Tristan Thompson geeft eindelijk toe dat de affaire met de nieuwe baby mama duurde maanden

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson geeft eindelijk toe dat de affaire met de nieuwe baby mama duurde maanden
Tristan Thompson geeft eindelijk toe dat de affaire met de nieuwe baby mama duurde maanden
Anonim

Na wekenlang vol te hebben gehouden dat zijn capriolen met nieuwe baby-mama Maralee Nichols slechts een eenmalige affaire waren, heeft Tristan Thompson eindelijk toegegeven dat het paar elkaar al maandenlang zag. In gerechtelijke documenten die exclusief zijn verkregen door Daily Mail.com, wordt onthuld dat Nichols' beschuldigingen van een meer substantiële relatie enige waarheid bevatten, in tegenstelling tot de beweringen van de basketballer dat ze loog.

Bovendien bevestigen de data in het document dat Thompson ontrouw was geweest aan zijn toenmalige vriendin Khloe Kardashian – met wie hij zijn dochter True, 4 deelt – terwijl hij in contact was met Nichols terwijl het paar naar verluidt nog steeds een relatie had.

Tristan zegt dat hij en Maralee Nichols elkaar sporadisch hebben gezien tussen december 2020 en maart 2021

Tristan's verklaringen in het juridische document zijn als volgt:

“In tegenstelling tot de vele gevolgtrekkingen van indiener in haar verklaring, hadden we geen serieuze relatie… We zagen elkaar sporadisch tussen december 2020 en 13 maart 2021, en hadden in die tijd geen geslachtsgemeenschap in Californië.”

“Verzoeker vertelde me dat ze betrokken was geweest bij andere atleten en de beperkingen van onze relatie begreep; te weten, dat we elkaar sporadisch zouden kunnen zien voor alleen consensuele losse seks.”

“Van december 2020 tot maart 2021 zagen we anderen op een dergelijke basis. We hadden nooit telefoontjes, e-mails, en we wisselden geen sms-berichten uit. We communiceerden alleen via de Snapchat-applicatie.”

Tristan's geheugen lijkt erg onbetrouwbaar bij het terughalen van de affaire

Terwijl Thompson beweert dat ze "in die tijd geen geslachtsgemeenschap hadden in Californië", kan het zijn dat de atleet lijdt aan geheugenverlies, aangezien hij ook stelt dat Nichols zijn huis in LA bezocht op "Misschien twee gelegenheden.”

De betrouwbaarheid van zijn geheugen lijkt zelfs nog twijfelachtiger wanneer Tristan schrijft: "Ik herinner me alleen dat indiener en ik seksuele relaties hadden in maart 2021 en op geen enkel ander moment in 2021."

“Verzoeker gebruikte constant de term 'hook up' om onze relatie te beschrijven, wat de realiteit was. Ik ben er zeker van dat als het kind als mijn kind wordt beschouwd, de enige datum van conceptie 13 maart 2021 was, omdat het mijn verjaardag was.”

Thompson voegde er koeltjes aan toe: Zoals ik al zei, was onze relatie gebaseerd op seks. We zouden elkaar in Houston niet hebben gezien als we geen seks zouden hebben.”

“We hadden op geen enkel moment een datum in de traditionele zin; er waren geen diners in restaurants, naar de bioscoop gaan, reizen of enige andere indicatie van een genormaliseerde relatie. Er waren alleen Snapchats van 'waar' en 'hoe laat' we zouden aansluiten en welke hotels zouden worden gebruikt."

“We communiceerden alleen via de Snapchat-app. Mijn gebruikersnaam op Snapchat is altijd 'blkjesus00' geweest.”

Aanbevolen: