Heeft Will Smith de inkomsten van Jaden Smith ontvangen tijdens zijn dagen als kinderacteur?

Inhoudsopgave:

Heeft Will Smith de inkomsten van Jaden Smith ontvangen tijdens zijn dagen als kinderacteur?
Heeft Will Smith de inkomsten van Jaden Smith ontvangen tijdens zijn dagen als kinderacteur?
Anonim

Omgaan met roem is niet gemakkelijk, vooral niet voor jongere sterren die een moeizame relatie met hun ouders hebben. Dat was het geval met Drew Barrymore, die op 14-jarige leeftijd van haar ouders werd geëmancipeerd, hoewel ze in werkelijkheid lang niet de enige is.

In het volgende zullen we kijken hoe Jaden Smith een fortuin verdiende als kindacteur en wat er met die hoge salarissen gebeurde. Heeft Will het te pakken gekregen, of was het allemaal van Jaden? Laten we het uitzoeken.

Jaden Smith brak records en verdiende een fortuin als kinderster

Natuurlijk, de acteercarrière van Jaden Smith heeft de afgelopen jaren misschien een hit gehad, maar zijn succes als kindacteur v alt niet te ontkennen. Jaden brak een record als 12-jarige en bracht $ 3 miljoen binnen voor 'The Karate Kid'. Het was niet alleen een financieel succes voor Smith, maar de film naast Jackie Chan was ook een grote hit aan de kassa en verdiende meer dan $ 359 miljoen. Jaden herinnerde zich de ervaring van het samenwerken met Jackie Chan: Hij is geweldig. Hij leerde me altijd dingen', zegt Smith. “Hoe je op de juiste manier uitrekt, hoe je in een scène zit, hoe je scherpstelt. Hij was de hele tijd bij me.'

Jaden zou een premie blijven eisen als kindacteur en $ 5 miljoen verdienen voor 'After Earth'. Hoewel hij een fortuin verdiende met de film, was de reactie van de fans op de film niet de beste, zozeer zelfs dat Jaden overwoog om zich te emanciperen voor zijn vader. Will Smith herinnert zich het liefdesverdriet dat hij ervoer toen de film faalde.

Wat erger was, was dat Jaden de klap kreeg. Fans en de pers waren absoluut gemeen; ze zeiden en drukten dingen over Jaden die ik weiger te herhalen. Jaden had trouw alles gedaan wat ik hem had opgedragen te doen, en ik had hem gecoacht tot de ergste openbare mishandeling die hij ooit had meegemaakt.”

“We hebben het er nooit over gehad, maar ik weet dat hij zich verraden voelde. Hij voelde zich misleid en verloor zijn vertrouwen in mijn leiderschap."

Jaden heeft op zijn minst een serieuze munt verdiend, hoewel fans zich afvragen wie dat geld precies heeft gekregen?

Jongere acteurs, waaronder Macaulay Culkin, zagen hun fortuin worden ontnomen

Jonge acteurs die het in Hollywood maken, hebben een paar problemen gehad als het op hun fortuin aankomt. Een naam die meteen in je opkomt is niemand minder dan Macaulay Culkin. De ster 'Home Alone' onthulde dat zijn ouders op een bepaald moment in zijn carrière 15% van zijn winst namen. Dit viel niet goed bij Culkin en hij werd uiteindelijk geëmancipeerd. Tot op de dag van vandaag spreekt hij nauwelijks met zijn vader.

"We wilden niet met mijn vader mee", zei Macaulay. "Het is altijd verkeerd begrepen dat ik mezelf van mijn ouders heb "geëmancipeerd". Ik heb legaal de namen van mijn ouders van mijn trustfonds gehaald en vond een executeur, iemand die over mijn financiën zou kijken, voor het geval iemand zijn verdomde pink in de taart wilde steken."

Culkin kreeg uiteindelijk zijn fortuin op 18-jarige leeftijd en de acteur zelf onthulde dat hij geen idee had dat al dat geld zijn kant op zou komen.

Fans vragen zich af, gezien Jadens jongere leeftijd, wat er precies met zijn verdiensten is gebeurd?

Will Smith heeft de inkomsten van Jaden niet geraakt

De familie Smith heeft een zeer indrukwekkend gecombineerd vermogen van bijna $ 400 miljoen. Will loopt voorop dankzij zijn vele grote en kleine schermprojecten, met een waarde van $ 350 miljoen. Jada heeft een waarde van $ 50 miljoen, terwijl de kinderen ook een indrukwekkend vermogen hebben van $ 8 miljoen en $ 6 miljoen, waarbij Jaden het grotere deel mee naar huis neemt.

Nu voor de vraag, heeft Will de inkomsten van Jaden aangeraakt? Dat deed hij absoluut niet en het hele bedrag ging uiteindelijk naar Jaden

Hij doet meer dankjewel met een waarde van $ 8 miljoen, hoewel Jaden, kijkend naar zijn toekomstige projecten, misschien meer gefocust is op muzikale projecten, aangezien zijn cv geen toekomstige acteerprojecten laat zien. Hoe het ook zij, Jaden heeft duidelijk geen honger naar werk.

Aanbevolen: