nummer "The Elephant" heeft ook meer dan 1 miljoen YouTube-weergaven, waarbij sommige commentatoren aangeven dat het is een schande dat de rapper "blackballed" werd. Een andere commentator noemde hem 'crimineel onderschat'. Een andere persoon noemde met name de status van BoB als onafhankelijk kunstenaar. In 2014 werd hij onafhankelijk en bracht hij muziek uit onder zijn label No Genre. Hoewel hij niet in staat is geweest om hetzelfde momentum vast te houden dat zijn debuutalbum genereerde, is het misschien wat hij nodig had om muziek te maken op zijn voorwaarden.

6 Hij kondigde aan dat hij drie nieuwe albums zou maken

Revolt meldde dat de rapper "Airplanes" in 2020 drie nieuwe albums tegelijk zou maken. Het lijkt erop dat B.o. B. ervoor gekozen om met pensioen te gaan. B.o. B. hintte ook naar hem en T. I. samen aan wat muziek werken. In 2018 heeft T. I. ondertekend B.o. B. naar Grand Hustle Records in 2008. T. I. vond het leuk dat hij optredens op onconventionele wijze opende, met een gitaar. De twee hebben in het verleden samengewerkt aan nummers als 'Memories', en de muziekvideo heeft meer dan 110 miljoen views op YouTube.

5 "Somnia" kwam uit in 2020

Zoals beloofd heeft hij nieuwe muziek uitgebracht. Het album "Somnia" kwam uit in 2020. Dit album genereerde niet zoveel hype als "Southmatic", en sommige YouTube-commentatoren zeiden dat ze zijn "Airplane" -dagen hadden gemist. Een commentator verklaarde dat dit niet de B.o. B. hij wist het.

4 Hij was de headliner van SPA-dag 2020

SPA Day is Penn State's Student Program Association Day, waar gratis evenementen voor studenten zijn, waaronder concerten en knutselen. Jake Coyne, uitvoerend directeur van SPA, beschreef de dag als een 'showcase van elke commissie in de studentenorganisatie'. De Maleisische komiek Ronny Chieng, bekend als senior correspondent op The Daily Show op Comedy Central, trad ook toe tot SPA.

3 De 10e verjaardag van 'The Adventures Of Bobby Ray'. Geslaagd

"The Adventures Of Bobby Ray", het debuutalbum van B.o. B., kwam uit in 2010 en in 2020 kwam B.o. B. haar 10-jarig jubileum gevierd. Het album had veel crossover-aantrekkingskracht, maar fans geloofden nog steeds dat dat album authentiek hiphop was. Jarenlang, zelfs te midden van zijn controverse, hebben mensen de rapper uit North Carolina altijd geprezen om zijn gevarieerde geluid. Zijn debuutalbum bevatte Bruno Mars op het nummer "Nothin' On You", Hayley Williams op "Airplanes", Janelle Monáe op "The Kids" en andere artiesten."Nothin' On You" bereikte de nummer 1 en zijn eerste album werd platina.

2 "Lost Tapes" kwam dit jaar uit

Nogmaals, het lijkt alsof luisteraars onder de indruk waren van een andere B.o. B. album. Een Reddit-gebruiker zei dat veel van de nummers hetzelfde klonken. Het lijkt alsof zijn albums niet op de radar staan. Hij lijkt zijn muziek niet te promoten, en hij heeft tegenwoordig ook geen solide aanwezigheid op sociale media.

1 Hij toonde liefde en steun voor Normani

B.o. B. tweet zelden, maar toen hij dat deed, besloot hij liefde en steun te tonen aan het voormalige lid van Fifth Harmony. Er is veel hype geweest rond Normani's terugkeer naar muziek. De videoclip voor "Wild Side" met Cardi B heeft nu 24 miljoen keer bekeken op YouTube.

Aanbevolen: