Fans bliezen Daniel Radcliffe's geest met één vraag over 'Harry Potter

Inhoudsopgave:

Fans bliezen Daniel Radcliffe's geest met één vraag over 'Harry Potter
Fans bliezen Daniel Radcliffe's geest met één vraag over 'Harry Potter
Anonim

Bijna iedereen weet al dat Daniel Radcliffe synoniem is met 'Harry Potter'. Daniel weet het zelf zeker, niet dat hij altijd blij is met de connotatie.

Denk eraan, Radcliffe heeft toegegeven dat hij zich schaamt voor zijn tijd als Harry, nu hij volwassen is en een doorgewinterde acteur.

Toch is Daniel goedmoedig over zijn roem, en dat was het geval toen hij jaren geleden deelnam aan een Reddit AMA. Maar een vraag van een fan schokte hem echt, tot grote vreugde van Redditors.

Wordt Daniel ooit moe van 'Harry Potter'-vragen?

In Daniel's AMA, die ongeveer zeven jaar geleden plaatsvond (nadat alle films klaar waren), gingen de meeste vragen die hem werden gesteld over zijn rol als Harry.

Het punt is dat Daniel het niet erg vond, waarschijnlijk omdat hij nog relatief vers van de set was. (op dit moment is hij waarschijnlijk helemaal klaar met HP-vragen, en fans nemen het hem niet kwalijk!)

Toen een fan DE vraag stelde die Daniel echt aan het denken zette, begon hij zijn antwoord door hen te bedanken voor het stellen van een vraag die hij nog nooit eerder had gehoord.

Daniel legde uit dat het stellen van een vraag over HP "niet gemakkelijk was", en hij was voldoende onder de indruk om te beginnen met WOW.

Welke fanvraag verraste Daniel Radcliffe?

De vraag aan Daniel was deze: "Als je een Gruzielement had, wat zou dat dan zijn?"

Hoe dacht geen enkele andere HP-fan dat eerder aan Radcliffe te vragen? (of misschien heeft iemand dat sindsdien gedaan) Immers, bijna de hele serie 'Harry Potter' draait om het concept van de Gruzielementen.

Bovendien was Harry zelf letterlijk een Gruzielement, wat deze vraag des te interessanter maakt.

Als je zelf een Gruzielement op film bent geweest, Daniel, welk schijnbaar willekeurig artefact zou je kiezen om je hele ziel of een deel ervan te huisvesten?

Het is eigenlijk een behoorlijk intrigerende vraag, en Daniel leek er even over na te denken voordat hij antwoordde. Hij aarzelde een beetje en zei: "Ik wilde mijn iPod zeggen, stop hem er maar in…"

Toen had hij een beter idee; "Ik zou het in een album op de iPod stoppen, dus je zou dat album moeten openen. Dus ik wil op de een of andere manier dat het wordt verbonden met een bepaald album dat iets betekent."

Dus wat zou iets betekenen voor Daniel Radcliffe? Blijkbaar Ziggy Stardust, merkte de acteur op.

Fans waren dol op Daniels reactie en de vraag zelf. Maar Radcliffe's mijmering over zijn iPod (onthoud, dit was 2014, maar een interessant inzicht in hoe Daniel zijn nettowaarde van $ 110 miljoen begon uit te geven!) zette fans aan het denken over waar ze hun eigen Gruzielementen zouden opslaan, maar dan digitaal.

Het is een interessant concept, vooral omdat -- ondanks alle magische technologie in 'HP' -- de films veel technologie voorafgingen. En toch leeft de magie van Harry Potter voort, ook al hebben fans tegenwoordig geleerd Daniel serieuzer te nemen.

Aanbevolen: