Khloe Kardashian onthult dat zelfs zij worstelde met winkelen voor 'Good American

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian onthult dat zelfs zij worstelde met winkelen voor 'Good American
Khloe Kardashian onthult dat zelfs zij worstelde met winkelen voor 'Good American
Anonim

Khloe Kardashian heeft willens en wetens geworsteld met haar lichaamsbeeld sinds ze een klein meisje was. Opgroeien in leeftijd met zussen Kim en Kourtney Kardashian maakte het moeilijk voor haar om zichzelf niet te vergelijken met haar oudere zussen.

Kourtney heeft altijd bekend gestaan als kleine botten met een kleine taille, terwijl Kim altijd een zandloper is geweest. Khloe werd altijd de "dikke zus" genoemd, zo erg dat het publiek voelde dat ze geadopteerd was.

Khloe Kardashian moest samen met anderen de strijd aangaan met haar eigen demonen. Ze moest elke dag wakker worden en in de schaduw van haar zussen leven.

Dan komen de Jenner-zussen die ook prachtige lichamen hebben. Kendall Jenner is een gerenommeerd supermodel en Kylie Jenner heeft waanzinnige rondingen zoals haar zus Kim.

In plaats van zich onder een rots te verstoppen, vond Khloe Kardashian een manier om de vollere lichaamsvormen in de schijnwerpers te zetten. Ze lanceerde haar eigen kledingmerk genaamd 'Good American' en werd een wereldwijde vertegenwoordiger voor lichaamsacceptatie.

Goed Amerikaans merk

"Deze curve-hugging, superstretch stijlen zijn ontworpen met alle details die je al kent en waar je van houdt van GA-denim."

"Sorry maar de beste bodysuits voor jouw rondingen gaan naar ons ?"

Khloe's merk kwam uit in 2016 en is de afgelopen vijf jaar een enorm succes geweest.

"Het zal dan ook niemand in de branche verbazen dat Good American op de eerste dag in 2016 meer dan $ 1 miljoen aan denimverkopen overtrof. Met een flitsende waardepropositie, in combinatie met megaster en mede-oprichter Khloe Kardashian's cult-fanbase, sommigen zouden kunnen beweren dat het merk vanaf het begin op succes stond te wachten."

Zelfs met Khloe's vooruitgang, betekent dit niet dat ze zich soms nog steeds voelt als dat kleine meisje dat kleding zoekt die haar niet past.

"Toen ik op mijn grootst was, schaamde ik me absoluut om te gaan winkelen", vertelt ze aan Yahoo Life. “Ik wist niet eens wat ik moest dragen, want er waren niet veel opties voor mij. Ik was altijd aan het dagdromen. Ik zou in tijdschriften kijken en denken dat ik die dingen wil dragen, maar er was op dat moment niets in mijn maat."

Dus Khloe Kardashian heeft ze haar maat gemaakt.

Khloe Kardashian doet het goed

??

?

? Het draait allemaal om de Skims ?

"Ik steun nog steeds het meisje dat ik achterliet door mode", zegt ze. “Het merk heeft er altijd om gedraaid om vrouwen te laten beslissen wat ze wilden dragen in welke stijlen, ongeacht hun maten. We volgen geen rage."

Aanbevolen: