Demi Lovato getrolld voor gewicht en mul-haarextensies tijdens het winkelen met Paris Hilton

Inhoudsopgave:

Demi Lovato getrolld voor gewicht en mul-haarextensies tijdens het winkelen met Paris Hilton
Demi Lovato getrolld voor gewicht en mul-haarextensies tijdens het winkelen met Paris Hilton
Anonim

De zangeres werd gezien tijdens een shoppingexcursie met de Cooking with Paris-ster. Lovato zwaaide naar de camera's voordat ze zich bij Hilton voegden en gingen de Dolls Kill-winkel in Los Angeles binnen, waar het duo door Halloween-kostuums bladerde.

Voor hun dagje buiten zag het paar er zoals gewoonlijk stralend uit; Paris Hilton droeg een fel neongroen mini-jurkje en combineerde het met een bijpassende zonnebril, zwarte stiletto-laarzen en een zwarte tas met een doodskop-ontwerp erop. Demi koos daarentegen voor een stoer, los flanellen overhemd en een zwarte panty, met bijpassende plateaulaarzen. Terwijl Hilton haar haar in een paardenstaart veegde, droeg Demi een mul-kapsel, wat gemengde reacties van hun fans opleverde.

Demi Lovato-fans in de war door haar kledingkeuze

Demi, die eerder dit jaar als niet-binair uitkwam en zij/zij voornaamwoorden gebruikt, is goede vrienden met Paris gebleven sinds de socialite in hun muziekvideo Sorry Not Sorry in 2017 verscheen. klaar met winkelen, het paar vertrok samen en stapte in de auto van Hilton.

Sommige fans van Demi waren verrast door haar publieke optreden en verwierpen haar mul-extensies. Trollen pestten Lovato ook omdat ze was aangekomen, ondanks de eerdere onthulling van de zanger waarin ze hun worsteling met eetstoornissen gedetailleerd beschreven.

Wauw, ze is aangekomen!! schreef iemand.

"Het krijgen van mul-extensies is gewoon niet oké", schreef een ander in de reacties.

"Niet de beste look voor Demi, niet verliefd op het haar, maar damnnnnn Paris leeft daar haar beste leven", voegde een ander eraan toe.

"Demi is prachtig, behalve dat haar. Wat is er aan de hand …" lees een commentaar.

Verschillende fans van Lovato kwamen naar voren om haar te verdedigen. "Omg, het meisje heeft haar eetstoornissen overwonnen, laat haar fing leven", verdedigde een fan Lovato.

"Ze herstelde van een eetstoornis en worstelde met drugsverslaving en psychische aandoeningen. Ik ken geen enkele persoon die niet met psychische aandoeningen of een of andere soort te maken heeft. Ik hoop dat ze nooit zulke opmerkingen ziet hiervan, "zei een fan.

In een recente aflevering van hun show Unidentified With Demi Lovato deelde de zangeres hun bizarre pogingen om te communiceren met buitenaardse wezens en geesten. Lovato zong en probeerde uit te reiken naar geesten die met een "trauma" te maken hadden, en werd geplaagd door internetgebruikers die zeiden dat hun gezang een "buitenaardse invasie" zou kunnen veroorzaken.

Aanbevolen: