Welke beroemde acteur sloeg Paris Hilton in de kaak?

Inhoudsopgave:

Welke beroemde acteur sloeg Paris Hilton in de kaak?
Welke beroemde acteur sloeg Paris Hilton in de kaak?
Anonim

Tijdens het midden tot het einde van de jaren 2000 was Paris Hilton een van de meest spraakmakende beroemdheden ter wereld. Een hoofdbestanddeel van de roddelbladen in die tijd, het leek vaak alsof foto's van feesten in Paris Hilton de omslagen van elk tijdschrift in de kiosk sierden.

Hoewel het leek alsof veel leden van de pers jarenlang geobsedeerd waren door Paris Hilton, glipten sommige feiten over haar grotendeels door de kieren. Het blijkt bijvoorbeeld dat Hilton door een andere beroemdheid in de kaak werd geslagen. Omdat dat verhaal zo explosief is, zou je denken dat het memorabel zou zijn voor fans van Hilton's, maar aangezien alles wat ze deed destijds werd behandeld, is de klap grotendeels vergeten.

Parijs pijnlijk verleden

In 2021 veranderde een documentaire van de New York Times genaamd Framing Britney Spears de manier waarop veel kijkers over de popprinses dachten volledig. De reden daarvoor is dat de documentaire de ongelooflijk harde manier beschrijft waarop Spears gedurende het overgrote deel van haar tijd in de schijnwerpers door de pers is behandeld. Hoewel het opmerkelijk is dat er een stroom van steun voor Spears is geweest sinds Framing Britney Spears in première ging, is ze niet de enige ster die door de pers is misbruikt.

Rond dezelfde tijd was de pers brutaal bezig met de zogenaamde instorting van Britney Spears, ze waren ook bezig Paris Hilton aan flarden te scheuren. Toen Hilton bijvoorbeeld werd veroordeeld tot tijd in de gevangenis, kampeerde de pers om beelden en foto's van haar te krijgen terwijl ze op het punt stond zichzelf aan te geven. Hoewel het al erg genoeg was dat ze Hilton geen ruimte konden geven terwijl ze door een zeer moeilijke tijd in haar leven, de berichtgeving die volgde was absoluut genadeloos. Sterker nog, nadat Hilton op camera was betrapt terwijl ze begrijpelijk huilde toen haar auto de gevangenis naderde, waren veel leden van de pers dolblij met het bespotten van die beelden.

In 2020 bracht YouTube een originele documentaire uit met de titel This Is Paris. Zoals kijkers van die film al zullen weten, gaf het de wereld een kijkje in de duistere aspecten van Hilton's leven waarvan ze daarvoor nooit wisten. Gelukkig begonnen veel mensen die This Is Paris zagen Hilton in een geheel nieuw licht te zien. Het is echter behoorlijk triest dat er voor veel mensen zo'n documentaire nodig was om Hilton met enig menselijk fatsoen te behandelen. Er was tenslotte een tijd waarin veel mensen er zo van overtuigd waren dat Hilton hun spot waard was, dat ze het grappig zouden vinden om te horen dat ze in het gezicht was geslagen.

Paris in Parijs

In 2006 vroeg Blink 182-drummer Travis Barker de scheiding aan van zijn toenmalige vrouw Shanna Moakler. Ongeveer een maand later werd Barker schijnbaar betrapt op camera in een lip-lock met Paris Hilton. Het is niet verwonderlijk dat Moakler van streek was toen hij hoorde dat Barker zo snel verder was gegaan. Als gevolg daarvan was het een probleem toen Moakler Hilton tegenkwam in een nachtclub de maand nadat Paris met Barker was gezien.

Toen Paris Hilton en Shanna Moakler in 2006 oog in oog kwamen te staan in de Hyde Club in Hollywood, resulteerde hun interactie in duellerende verklaringen van hun publicisten en politierapporten. Volgens Hilton's versie van de gebeurtenissen bemoeide ze zich met haar eigen zaken toen Moakler Parijs naderde en begon te beledigen met "de meest verachtelijke taal". Vanaf daar zegt Hilton dat Moakler haar in de kaak sloeg voordat de beveiliging kon ingrijpen.

Shanna's versie van evenementen

Tegenwoordig is Shanna Moakler niet zo beroemd als vroeger. Veel mensen beweren zelfs dat ze onlangs de Kardashians heeft uitgeroepen in een trieste poging om meer van haar vroegere roem terug te krijgen. Op een gegeven moment was Moakler echter een groot probleem omdat ze speelde in een 'reality'-show, verschillende acteerrollen op zich nam en de tweede werd in de Miss USA 1995-competitie.

Hoewel Shanna Moakler behoorlijk bekwaam is, is veel van de aandacht die ze in de loop der jaren heeft gekregen gericht op haar vaak explosieve relatie met haar ex-man Travis Barker. Er is bijvoorbeeld gemeld dat Moakler in 2006 Kim Kardashian, Lindsay Lohan en Paris Hilton confronteerde omdat ze dacht dat ze betrokken waren bij Barker.

Als het gaat om de tijd dat Shanna Moakler Paris Hilton confronteerde in de Hyde Club in Hollywood, is iedereen het erover eens dat de twee sterren een extreem boze interactie hadden. Moakler beweert echter dat ze Hilton niet heeft geslagen. In plaats daarvan zegt Moakler dat zij en Paris ruzie begonnen te maken, een lid van Hilton's entourage greep en boog haar polsen voordat ze een drankje over haar schonken en haar een trap af duwden. Hoewel er geen manier is voor iemand die er niet was om te weten welke versies van gebeurtenissen juist waren, is het overduidelijk dat er die nacht iets wilds tussen Hilton en Moakler is gebeurd.

Aanbevolen: