Kanye West springt uit zijn Lamborghini om geld te geven aan een dakloze veteraan

Inhoudsopgave:

Kanye West springt uit zijn Lamborghini om geld te geven aan een dakloze veteraan
Kanye West springt uit zijn Lamborghini om geld te geven aan een dakloze veteraan
Anonim

Kanye West predikt niet alleen over zijn religie, hij leeft het door en door.

Terwijl hij op pad was in Calabasas, stopte Kanye om geld te doneren aan een dakloze man voordat hij zijn weg vervolgde.

Dit is niet de eerste keer dat Kanye is gestopt halverwege zijn plannen om geld te geven aan de behoeftigen.

Het liefdadigheidsgeschenk

Tijdens het rijden door Calabasas gistermiddag, zag Kanye een dakloze man aan de kant van de weg met een bord waarop stond dat hij vroeger een veteraan was. Hij stopte zijn matzwarte Lamborghini Urus en stapte uit met zijn lijfwacht op sleeptouw.

Na een kort gesprek met de dakloze man, meldt Daily Mail dat Kanye zijn lijfwacht opdracht heeft gegeven om wat geld te doneren. Deze daad werd zeker gewaardeerd door de man in nood.

Continue goede daden

Geven aan liefdadigheid hoeft niet altijd gepaard te gaan met een grote donatie aan een grote wereldramp.

Kanye heeft in het verleden persoonlijk verbonden goede daden getoond, zoals deze. In oktober 2018 maakte Kanye het verschil in het leven van een dakloze man toen hij hem $ 100 gaf en de belofte van een nieuw paar Yeezy's, die allemaal op camera werden vastgelegd door een cameraman van TMZ.

Kanye's toewijding om een goed leven te leiden en trouw te blijven aan het betalen ervan als onderdeel van zijn religieuze overtuigingen, lijkt iets te zijn dat hij serieus neemt en volledig omarmt.

Aanbevolen: