90 Day Fiance': De waarheid over Darcey Silva's dochters Aniko en Aspen (en hun vader)

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance': De waarheid over Darcey Silva's dochters Aniko en Aspen (en hun vader)
90 Day Fiance': De waarheid over Darcey Silva's dochters Aniko en Aspen (en hun vader)
Anonim

90 dagen verloofde heeft ons enkele van onze favoriete beroemdheden gegeven om naar te kijken via sociale media. Tussen het fiasco van Ed en Rose en alle andere twijfelachtige relatieparen, blijft 90 Day altijd verbazen. Hoewel ze over het algemeen gewone mensen zijn, zijn er soms persoonlijkheden die klaar zijn om te wedijveren met andere bekende reality-tv-sterren.

Neem bijvoorbeeld Darcey Silva. Haar persoonlijkheid was zo groot en gezellig dat we haar absoluut op één hoop zouden gooien met de Kardashian-clan. Darcey en haar tweelingzus, Stacey Silva, slaagden er zelfs in om hun eigen spin-off-serie te scoren op TLC, Darcey & Stacey.

Darcey schommelt al sinds de eerste dag, vooral na haar publieke splitsing van zowel Jesse als Tom. Welnu, tijdens haar tijd bij Darcey & Stacey slaagde Silva erin om opnieuw liefde te vinden met Georgi Rusev. De serie volgt ook het leven van Darcey's dochters, Aspen en Aniko, die een behoorlijke fanbase hebben opgebouwd, maar fans hebben enkele vragen!

Bijgewerkt op 28 september 2021, door Michael Chaar: Darcey Silva is vooral bekend om haar betrokkenheid bij de 90 Day Fiancé-serie waar we haar twee dochters, Aspen en Aniko Bollok. De twee waren te zien in Darcey's spin-off met haar tweelingzus, Stacey Silva, getiteld Darcey & Stacey op TLC. Toen fans meer over de twee te weten kwamen, begonnen er vragen over hun vader te komen. Nou, het duo is geboren uit Darcey en haar ex-man, Frank Bollok. Terwijl ze contact houden, voornamelijk voor hun kinderen, is Frank sindsdien verder gegaan met het stichten van een ander gezin. Hij hertrouwde in 2018 en woont momenteel in Schenectady, New York. Darcey is ook verder gegaan, nadat hij zich had verloofd met Georgi Rusev. Ondanks hun liefdesverhaal eindigden de twee tijdens de seizoensfinale van Darcey's hitserie.

Silva Ontmoet Bollok

Tussen haar tweelingzus, haar twee dochters en haar verscheidenheid aan zeer belangrijke exen, is het leven van Darcey Silva vol met een groot gezin. De meisjes van Darcey, die vaak de verkeerde naam hebben Aniko en Aspen Silva, delen eigenlijk een achternaam met hun vader, Frank Bollok.

Benieuwd waarom we tijdens Darcey's tijd op de show nooit echt van Bollok hebben gehoord? Nou, alles is niet helemaal op dat front, want "Frank Bollok lijkt verder te zijn gegaan in zijn liefdesleven en hertrouwd, met meer kinderen in de familie", zei Heavy, wat zou kunnen aanzetten tot een vriendelijke rivaliteit tussen de kinderen. Een groot gezin betekent meestal grote geheimen, maar er is iets meer onderzoek gedaan naar deze groep.

Aniko is uitgesproken

Aniko en Aspen waren beide te zien in de loop van Darcey Silva's tijd in de 90 Day-franchise en beide seizoenen van hun hitserie, Darcey & Stacey. Hoewel Aspen heeft laten zien een beetje stiller te zijn dan haar zus, is ze nog steeds een sterke kracht en een grote aanwezigheid op sociale media.

Het is echter Aniko die heeft laten zien dat ze de openhartigheid van haar moeder heeft geërfd. Er werd bijvoorbeeld gemeld dat "Aniko daadwerkelijk tussenbeide kwam tijdens een van hun vele grote uitbarstingen om ervoor te zorgen dat haar moeder in orde was nadat Jesse en Darcey ruzie begonnen te maken over hoe ze een biefstuk moesten snijden. De tiener riep beide realitysterren uit voor hun gedrag en zei dat ze allebei moesten opgroeien, "zegt Heavy.

Het is niet alleen in de familie dat Aniko ook uitgesproken is. Ze heeft op sociale media haar familie verdedigd! Aangezien fans het gedrag van Darcey soms nogal twijfelachtig vinden, stromen de aanvallen op Instagram en Twitter binnen. Nou, daar gaat Aniko niet over. De 17-jarige heeft een aantal TikTok's en opmerkingen over IG gemaakt ter verdediging van haar familie.

Dus, waar ging Frank Bollok naartoe?

Vechten voor haar familie is hier een heel belangrijke zin die verband houdt met papa. Ons gevoel is dat er enige bescherming gaande is, althans van Aniko's kant. Op de show werd ze opgenomen als te zeggen: Ik heb het gevoel dat als Jesse een ouderfiguur wil zijn, hij meer respect voor ons en mijn moeder zal moeten tonen, want als hij dat niet doet, zal dat niet leiden tot een zeer goede relatie,' wat inhoudt dat ze nooit dacht dat Jesse Meester een goede match was voor Darcey.

Weten dat de meisjes en Frank Bollok, hun vader, nog steeds close zijn, betekent dat het waarschijnlijk onwaarschijnlijk is dat we in de nabije toekomst een nieuwe man als een vaste waarde in het leven van Darcey Silva zullen zien. Wat Frank betreft, hij hertrouwde in 2018 met Kristel Mapelli, en de twee wonen momenteel in Schenectady, New York.

Darcey stapte over naar Georgi Rusev

Na Darcey's scheiding van Jesse, waar haar kinderen, Aniko en Aspen heel blij mee waren, lijkt het alsof het niet veel tijd heeft gekost om weer liefde te vinden. Na een Super Bowl-feest in 2020 ontmoette Darcey Georgi Rusev, die te zien was in het tweede seizoen van haar TLC-serie.

Nou, Darcey had niet nodig om terug te vallen in haar giftige manieren, en fans begonnen haar uit te roepen omdat ze een slecht rolmodel was voor haar dochters. Ondanks dat ze haar liefde voor Georgi verkondigde, en dat hij Darcey ten huwelijk vroeg, stopten de twee officieel tijdens de finale van seizoen twee, Darcey & Stacey.

Aanbevolen: