Waarom zijn Mase en Diddy geen vrienden meer?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Mase en Diddy geen vrienden meer?
Waarom zijn Mase en Diddy geen vrienden meer?
Anonim

Terwijl voormalig rapper Mase en Sean 'Diddy' Combs ooit de beste vrienden waren en in de jaren '90 samen meerdere hitrecords hadden geschreven, heeft hun relatie in de loop der jaren een behoorlijke hit gekregen, volgens de beweringen van de oprichter van Bad Boy had zijn artiesten niet eerlijk betaald.

Diddy's platenlabel, Bad Boy Records, heeft een behoorlijk slechte reputatie, aangezien tientallen van zijn voormalige artiesten naar voren zijn gekomen en zeiden dat hun ex-baas hen ofwel hun inkomsten niet had betaald of dat Puffy ze gewoon niet betaalde bij allemaal - inclusief degenen die de muziekmagnaat miljoenen verdienden.

Nou, het blijkt dat ondanks Mase's succes onder het label, en hoewel hij een geweldige vriendschap deelde met Diddy, die $ 900 miljoen waard is, de laatste blijkbaar heeft geweigerd de 45-jarige te compenseren. Hierdoor zouden de twee niet langer on speaking terms zijn: maar dat weerhoudt Mase er niet van om in interviews over het drama te praten. Hier is het dieptepunt …

Wat heeft Mase over Diddy gezegd?

Hoewel het duo in de jaren '90 en het begin van de jaren '00 zo goed als dieven was, leken hun vriendschapsbanden te zijn verschoven na Diddy's opmerkingen tijdens de Grammy Awards van 2020, waar hij een groot aantal problemen aan de orde stelde met betrekking tot het gebrek aan diversiteit in de muziekindustrie.

De vader van vier kinderen zei dat het genre hiphop in het algemeen consequent over het hoofd werd gezien en niet gerespecteerd, voordat hij aandrong op een beter gevoel van transparantie voor andere rappers om de erkenning en erkenning te krijgen die ze verdienen.

Het duurde niet lang voordat Mase reageerde op de opmerkingen van Diddy, waarbij hij naar de sociale media ging om zijn voormalige baas op de kast te jagen omdat hij niet praktiseerde wat hij predikte.

Terwijl fans nog steeds de indruk hadden dat alles goed was tussen het paar, maakte Mase duidelijk dat hij niet meer met Diddy in gesprek is, en dat komt allemaal door de publicatierechten die laatstgenoemde heeft geweigerd te geven terug naar "What You Want" hitmaker.

"Ik hoorde je luid en duidelijk toen je zei dat je nu voor de artiest bent en mijn antwoord is dat als je verandering wilt zien, je vandaag een verandering kunt aanbrengen door bij jezelf te beginnen," schreef Mase in een lange Instagram-post nadat ik Diddy's toespraak bij de Grammy's tegenkwam.

Maar dat was niet alles. Mase beweerde verder dat zijn carrière ernstig werd geschaad door Diddy's acties, eraan toevoegend dat hij zich beroofd en onterecht gecompenseerd voelde met het werk dat bij Bad Boy was geproduceerd, maar hij werd nooit gecompenseerd.

Van zijn muziekverkoop bleef Mase standvastig in zijn woorden door erop te staan dat hij niet veel geld verdiende - ondanks dat hij wereldwijd meer dan 8 miljoen stuks heeft verkocht.

Hij vervolgde: Je vroegere zakelijke praktijken hebben je artiest bewust uitgehongerd en zijn extreem oneerlijk geweest jegens dezelfde artiest die je hielp die Icon Award op het iconische Bad Boy-label te verkrijgen.

“Je hebt bijvoorbeeld nog steeds mijn publicatie van 24 jaar geleden waarin je me $ 20k gaf. Wat ervoor zorgt dat ik nooit met je wil werken zoals elke artiest niet zou doen nadat je weet dat iemand je berooft en je naam bezoedelt als je niet wilt voldoen aan zijn afschuwelijke bedrijfsmodel."

Het meest interessant was echter het deel waarin Mase beweerde dat hij Diddy $ 2 miljoen contant had aangeboden om zijn publicatierechten terug te kopen, en hoewel er misschien positieve discussies waren over het sluiten van een deal, de Last Night” Chart-topper bleek op het laatste moment van gedachten te zijn veranderd omdat iemand in Europa ook interesse had getoond om de uitgeverij over te nemen.

Dit betekende dat hij zou blijven vasthouden aan de rechten van Mase's tijdloze discografie.

“Dus ik bood je een paar dagen geleden 2 miljoen cash aan om me mijn uitgeverij terug te verkopen (als zijn grootste artiest in leven) die je altijd respect toont voor het feit dat je me een kans geeft op 19-jarige leeftijd,” vervolgde Mase.

“Uw reactie was als ik kan evenaren wat de EUROPESE KEREL hem BIEDT, dat zou de enige manier zijn om het terug te krijgen. Of anders kan ik wachten tot ik 50 jaar oud ben en het zal terugkeren naar mij van toen ik 19 jaar oud was. Je hebt het voor ongeveer 20k gekocht en ik heb je 2 miljoen in contanten aangeboden.”

Onder Diddy's Bad Boy Records bracht Mase drie albums uit: Harlem World uit 1997, Double Up uit 1999 en Welcome Back uit 2004.

Enkele van zijn grootste hits zijn 'Can't Nobody Hold Me Down', 'Tell Me What You Want' en 'Feel So Good'.

Het vermogen van Mase wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Aanbevolen: