Reba McEntire onthult dat ze samen met haar vriend COVID-19 heeft opgelopen na het ontvangen van vaccinaties

Reba McEntire onthult dat ze samen met haar vriend COVID-19 heeft opgelopen na het ontvangen van vaccinaties
Reba McEntire onthult dat ze samen met haar vriend COVID-19 heeft opgelopen na het ontvangen van vaccinaties
Anonim

De wereld gaat helaas nog steeds door de ontberingen van de pandemie die COVID-19 met zich meebrengt. Het is nog steeds een voortdurende strijd met de Delta-variant die opduikt en een hardere vorm van het virus is. Miljoenen mensen hebben hun vaccin gekregen, maar het lijkt erop dat deze variant resistent is tegen de beschikbare vaccins. Dit nieuws kan niet verder van de waarheid zijn, aangezien countryster Reba McEntire onthulde dat zij en haar vriend, acteur Rex Linn, het virus hadden opgelopen ondanks dat ze volledig waren gevaccineerd.

Dit laat zien dat zelfs als iemand volledig is gevaccineerd, het nog steeds belangrijk is om zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen. Het is noodzakelijk om je te laten vaccineren, maar het dragen van een masker bij het uitgaan is nog steeds verplicht om veilig te blijven. Naar aanleiding van dit verontrustende nieuws deelde de zangeres een belangrijk bericht om mensen aan te moedigen om veilig te blijven en social distancing te blijven toepassen.

The Queen of Country ging live op TikTok om een praatje te maken met fans en te updaten wat er tot nu toe in het leven is gebeurd. Daar brak ze uiteindelijk samen met haar vriend het nieuws over haar toestand om het virus op te lopen. "Jullie, blijf alsjeblieft veilig. Draag je masker. Doe wat je moet doen. Blijf thuis", zei ze in de video. "Het is niet leuk om dit te krijgen. Ik heb het gekregen. Rex en ik hebben het en het is niet leuk. Je voelt je niet goed", voegde McEntire eraan toe. "We zijn allebei gevaccineerd en we hebben het nog steeds, dus blijf veilig, blijf thuis en wees zo goed mogelijk beschermd."

Fans hebben hun bezorgdheid getoond over de countryster en hopen dat zij en Linn snel zullen herstellen. Door hoe het virus zich ontwikkelt, is het onzeker welke invloed dit zal hebben op haar liveshows in de komende toekomst. Er wordt elke dag veel ontwikkeld en het kan zijn dat evenementen opnieuw moeten worden uitgesteld als de pandemie erger wordt dan het al is.

Dit leidde er ook toe dat de herdenkingsdienst van McEntire's moeder werd uitgesteld vanwege het toenemende aantal COVID-gevallen in Atoka County. Haar Instagram-post voegde eraan toe dat haar moeder haar familie zou hebben uitgescholden omdat ze mensen in gevaar had gebracht door de blootstelling aan het virus. Om deze reden heeft McEntire de juiste beslissing genomen om het uit te stellen naar een latere datum.

We hopen dat McEntire, Linn en andere getroffenen zo snel mogelijk herstellen.

Aanbevolen: