‘Game Of Thrones’: Fans reageren op Jason Momoa Slamming Report over ‘Icky’ vraag

Inhoudsopgave:

‘Game Of Thrones’: Fans reageren op Jason Momoa Slamming Report over ‘Icky’ vraag
‘Game Of Thrones’: Fans reageren op Jason Momoa Slamming Report over ‘Icky’ vraag
Anonim

Misschien was een van de meest memorabele uitvoeringen van Game of Thrones seizoen 1 afgezien van Sean Bean's Ned Stark Jason Momoa's Khal Drogo, de leider van een Dothraki-clan. Dat gezegd hebbende, Drogo was een meedogenloze krijger die onder meer slaven beroofde en verkocht - wat allemaal van hem werd verwacht in zijn cultuur.

Maar er is één scène die ze te ver hebben doorgevoerd… en Jason Momoa is er eindelijk open over geweest.

Jason Momoa ha alt uit naar verslaggever voor zijn 'Icky'-vraag

Nadat Daenerys (Emilia Clarke) en Drogo getrouwd waren, verkracht de Dothraki-leider zijn nieuwe vrouw. De scène veroorzaakte veel ongemak bij fans en werd gehaat door degenen die de boeken lazen, aangezien de scène zich in het geschreven materiaal heel anders afspeelt.

In een recent interview werd Jason Momoa een vraag gesteld over de manier waarop zijn personage met dingen omgaat en of hij zo'n rol nog een keer zou spelen. Momoa was niet enthousiast over de vraag en zei dat zijn keuze geen beslissende factor was bij het al dan niet doden van een scène.

Op de vraag of Momoa spijt had of de controversiële scène vandaag anders zag, legde de acteur uit: "Nou, het was belangrijk om Drogo en zijn stijl uit te beelden."

De Aquaman-ster legde verder uit dat de scène "heel, heel, heel moeilijk was om te doen".

De acteur vertelde dat het zijn taak was om Khal Drogo te spelen, en hij deed wat het personage moest doen. Hoewel Momoa niet expliciet antwoordde als hij spijt had van het filmen van de scène, zei hij wel dit: "Ik heb het al gedaan. Ik doe het niet nog een keer."

Aan het einde van het interview riep de acteur de gerapporteerde voor hun "icky" vraag over de Game of Thrones-scène. Momoa legde uit dat hij "verbijsterd" was dat hem werd gevraagd of hij zo'n scène zou doen, en het voelde "icky" om hem op te dringen om iets te verwijderen.

De acteur bleef uitdrukken dat acteurs nergens een keuze in hadden, daarom waren er producenten, schrijvers en regisseurs in een team.

Momoa verklaarde: "Je mag niet binnenkomen en zeggen: "Ik ga dat niet doen, want dit is nu niet koosjer en niet goed in het politieke klimaat." Dat gebeurt nooit. Dus het is een vraag die icky aanvoelt. Ik wilde gewoon dat je dat wist."

Sommige fans waren boos dat de acteur geen controle had over het filmen van scènes die "zijn mentale welzijn zouden kunnen beïnvloeden", terwijl anderen zeiden dat Jason Momoa een "irl-superheld" was omdat hij zijn rol zei.

Aanbevolen: