Zijn Kourtney Kardashian en Addison Rae geen vrienden meer?

Inhoudsopgave:

Zijn Kourtney Kardashian en Addison Rae geen vrienden meer?
Zijn Kourtney Kardashian en Addison Rae geen vrienden meer?
Anonim

Kourtney Kardashian, 42, lijkt de laatste tijd een nieuwe en veel meer "bij de leeftijd passende" bestie te hebben gevonden - Megan Fox, 35. Fans zeggen zelfs dat Fox Addison Rae, 21 heeft vervangen. Er zijn geruchten geweest over de Op de hoogte blijven van de Kardashian-ster, haar "fase" "ontgroeien" met de jonge TikTok-ster. Een bron zei dat het deels was omdat Kardashian het druk had en serieus werd met vriend Travis Barker, 45.

Dus fans waren er snel bij om aan te nemen dat de vriendschap van het paar met Fox en haar mooie Machine Gun Kelly, 31, Rae uiteindelijk uit de kring van Kardashian 'verbannen' had. Er waren ook speculaties dat de influencer de KUWTK-sterren kopieert en Kardashian heeft beledigd vanwege haar opmerkingen over haar relatie met ex, Scott Disick, 38. Dit is wat er tegenwoordig echt aan de hand is met hun vriendschap.

Fans denken dat de Kardashians geïrriteerd raakten dat Rae ze kopieerde

Het begon toen Rae een foto van haar op het strand plaatste, gekleed in een bikini en een paar cowboylaarzen. Blijkbaar had Kendall Jenner eerder dezelfde combo op haar Instagram gedragen, slechts een dag voordat Rae de hare deelde. Fans zeiden ook dat Rae's Met Gala-jurk een "gerecycleerde" versie was van de kerstoutfit van de Poosh-oprichter uit 2019. "Niet Addison Rae die Kourtney's oude kerstjurk serveert", twitterde een fan. Dan beschuldigen ze de influencer ervan 'haar eigen Travis Barker' te krijgen.

In augustus 2021, toen Kardashian en Barker de krantenkoppen begonnen te halen voor hun wilde pda's, werd Rae gespot met haar nieuwe vriend, Omer Fedi, 21. Fedi, die fans bestempelen als een andere 'emo-man', produceerde Lil Nas X's Montero (Noem me bij je naam) en zit ook in de ploeg van Barker en MGK. De jonge Israëlische gitarist heeft andere spraakmakende samenwerkingen gehad - Justin Bieber, Ella Mai, Yungblud en The Kid Laroi.

Ondanks de schijnbaar gelukkige relatie van Rae en Fedi, denken fans dat het gewoon Rae is die Kardashian opnieuw kopieert. Een fan schreef over de nieuwe relatie van de actrice He's All That: "Probeert ze een vriendje te krijgen dat lijkt op de mannen van Megan Fox en Kourtney K?" Een andere Instagram-commentator bracht Rae's geruchten naar voren met de KUWTK-ster: "Dus Kourtney heeft het te druk met het likken van haar kerels gezicht om nu met haar om te gaan?"

Rae's 'out-of-line' opmerkingen over Kardashian &Disick's relatie

Het is geen geheim dat iedereen die dicht bij de Kardashians staat een geheimhoudingsverklaring tekent. Vrienden van de Kardashians doen dus nooit uitspraken over hun persoonlijke leven. Als ze dat doen, worden ze automatisch afgesneden van hun kring. Dat is de reden waarom fans dachten dat het "buiten de lijn" was toen Rae een botte opmerking maakte over de bekende rotsachtige relatie van Kardashian en Disick.

Toen de influencer in september op Watch What Happens Live met Andy Cohen verscheen, werd haar gevraagd: "Denk je dat Kourtney en Scott voorbestemd zijn om samen te zijn?" Rae antwoordde met "Nee!" Afgezien van het schijnbaar breken van de vriendencode, beschuldigden fans de TikToker ook van het overtreden van de regel dat Kardashian-zussen nooit kwaad spreken over hun exen, vooral als ze kinderen bij zich hebben.

Een bron vertelde The Sun dat "Kourtney boos is op Addison" omdat ze "opmerkte over Kourtney en Scott's relatie en ander familiedrama op Watch What Happens Live terwijl ze de vragen gewoon had moeten afwenden."

Was Addison Rae echt vervangen door Megan Fox?

De insider bevestigde een beetje dat Kardashian Rae misschien echt "ontgroeid" was. "Het feit is dat Addison dichter bij de leeftijd van Kourtney's kinderen staat dan zij bij Kourtney's leeftijd", zeiden ze tegen The Sun. De bron suggereerde dat Kardashian tegenwoordig misschien beter af is met Fox. "Kourtney en Megan kennen elkaar al een tijdje, hebben veel gemeen", zeiden ze. "En zijn zich er volledig van bewust dat ze allebei totale MILF's zijn."

Kardashian en Fox hebben onlangs geposeerd voor de Skims-campagne van Kim Kardashian. De Jennifer's Body-actrice plaatste enkele van de foto's en schreef: "Kourt, voor altijd is niet lang genoeg? Welkom bij onze SKIMS Cotton Shoot - een meeslepende ervaring @skims". De netizens vonden het geweldig. Fans stuurden ze als koppel of noemden het een "upgrade" van de eerdere vriendschap van de realityster met Rae.

"Kourtney heeft Addison echt verwisseld voor Megan's beste zet die ze tot nu toe heeft gedaan", twitterde een fan. De insider lijkt ook team Megan te zijn in deze. "Om nog maar te zwijgen van het feit dat hun mannen zo hecht zijn", zei de bron over de band van de besties. "Ze zijn nu samen krachtiger dan dat ze apart zouden zijn."

In juni waren Kardashian, Fox en Rae te zien in het VIP-gedeelte van het dakconcert van Barker en MGK. Misschien werken trio's gewoon niet echt…

Aanbevolen: