Camila Cabello twerkt voor moeder aarde en sociale media is er dol op

Camila Cabello twerkt voor moeder aarde en sociale media is er dol op
Camila Cabello twerkt voor moeder aarde en sociale media is er dol op
Anonim

Actrice en voormalig Fifth Harmony-zangeres Camila Cabello ging naar sociale media om haar humoristische kant te laten zien terwijl ze Moeder Aarde schreeuwde voor milieubewustzijn.

Haar Instagram-bericht ontplofte al vroeg met reacties, waarbij veel gebruikers haar vol lof overlaadden. Eén gebruiker, alexandergold, gaf vier afzonderlijke opmerkingen. Enkele van zijn opmerkingen zijn "Koningin van twerken om de planeet te redden", "Koningin van twerken om de opwarming van de aarde te beëindigen", en Koningin van twerken voor Moeder Natuur."

Fans op Twitter hielden ook van haar post en waardeerden de artiest voor het uitspreken van haar mening over waar ze in gelooft. @camilafanrick03 antwoordde op haar post door te tweeten: "Je geest is altijd zo open als dat mooie hart dat je hebt."

Na het bericht twitterden gebruikers zoals @Eliz Lee haar terug met de vraag wat de naam was van het boek waarnaar ze in het bijschrift verwees. Hoewel ze het Braiding Sweetgrass noemde, is de volledige naam Braiding Sweetgrass: inheemse wijsheid, wetenschappelijke kennis en de leer van planten.

Geschreven door Robin Wall Kimmerer, het doel van het boek is om het hart te openen en de verbeelding te strekken over passende relaties binnen de natuurlijke wereld. Cabello prees dit boek zo hoog dat ze het haar favoriet noemde van elk boek dat ze ooit heeft gelezen - ook al heeft ze maar drie hoofdstukken gelezen.

Bekend van hits als 'Havana' en ''Senorita', heeft de voor een Grammy genomineerde zangeres altijd interesse getoond om anderen te helpen. Een van haar laatste avonturen was het bezoeken van families en kinderen die asiel zochten aan de grens tussen de VS en Mexico.

Cabello postte over de reis op Instagram. In haar bijschrift schreef ze: "Als immigrant zelf was deze ervaring echt vernederend. Door te kunnen luisteren naar deze families en kinderen die hun verhalen vertellen, heb ik hun reizen beter kunnen begrijpen en heb ik mijn hart geopend voor wat we allemaal kunnen doen om te helpen."

Ze is betrokken geweest bij andere soorten filantropie, waaronder de creatie van The Healing Justice Project door haar en het Movement Voter Project. Ze filmde op 18 februari een video over hen voor Instagram, waarin ze uitlegde dat het een programma is dat financiële middelen verstrekt aan middelen voor geestelijk welzijn en organisaties die strijden voor sociale verandering.

Cabello's derde studioalbum, Familia, wordt pas in oktober 2021 uitgebracht. Fans die niet kunnen wachten, kunnen haar echter ook de titelrol zien spelen in Assepoester, die op 3 september in première gaat op Amazon Prime Video.

Haar muziek is beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: