Diane Lane schrijft deze essentiële kwaliteit toe aan een deel van haar succes in Hollywood

Inhoudsopgave:

Diane Lane schrijft deze essentiële kwaliteit toe aan een deel van haar succes in Hollywood
Diane Lane schrijft deze essentiële kwaliteit toe aan een deel van haar succes in Hollywood
Anonim

Er is een eindeloze liefde voor wanneer acteurs grote uitspraken doen over hun carrière. Onthullingen zoals grote spijt in de carrière of keuzes om iemands geestelijke gezondheid voorrang te geven boven succes kunnen een eye-opener zijn voor fans die niet weten hoe ze in soortgelijke situaties in hun eigen leven moeten navigeren.

Tijdens een interview in 2020 met Vulture over Under The Tuscan Sun uit 2003, deed de veelgeprezen acteur Diane Lane onthullingen over haar eigen carrière, inclusief de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd en de eigenschap die volgens haar de sleutel tot haar succes was.

Diane Lane over ouder wordende vrouwen in Hollywood

Diane is gemakkelijk een van de meest geprezen artiesten in Hollywood dankzij The Outsiders, Unfaithful, House Of Cards, Nights In Rodanthe, The Perfect Storm, My Dog Skip en Chaplin. Maar het is eerlijk om te zeggen dat de meeste van haar recente rollen niet zo veel in de schijnwerpers hebben gestaan als haar eerdere rollen.

Ondanks dat sommige actrices in de zestig het beste van hun carrière genieten, weet Diane dat Hollywood vrouwen bijna altijd heeft gestraft voor het ouder worden.

Maar Diane doet haar best om zich hierdoor niet te laten tegenhouden. En ze heeft in haar latere jaren zelfs een paar opmerkelijke rollen gespeeld, waaronder als Martha Kent in de DCEU.

"Ik surf niet, maar ik heb genoeg gesurft om een analogie te gebruiken. Het is zo. Het is een golf. Je kunt er gebruik van maken en plezier hebben. Of je kunt in paniek raken, in paniek raken, en verdrinken. Er zijn veel opties tussen die twee uitersten, maar zo bekijk ik het. Ik accepteer altijd dingen op een dagelijkse basis, vooral nu ", legde Diane uit aan Vulture.

"Het is zo'n inside job, geluk."

Kijkt Diane Lane naar haar oude films?

Diane Lane behoort tot de meerderheid van de sterren die beweerden niet terug te zijn geweest en de films waarin ze zijn verschenen opnieuw te hebben bekeken.

"Ik bedoel, af en toe ga ik terug en herinner ik me momenten en ga ik online en typ ik iets over de scène, en dan kijk ik naar een scène, alsof ik in een punkrockband zit [In Dames en heren uit 1982, " legde Diane uit aan Vulture.

"Soms is het zo van: 'Heb ik dat echt geleefd? Of heb ik dat gedroomd?' Er zijn enkele grappige momenten die ik zou verzamelen voor de humor, in termen van dingen die mis gingen die ik me herinner die op film zijn en ze zijn grappig voor mij, maar niemand anders zou ooit zien dat het vreemd of vreemd of grappig is. acteur zou."

Diane legde uit dat er momenten in haar werk zijn geweest waarop ze vond dat ze het had moeten 'regeren', terwijl anderen te beperkt waren.

"Ik zie mijn optredens en ik denk: 'Waarom vertrouwde je jezelf niet? Je had het meer naar buiten moeten brengen!' Een acteur is een gekwelde ziel. Nooit tevreden. Dat is wat ons verslaafd houdt aan de ervaring om nog een zwaai met de knuppel te willen."

Diane Lane is opzettelijk 'kwetsbaar' geweest in haar carrière

De veelgeprezen acteur, auteur en activiste Jane Fonda schreef ooit een deel van het succes van Diane Lane toe aan haar 'kwetsbaarheid'.

Jane vervolgde door te zeggen: "Je wilt haar beschermen. Je weet dat ze aardig is, er is geen gemeen bot in haar lichaam, en dat voel je. Ze is voorzichtig, en dus wil je je armen om haar heen slaan en moedig haar aan, en tegelijkertijd is ze een echte overlever."

Diane beweerde verbluft te zijn door deze beschrijving.

"[Jane] zegt niets waar ze niet achter staat. Dus ik voelde me erg gecomplimenteerd", zei Diane tegen Vulture toen hem ernaar werd gevraagd.

"En ik heb een heleboel dingen overleefd. Het is grappig, omdat ik me vroeger echt ongemakkelijk voelde met dat woord, kwetsbaar. Oh, man. Sommige mensen zijn er bang voor. Sommige mensen begraven het. Ik herinner me dat dat woord eraan kwam naar mij uit de mond van regisseurs. Dat is wat ze wilden, de kwetsbaarheid. Maar als je het eenmaal zegt en het een naam geeft, jaagt het het dan weg? Maakt het het zelfbewust?"

"Natuurlijk, als je een acteur bent, moet je kunnen zeggen: 'Sneller, grappiger' en dan sneller doen, grappiger. En kwetsbaar zijn is een ervaring, en dat dan overbrengen is iets anders."

Ondanks het vinden van een tegenstrijdigheid, weet Diane dat kwetsbaarheid essentieel is geweest voor haar carrière.

"Ik denk dat het belangrijk is om [kwetsbaarheid] te hebben voor mijn vak, voor mijn personages. Maar ik ook - ik weet het niet. Ik zie het niet als een zwakte. Dat is één ding dat ik heb geleerd over een lange periode. Die kwetsbaarheid is een enorm geschenk, zeker in mijn vak. Ik denk niet dat ik ooit een echte politicus zou kunnen zijn, want je moet de huid van een neushoorn hebben, of zoiets. Ik weet niet ik weet niets over de huid van een neushoorn. Misschien is het gevoelig en delicaat, ik weet het niet. Maar het is grappig om in een branche te zijn waar je letterlijk wordt beoordeeld voor de kost - als je populair bent, is het beter, als je dat niet bent het is niet zo goed."

Aanbevolen: