Welke beroemde acteur verdiende het respect van Brad Pitt door hem te slaan?

Inhoudsopgave:

Welke beroemde acteur verdiende het respect van Brad Pitt door hem te slaan?
Welke beroemde acteur verdiende het respect van Brad Pitt door hem te slaan?
Anonim

In de geschiedenis van Hollywood is er maar een kleine verzameling acteurs geweest die zo succesvol waren dat hun namen synoniem werden met de woorden filmster. In de moderne tijd lijdt het geen twijfel dat Brad Pitt die werkelijk indrukwekkende prestatie heeft geleverd.

Het soort acteur dat de Midas-touch lijkt te hebben, als je terugkijkt op de carrière van Brad Pitt, wordt het snel duidelijk dat bijna al zijn films grote hits waren. Bovendien heeft Pitt keer op keer bewezen dat hij het acteervermogen heeft om zijn mannetje te staan bij al zijn leeftijdsgenoten. Om die reden speelde Pitt in verschillende geliefde films tijdens zijn lange carrière.

Gezien alles wat Brad Pitt heeft bereikt, is hij een geroemd figuur in Hollywood geworden. Met dat in gedachten lijkt het vrij duidelijk dat wanneer Pitt op een filmset verschijnt, de meeste aanwezigen merken dat ze tot op zekere hoogte strijden om zijn aandacht. Toch is het behoorlijk verbazingwekkend om te horen dat een behoorlijk grote ster de onconventionele route nam om Pitt in het gezicht te slaan om Brads aandacht en respect te krijgen.

Intens acteren

Als de meeste mensen zich voorstellen hoe het is om een film te maken, stellen ze zich waarschijnlijk een groep acteurs voor die loungen en genieten van de attributen van roem als ze niet voor de camera optreden. Dat is echter vaak niet het geval, omdat bepaalde acteurs de behoefte voelen om zich op unieke manieren aan hun rol te binden.

Om hun beste optredens te geven, geloven sommige acteurs dat ze tot het uiterste moeten gaan om in de hoofden van hun personages te kruipen tijdens het maken van een film. Zogenaamde methode-acteurs weigeren bijvoorbeeld karakter te breken terwijl ze een film maken, zelfs als ze niet voor de camera staan en dat uren of zelfs dagen niet zullen zijn.

Een unieke filmervaring

In 2014 werd een oorlogsfilm genaamd Fury uitgebracht in de bioscoop. Een matige hit, de film kwam en ging uiteindelijk zonder al te veel tamtam, wat geweldig is sinds de film met Brad Pitt in de hoofdrol. Hoewel Fury voor veel mensen een vergeetbare film was, lijkt het duidelijk dat het maken van de film allesbehalve voor de betrokken acteurs was. Per slot van rekening is sindsdien bekend geworden dat er op de set van die film een aantal werkelijk ongelooflijke dingen zijn gebeurd.

Hoewel Brad Pitt nooit bekend stond als een opmerkelijke methode-acteur, was hij bereid tot het uiterste te gaan tijdens het filmen van de film Fury. Volgens daaropvolgende interviews met Fury's cast, instrueerde de regisseur van de film, David Ayer, de belangrijkste castleden van de film om elke dag klappen uit te delen op de set.

Afgezien van professionele vechters, krijgen de meeste mensen niet de instructie om tijdens het werk tegen hun collega's te vechten. Desondanks hielden de sterren van Fury ervan om dagelijks te vechten, omdat het hen hielp om een band met hen op te bouwen, zoals Shia LaBeouf met genegenheid vertelde toen hij in 2014 in The Jimmy Kimmel Show verscheen."Het werkte. Het bond ons. Je kunt maar zoveel uit een gesprek met een stel jongens in zo'n setting halen. Vechten is heel intiem."

Een megaster slaan

Toen hij in 2014 in The Jimmy Kimmel Show verscheen, sprak Shia LaBeouf over de gevechten die plaatsvonden op de set van de film Fury. Tijdens het gesprek legde LaBeouf uit dat Brad Pitt echt van de gevechten hield en dat de enige klacht van de supersterren was dat mensen hem niet echt sloegen. "Die kerel ging ervoor zoals we er allemaal voor gingen. We waren gewoon allemaal aan het wedijveren om zijn aandacht, en we wilden allemaal dat hij ons leuk zou vinden, dus niemand van ons wilde de man zijn die hem heel hard sloeg."

Tijdens een rode loper-evenement voor Fury, had Brad Pitt zijn eigen kijk op het vechten tegen Shia LaBeouf op de filmset toen hem werd gevraagd welk castlid de hardste klap uitdeelt. Terwijl Pitt uiteindelijk onthulde dat Jon Bernthal een gemene klap had vanwege zijn bokstraining, maakte Brad duidelijk dat hij het vechtvermogen van Shia LaBeouf respecteerde.“Ze heeft een rare kleine uppercut waar je vanaf moet blijven, die moet je in de gaten houden. Hij is eekhoornachtig, hij zal je uitschakelen.'

Aanbevolen: