Fans reageren op Maluma en gaan eindelijk in op de vraag of hij betrokken was bij Kim Kardashian na de scheiding

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Maluma en gaan eindelijk in op de vraag of hij betrokken was bij Kim Kardashian na de scheiding
Fans reageren op Maluma en gaan eindelijk in op de vraag of hij betrokken was bij Kim Kardashian na de scheiding
Anonim

Maluma heeft eindelijk de geruchten bevestigd of ontkend dat hij en Miss Kim Kardashian een romantische relatie hadden. De waarheid is dat Maluma en Kim gewoon vrienden zijn en altijd waren.

Toen de scheiding van Kim Kardashian eenmaal was uitgelekt, deed de pers wat ze altijd doen en groepeerde haar met de eerste persoon die ze konden vinden. Maluma was toevallig op de Dior Men's Fall 2020 Runway Show in Miami en Kim ook.

De twee leken spraakzaam genoeg tijdens de show om ze 'romantisch' aan elkaar te koppelen. Maluma onthulde dat Kim's zus Kourtney ook bij hen was, maar iedereen leek dat deel weg te laten.

“Mensen begonnen er net over te praten. Ik weet niet waarom ze haar dat begonnen te vragen. Misschien omdat ze aan het scheiden was en zo, weet je? Maar nee, we zijn goede vrienden. We praten niet zo vaak, maar ja, we zijn goede vrienden en we wensen elkaar altijd het beste', zei hij.

Kim en Maluma op de show

"Kim, @kourtneykardash, @winnieharlow en @MALUMA bij de @Dior Men's Pre-Fall show vanavond in Miami."

Fans vragen zich af waar Kim en Maluma het over hadden…

Gewoon vrienden die vriendelijk zijn!

Een paar maanden geleden stopte Kim Kardashian de romantiekgeruchten tijdens de Keeping Up With the Kardashians-reünie.

"Ik heb hem een paar keer gezien, altijd in Miami, zo'n aardige vent", zei ze destijds. Kim en Kourtney zijn echter niet de enige connecties van Maluma met de Kardashian-Jenners. De zanger is ook bevriend met Kourtney's ex-vriend Scott Disick, die eerder dit jaar speelde in zijn videoclip voor zijn nummer "Sobrio".

Beide partijen hebben aangegeven dat ze gewoon vrienden zijn en elkaar maar een paar keer hebben ontmoet.

Het is jammer, want ze zouden samen prachtige baby's maken. Fans tonen momenteel een relatie tussen de Colombiaanse zanger en de reality-tv-ster.

Maluma leeft zijn vrijgezelle leven

Maluma staat op de cover van L'OFFICIEL USA.

Hij is druk aan het genieten van zijn PAPI JUANCHO TOUR.

Zullen Kim Kardashian en Kanye zich verzoenen

Kim heeft na bijna zeven jaar huwelijk de scheiding aangevraagd bij Kanye en ze delen samen vier kinderen. Kanye probeert Kim terug te winnen en ze overweegt al haar opties.

Baby Love.

Er moet worden bepaald of Kim en Kayne zich zullen herenigen of dat er een nieuw iemand in haar leven zal komen die haar van haar stuk zal brengen.

Aanbevolen: