Below Deck Med': Captain Sandy Yawn stelt fans opnieuw teleur

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': Captain Sandy Yawn stelt fans opnieuw teleur
Below Deck Med': Captain Sandy Yawn stelt fans opnieuw teleur
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Below Deck Med op maandag 2 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Je dacht dat de aflevering van Below Deck Med van vorige week een drama was, vanavond is zeker afgemeten. Terwijl Lexi Wilson wordt geconfronteerd met de gevolgen van haar acties tijdens de allereerste vergadering van de bemanning na haar explosieve gedrag, roepen fans nu meer dan ooit op om haar te ontslaan!

Ondanks Katie die probeert een einde te maken aan de waanzin, lijkt het alsof kapitein Sandy de zaak niet zo serieus nam. Aangezien Sandy al te maken had met een onvoorspelbare chef-kok, leek het niet zo'n topprioriteit om de Lexi-kwestie aan te pakken, en daarom zijn fans niet blij met haar.

Kapitein Sandy kreeg vorig seizoen veel kritiek te verduren toen ze Hannah Ferrier ontsloeg, maar deze keer krijgt ze weerzin te verduren omdat ze de tweede stoofpot van dit seizoen, Lexi, niet heeft afgevuurd, wat tot veel teleurgestelde fans heeft geleid.

Lexi Wilson gaat van de rails

Lexi Wilson geeft sommige kijkers al vanaf het begin een vibe, en hoewel haar meer ingetogen tirades met Chief Stew, Katie Flood en Chef Matt velen de verkeerde kant op wrijven, was het duidelijk dat ze met veel meer te maken had dan besefte toen ze de laatste aflevering op de hele crew explodeerde.

Lexi hekelde niet alleen de bemanning van de matroos, bestaande uit Lloyd, David en Mzi, maar ze viel Lloy ook aan in de hot tub en legde later haar handen op Mzi in de keuken van de bemanning. Dit kwam allemaal tot stand nadat ze Katie een "b" noemde en elke naam in het boek naar Malia schreeuwde, waarbij ze haar ware aard liet zien.

Fans waren onmiddellijk ontevreden over het castlid van Below Deck Med en riepen Bravo op haar te ontslaan na haar gruwelijke acties aan boord van de Lady Michelle.

"Lexi is zo vreselijk dat ze me het met Malia eens maakt", twitterde een fan. Gezien het feit dat Malia White vorig seizoen net zo veel kritiek kreeg als Captain Sandy, is het een behoorlijk statement om fans aan haar zijde te hebben over de Lexi-kwestie!

Lexi had de volgende dag absoluut geen spijt, vooral omdat ze zich geen kwart kon herinneren van wat er was gebeurd. Hoewel haar "geheugenverlies" zeker van pas kwam, slaagde Wilson er toch in om een zielige verontschuldiging aan de matrozen op te brengen, terwijl hij er de volgende dag opnieuw met zowel Malia als Katie op inging. Dikke kus!

Daar trok Katie de grens en ontmoette ze kapitein Sandy voor de tweede keer. Nu Sandy de touwtjes in handen had op het schip, hoopten fans dat ze Katie groen licht zou geven om Lexi te ontslaan, maar ze vroeg haar om de tweede stoofpot een tweede kans te geven!

Kapitein Sandy geeft Lexi een pass

Nu Kapitein Sandy al uit een zeer heet en zwaar seizoen komt na het ontslag van Hannah Ferrier, zou het logisch zijn dat ze te allen tijde het juiste doet om zichzelf te verlossen, maar fans zijn volledig teleurgesteld in haar acties na de aflevering van vanavond.

Na twee keer met Katie te hebben gesproken over Lexi's gedrag, ging Captain Sandy verder met een soort TED Talk, waarbij hij de dames bemoedigde woorden om het drama te boven te komen en samen te werken. Lam toch? Fans dachten er ook zo over!

Kijkers begonnen onmiddellijk Kapitein Sandy te roepen omdat ze geen standpunt hadden ingenomen tegen wat er was gebeurd tussen Lexi en de hele bemanning. Nu de zaken een dieptepunt bereikten met Lexi en haar foute woordkeuze, leek Kapitein Sandy alles onder het tapijt te hebben geveegd, en fans hadden daar niets van!

"OMG! Kapitein Sandy's advies is belachelijk! Deze medewerker heeft zoveel grenzen overschreden", schreef een andere fan op Twitter. Hoewel de crew er langs kon, laten kijkers Sandy niet zo snel van zich af.

Fans waren er snel bij om erop te wijzen hoe Sandy Hannah ontsloeg om een reden die zo triviaal is in vergelijking met het gedrag op Below Deck Med en Lexi toestaat te blijven. Hoewel dit voor Sandy geen verrassing is, denken sommige fans dat ze het volledige verhaal nog niet kent, en we hopen zeker dat dat de reden is!

Aanbevolen: