De echte reden dat Bhad Bhabie en Billie Eilish geen vrienden meer zijn

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Bhad Bhabie en Billie Eilish geen vrienden meer zijn
De echte reden dat Bhad Bhabie en Billie Eilish geen vrienden meer zijn
Anonim

Ze was het meisje waarvan iedereen wilde dat het niet van streek zou raken, want als iemand Danielle 'Bhad Bhabie' Bregoli kruiste, bestaat de kans dat ze hen zou waarschuwen: "Vang haar buiten, wat dacht je van", maar op een veel snellere en fellere manier dan hoe de frase normaal zou klinken!

Bhad Bhabie dreef zichzelf naar bijna onmiddellijke roem nadat ze vijf jaar geleden overal op tv-schermen verscheen toen ze nogal wat opschudding veroorzaakte met haar gedenkwaardige verschijning in de middagtalkshow van Dr. Phil McGraw nadat haar moeder had gepleit voor Dr. Phil om te stappen binnen en proberen de toen dertienjarige te helpen weer op de been te komen na een zware periode van rebellie. Naast haar tv-optreden werd Bhad Bhabie beroemd met haar stoere uiterlijk en citaten uit het interview dat uiteindelijk beroemde oneliners werden die het internet stormenderhand veroverden.

Billie Eilish bracht haar vroege tienerjaren door met het maken van muziek in haar slaapkamer met haar broer en het uitbrengen van liedjes op haar Soundcloud-account voordat ze de grote hit kreeg nadat ze aandacht had gekregen voor haar doe-het-zelf-opnames en het uitbrengen van haar eerste album. Eilish en Bhad Bhabie verschillen slechts een jaar in leeftijd, dus het is logisch dat de twee elkaar zouden ontmoeten en zich in vergelijkbare kringen zouden bevinden.

Eilish en Bhad Bhabie bevonden zich niet alleen in vergelijkbare kringen - het duo was ooit ongelooflijk hechte en goede vrienden! Eilish was ooit een vertrouweling van Bhad Bhabie, een vriend op wie ze kon rekenen en een luisterend oor was als ze ooit iemand nodig had om te luisteren. Helaas is de vriendschap van het duo niet meer na een schijnbaar abrupt einde. Afstand en uit elkaar groeien in een vriendschap is een vrij normale gebeurtenis, maar het lijkt erop dat Eilish en Bhad Bhabie hun relatie niet snel zullen oplappen. Volgens Bhad Bhabie lijkt het erop dat Eilish helemaal besloten heeft waar ze staat met haar ex-vriend.

Wat is er gebeurd met Billie en haar 'Bhad' BFF?

Billie Eilish knuffelt haar voormalige beste vriend
Billie Eilish knuffelt haar voormalige beste vriend

Let niet op het concept van uit elkaar drijven. Eilish lijkt haar ooit hechte vriendschap met Bhad Bhabie te breken door haar volledig te ghosten.

Bhad Bhabie voelde zich ooit behoorlijk in de war over de reden waarom haar vriend besloot weg te lopen, maar heeft sindsdien enige duidelijkheid gekregen over de situatie. Volgens Bhad Bhabie heeft ze een paar theorieën over waarom Eilish besloot de vriendschap op te zeggen. Ze onthulde aan Entertainment Tonight via CelebMagazine dat ze gelooft: "Ik heb gewoon het gevoel dat ofwel iemand in haar oor over mij kwam en haar deed denken dat ik een slecht persoon was."

Beroemdheid kan voor sommigen wispelturig zijn en het kan wispelturige effecten hebben op anderen, net als de tweede theorie van Bhad Bhabie over waarom haar vriendschap mislukte. Ze legt verder uit: "[Of] Ze werd te groot tot waar ze zichzelf niet wilde associëren met mijn merk…" Bhad Bhabie bleef kalm en professioneel terwijl ze in de rest van het interview over Eilish sprak, maar ze liet volgens CelebMagazine haar gevoelens echt ongefilterd kenbaar maken toen ze live ging op haar Instagram. Haar reactie illustreerde hoe diep de ontbinding van hun vriendschap Bad Bhabie echt emotioneel heeft geraakt. Ze vertelde: "Elke keer als ik haar een DM stuur of haar mijn nummer geef, sms't ze me gewoon niet, dus ik weet het niet."

Deze woorden waren mild vergeleken met hoe Bad Bhabie zich echt voelt: op dit moment lijkt ze haar handen in de lucht te gooien en het verleden voorbij te laten gaan. Eilish' onwil om te reageren op haar voormalige vriend doet Bad Bhabie echter nog steeds pijn.

Volgens NME schreef Bhad Bhabie de reden waarom zij en Eilish geen vrienden meer zijn toe aan haar enorme hoeveelheid bekendheid die ze in de afgelopen twee jaar heeft verworven. Op Instagram Live zei ze: "Ik bedoel, ik weet het niet, ik denk dat dat is wat er gebeurt als [redacted] beroemd wordt," ze kreeg schijnbaar haar kalmte en liet haar volgers weten dat ze niet veel slaap verliest over de mislukte vriendschap, en voegde eraan toe: "Ik struikel niet, ik weet wie mijn echte vrienden zijn."

Hoe neemt Bhad Bhabie haar verlies?

Bhad Bhabie debuteert met rood haar
Bhad Bhabie debuteert met rood haar

Het is altijd jammer als een vriendschap oplost, maar het behouden van een zo volwassen mogelijke kijk op de situatie kan helpen om het resterende verdriet te verzachten. Toen Bhad Bhabie zich realiseerde dat ze weet wie haar echte vrienden zijn en zich realiseerde aan welke vrienden ze haar energie moest besteden, bedacht ze een gezonde manier van denken om haar vroegere vriendschap met Eilish te benaderen.

Toen ze op Entertainment Tonight verscheen, toonde Bad Bhabie haar nieuwe perspectief toen ze bedachtzaam deelde: "Ik ben niet boos op haar. Ze is niet boos op mij. Het is wat het is. Ik heb haar altijd gesteund. Ik was er altijd, maar weet je, [redacted] gebeurt." Zonder harde gevoelens kan iedereen die bij de vriendschapsruimte betrokken is, gracieus verder gaan en alles bereiken wat ze moeten bereiken op een respectief niveau en elkaar niets dan het beste wensen.

Op dit moment boeken zowel Bhad Bhabie als Billie Eilish respectievelijk veel succes. Bhad Bhabie gebruikt momenteel haar platform om de aandacht te vestigen op haar ervaring in het revalidatiekamp dat ze bijwoonde na haar optreden van Dr. Phil, en Billie Eilish bereidt zich voor om haar aankomende tweede album later deze zomer uit te brengen. Aangezien het duo succes afzonderlijk ervaart, voelt het nog steeds goed om te weten dat Bhad Bhabie haar voormalige vriend nog steeds steunt!

Aanbevolen: