Fans zijn boos op Kylie Jenner voor winkelen bij Target

Inhoudsopgave:

Fans zijn boos op Kylie Jenner voor winkelen bij Target
Fans zijn boos op Kylie Jenner voor winkelen bij Target
Anonim

Kylie Jenner is het jongste lid van de Kardashian-Jenner-familie en toch een van de meest succesvolle zussen. Nadat ze begon aan de reality-tv-show van haar familie, waarin ze voor het eerst verscheen toen ze nog een kind was, richtte Jenner haar aandacht op de zakenwereld en richtte ze beautymerk Kylie Cosmetics op.

Jenners zakelijke ondernemingen brachten haar naar de status van miljardair en opende de deur naar een levensstijl die voorheen buiten haar mogelijkheden lag, zelfs als dochter van een beroemde familie van miljonairs.

In de loop der jaren heeft Jenner kritiek gekregen omdat ze geen contact had met de gewone persoon, met spanningen die tot een hoogtepunt kwamen in 2022 toen Jenner werd beschuldigd van onzorgvuldig gebruik van haar jet en bijdragen aan klimaatverandering.

Na de controverse bezocht Jenner een Target-winkel en documenteerde de reis op TikTok. Maar ondanks de video die laat zien dat Jenner een meer herkenbaar leven leidt, waren fans niet zo onder de indruk.

Wat deed Kylie Jenner bij Target?

Target is de laatste plek waar fans Kylie Jenner, oprichter van realityster en beautymerk, zouden verwachten. Maar volgens Page Six maakte Jenner in juli 2022 een snelle reis naar Target, die ze op TikTok plaatste.

De video toonde Jenner die dochter Stormi en nichtjes Chicago (dochter van Kim Kardashian) en True (dochter van Khloé Kardashian) in een winkelwagentje duwde. Ze vraagt hen: "Waar gaan we heen?" waarop alle drie antwoorden: "Doel!"

Jenner leidde de drie kinderen door de afdeling huishoudelijke artikelen en vroeg hen of ze kommen wilden halen, voordat ze verder ging naar de speelgoedafdeling.

De video werd uitgebracht een week nadat Jenner onder vuur kwam te liggen voor het nemen van een vlucht van 17 minuten met haar privéjet tussen twee locaties in Californië, wat een rit van 45 minuten zou zijn geweest.

Na de vlucht plaatste Jenner een foto op sociale media waarop ze Travis Scott omhelsde terwijl de twee tussen twee jets stonden. Ze schreef bij de foto: "Wil je de mijne of de jouwe nemen?" Veel internetgebruikers beschouwden de post als opscheppen, wat het vuur verder aanwakkerde.

Kylie's volgers noemden haar nep voor winkelen bij Target

Gezien de timing van Jenner's Target-bezoek (slechts een week nadat details van haar schijnbaar onnodige privévlucht werden onthuld) en het feit dat ze het zich kan veroorloven om in veel duurdere winkels te winkelen, waren fans niet al te blij met Jenner voor de video.

In het commentaargedeelte van Jenner's video schreef een TikTok-gebruiker: "Heb je een doelwit verhuurd voor deze echte vraag [sic]", terwijl een andere Jenner ervan beschuldigde "normale levenssimulator" te spelen.

Reality Titbit benadrukt dat een andere TikTok-gebruiker beweerde dat Jenner gewoon probeerde de schade te beperken na het privéjet-schandaal: “Ze probeert ons, boer, aan te spreken dat ze relatable en nuchter is na de terugslag die ze kreeg.”

In een Reddit-post waarin de Target-video van Jenner werd besproken, waren verschillende gebruikers het erover eens dat de jongste van de Kardashian-Jenner-clan probeerde de aandacht af te leiden van het jet-drama en meer herkenbaar leek voor het publiek.

"Kijk naar mij, ik ben zooo herkenbaar! Ik geef gewoon een klein fortuin uit aan nutteloos speelgoed voor mijn kinderen, zoals een gewone moeder! Weeeee middenklasse, amirite?!" schreef één gebruiker.

Een ander zei: Ondertussen is mijn kapotte kont hier aan het proberen te kiezen tussen de Smartly floss en de OralB, omdat het een verschil van 39 cent is. Op de een of andere manier is dit zelfs MINDER herkenbaar dan een privéjet. GA UIT MIJN WINKEL.”

Gebruikers bekritiseerden Jenner ook voor het kopen van een kar vol speelgoed voor de kinderen, met één die sarcastisch schreef: Nou, ik bedoel, deze kinderen zijn zo duidelijk uitgehongerd door materiële dingen. Godzijdank krijgen ze eindelijk wat eigen speelgoed.”

Een andere gebruiker was het niet eens met het feit dat Jenner überhaupt bij Target aan het winkelen was, met het argument dat ze in staat is om duurzamere bedrijven te ondersteunen:

“Niet haten op Target (omdat ik er dol op ben), maar als je zoveel geld hebt, moet je het op zijn minst uitgeven aan duurzame (waarschijnlijk dure), goed gemaakte producten die zijn gemaakt door redelijk betaalde arbeiders. Ik vind dat dat een verplichting zou moeten zijn als rijk persoon. Het is net als toen Khloe Shein onderschreef."

Wat is het vermogen van Kylie Jenner?

Met het huidige vermogen van Kylie Jenner geschat op ongeveer $ 900 miljoen, vonden zelfs fans die het gebruik van Jenner's privéjet niet tegen haar hebben, het bizar dat ze bij Target winkelde met haar dochter en nichtjes.

Hoewel Jenner eerder de krantenkoppen haalde als 's werelds jongste self-made miljardair, suggereren de huidige cijfers dat ze niet langer miljardair is vanwege de daling van de online verkoop van haar bestaande bedrijven en de trage groei van haar nieuwe bedrijven.

Toch wordt geschat dat Jenner ongeveer $ 450.000 per dag verdient en meer dan 120 handelsmerken op haar naam heeft staan, wat aangeeft dat ze in de komende jaren toekomstige zakelijke ondernemingen kan aangaan.

Aanbevolen: