Zendaya of Tom Holland: welke heeft meer Instagram-volgers?

Inhoudsopgave:

Zendaya of Tom Holland: welke heeft meer Instagram-volgers?
Zendaya of Tom Holland: welke heeft meer Instagram-volgers?
Anonim

Als het gaat om jonge acteurs die momenteel Hollywood overnemen, zijn er geen twijfel dat twee namen die vaak worden genoemd Zendaya en Tom Holland zijnBeide acteurs zijn ongelooflijk getalenteerd en het lijdt geen twijfel dat we in de toekomst nog veel meer van hen in de entertainmentindustrie zullen zien.

Vandaag bekijken we hoe sterk hun aanwezigheid op sociale media momenteel is. Het aantal volgers dat iemand heeft, is immers zeker een goede indicatie van hoe beroemd iemand is. Als je je afvraagt wie van de twee het populairst is op 's werelds beroemdste social media-platform voor het delen van foto's, blijf dan scrollen om erachter te komen!

7 Zendaya werd in 2010 beroemd als Disney Channel-ster

Laten we beginnen bij het begin van hun carrière. Hoewel Zendaya heel wat heeft gedaan sinds haar Disney Channel-dagen, moeten we niet vergeten dat ze beroemd werd door Rocky Blue te spelen in de sitcom Shake It Up in 2010. Terwijl Shake It Up in 2013 eindigde, bleef Zendaya op Disney Channel. nog een paar jaar. Van 2015 tot 2018 speelde ze het titulaire personage in de sitcom K. C. Undercover. Echter, nadat K. C. Undercover ingepakt, nam Zendaya afscheid van Disney Channel.

6 Terwijl Tom Holland zijn carrière in het theater begon

Terwijl Zendaya haar carrière begon op Disney Channel, trapte Tom Holland zijn carrière af op het podium in Londen.

De acteur studeerde af aan de BRIT School for Performing Arts and Technology in Londen, waarna hij het titulaire personage speelde in Billy Elliot the Musical in het West End. Holland portretteerde Elliot van 2008 tot 2010, waarna hij besloot acteren in films een kans te geven.

5 Zendaya speelde in talloze blockbusters en ze bracht zelfs muziek uit

Sinds haar doorbraak in 2010 heeft Zendaya zich zeker gevestigd als een gerespecteerde actrice. In 2019 voegde ze zich bij de cast van HBO's tienerdrama Euphoria en fans ervan kijken reikhalzend uit naar seizoen twee ervan, dat in 2022 in première gaat. Daarnaast staat de actrice bekend als een ster in films als The Greatest Showman, Spider- Man: Homecoming, Malcolm & Marie, Space Jam: A New Legacy en Dune. Zendaya is ook de jongste ontvanger van de Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in een dramaserie. Net als de meeste Disney Channel-sterren, hield de actrice zich ook bezig met muziek en in 2013 bracht ze haar titelloze debuutalbum uit met de hit "Replay".

4 Terwijl Tom Holland als Spider-Man bij de MCU kwam

Net als Zendaya is Tom Holland er ook in geslaagd om zich te vestigen als een succesvolle Hollywood-ster. In 2016 trad hij toe tot het Marvel Cinematic Universe als Spider-Man in de superheldenfilm Captain America: Civil War. Sindsdien hernam hij de rol van Peter Parker / Spider-Man in de films Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home en de nog te verschijnen film Spider-Man: No Way Thuis.

Net als Zendaya is Tom Holland - die onlangs onthulde dat hij niet voor altijd acteur wil blijven - ook geen onbekende in prestigieuze prijzen - won hij in 2017 de BAFTA Rising Star Award en werd daarmee de op één na jongste ontvanger van de tijd.

3 Zendaya en Tom Holland zijn sinds 2016 aan elkaar gelinkt

Zendaya en Tom Holland ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de superheldenfilm Spider-Man: Homecoming waarin zij MJ speelt en hij Peter Parker / Spider-Man. Kort daarna ging het gerucht dat de twee met elkaar aan het daten waren, maar het duurde tot de zomer van 2021 voordat de geruchten werden bevestigd toen de twee in Los Angeles werden gespot. Sindsdien hebben de twee ons langzaam een glimp van hun relatie gegeven, maar ze houden er nog steeds de voorkeur aan om hun relatie onder de radar te houden.

2 Tom Holland heeft momenteel 51,1 miljoen volgers op Instagram

Het lijdt geen twijfel dat beide sterren ongelooflijk populair zijn op Instagram. Momenteel heeft Tom Holland 51,1 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's, maar dat aantal stijgt dagelijks. Op Instagram deelt de acteur regelmatig een glimp van zijn privéleven en vooral fans willen graag foto's van achter de schermen zien van zijn acteerprojecten. Zendaya is echter al langer beroemd, dus heeft ze meer volgers op Instagram?

1 Terwijl Zendaya twee keer zoveel heeft - 111 miljoen

Momenteel heeft Zendaya een indrukwekkende 111 miljoen volgers op Instagram - een aantal dat ook dagelijks groeit. De voormalige Disney Channel-ster staat vooral bekend om het delen van haar onberispelijke outfits op het populaire sociale mediaplatform. Zoals velen weten, heeft de actrice zich in de loop van haar carrière gevestigd als een echte fashionista, wat zou kunnen verklaren waarom ze twee keer zoveel volgers heeft als Tom Holland. Net als haar huidige partner geeft Zendaya haar fans ook updates en beelden van achter de schermen op Instagram.

Aanbevolen: