‘The Voice’: Winnaars hebben geen tijd om feest te vieren, ze haasten zich naar huis om zieke vader te zien

Inhoudsopgave:

‘The Voice’: Winnaars hebben geen tijd om feest te vieren, ze haasten zich naar huis om zieke vader te zien
‘The Voice’: Winnaars hebben geen tijd om feest te vieren, ze haasten zich naar huis om zieke vader te zien
Anonim

En de winnaar van 'The Voice' seizoen 21 is… Girl Named Tom. De band schreef dinsdagavond geschiedenis en werd de eerste niet-solo-act ooit die de felbegeerde zangwedstrijd won. Girl Named Tom is een familieaangelegenheid, bestaande uit drie broers en zussen uit de Liechty-familie - Caleb, 26, Joshua, 24 en Bekah, 20. Hun coach Kelly Clarkson was duidelijk opgetogen over hun triomf, wat bijgevolg een vierde trede aan haar score toevoegt van zegevierende jaren.

De inboorlingen van de kleine stad Ohio versloegen vier andere finalisten in hun poging om de kroon te winnen – Hailey Mia, een andere deelnemer van Clarkson, Wendy Moten van Blake Shelton en Paris Winningham, John Legends Jershika Maple – die het publiek versteld deden staan met hun vertolking van 'Leave Before You Love Me' van de Jonas Brothers.

In plaats van naar feestjes te gaan, vliegen de broers en zussen naar huis om de zieke vader te zien

Hun succes was echter helaas getint met droefheid toen de broers en zussen onthulden dat ze, in plaats van de gebruikelijke vieringen van de winnaars bij te wonen, naar huis zouden haasten om bij hun zieke vader te zijn, wiens toestand een neerwaartse wending had genomen.

Het was de zeldzame kankerdiagnose van hun vader in 2017 die het trio voor het eerst aanmoedigde om Girl Named Tom te vormen, omdat de schokkende onthulling de broers en zussen ervan overtuigde dat ze meer tijd samen als gezin moesten doorbrengen.

Op sociale media vertrouwde de band de fans toe dat ze 'zo snel mogelijk' naar hun vader zouden vliegen.

De band noemde hun 'The Voice'-uiterlijk een 'vrolijke afleiding' van kankerproblemen

"Terwijl we deze verklaring schrijven, heeft onze vader vreselijke pijn na weer een operatie. De enige reden dat we nog steeds in Los Angeles zijn, is dat onze ouders willen dat we hier zijn en doen waar we van houden. We kunnen niet wacht tot we eindelijk allemaal in dezelfde kamer zijn."

Ze voegden er toen hartverwarmend aan toe: "Sommigen denken misschien dat dit de slechtste timing is - onze vader maakt zo'n neerwaartse spiraal op het exacte moment van ons succes op de nationale tv. In werkelijkheid voelen we ons gelukkig en gezegend door deze vreugdevolle afleiding. The Voice heeft onze familie kansen gegeven om contact te maken, na te denken en te verwonderen over de liefde die we voor elkaar hebben."

Na zowel 'The Voice' als hun fans te hebben bedankt voor hun 'Medeleven en menselijkheid gedurende dit hele proces', sloten de broers en zussen af met 'Natuurlijk is dit GEEN afscheid. We hebben tientallen nieuwe nummers die we niet kunnen wachten om met jullie te delen.”

“We houden van je, we zijn je dankbaar en we hopen dat je een speciaal vakantieseizoen hebt. Tot in 2022!"

Aanbevolen: