Een ongeval veroorzaakte een massale vechtpartij op de set tussen Tom Cruise en deze acteur

Inhoudsopgave:

Een ongeval veroorzaakte een massale vechtpartij op de set tussen Tom Cruise en deze acteur
Een ongeval veroorzaakte een massale vechtpartij op de set tussen Tom Cruise en deze acteur
Anonim

Gedurende het grootste deel van de carrière van Tom Cruise leek het alsof hij extreem populair was bij bioscoopbezoekers en zijn collega's in de filmindustrie. Dat is natuurlijk veranderd sinds het nu bekend is dat Cruise een aantal tegenstanders van beroemdheden heeft die met name boos waren door sommige dingen die Cruise in het openbaar zei en zijn Scientology-overtuigingen.

Hoewel Tom Cruise de afgelopen tien jaar veel controversiëler is geworden, blijft het raar om te horen dat hij ooit ruzie heeft gehad met een van zijn medesterren. Meer nog, de filmster met wie Cruise ruzie kreeg, wordt nu beschouwd als extreem gelijkmoedig en gemakkelijk in de omgang.

Het incident

In de afgelopen jaren is Tom Cruise langzaam net zo beroemd geworden vanwege het uitvoeren van gekke stunts als vanwege zijn acteervaardigheden. Gezien het feit dat Cruise dingen heeft gedaan zoals vastgebonden worden aan de zijkant van een vliegtuig terwijl het opstijgt en aan de zijkant van het hoogste gebouw ter wereld rent, is het logisch dat zijn stunts de krantenkoppen halen. Dat wil zeggen, niets over al die keren dat Cruise zichzelf pijn heeft gedaan tijdens het uitvoeren van stunts.

Lang voordat Tom Cruise bekend stond om zijn bereidheid om zichzelf in groot gevaar te brengen voor een stunt, was hij een jonge acteur die duidelijk wilde voorkomen dat hij gekwetst zou worden. Immers, toen een van Cruise's co-sterren hem per ongeluk trof toen ze zich voorbereidden op het filmen van een legendarische vechtscène voor The Outsiders uit 1983, verloor Tom snel zijn geduld.

In 2011 sprak Rob Lowe over hoe fysieke dingen onder de cast van The Outsiders kwamen toen ze de klassieke film maakten. Volgens Lowe was het repetitieproces voor de film ongelooflijk zwaar omdat "we allemaal de levenden uit elkaar slaan". Helaas begonnen Lowe en Cruise toen ruzie te maken nadat Rob "één schoon schot op Tom had gekregen", wat een probleem was omdat "Tom zo'n competitieve gek is". Als gevolg hiervan zegt Lowe dat Cruise "klaar was om (hem) te doden" en volgens een artikel van Independent.co.uk over het incident "reageerde Tom met zo'n kracht dat ze uit elkaar moesten worden getrokken".

Nog een incident

Gelukkig voor Rob Lowe en Tom Cruise kregen de twee acteurs maar één keer ruzie. In 2020 verscheen Lowe echter op de podcast Armchair Expert en onthulde dat Cruise een voortdurend probleem met hem had.

In het verleden heeft Rob Lowe verklaard dat hij geloofde dat Tom Cruise hem destijds niet mocht, omdat ze allebei in voor dezelfde rol waren. Toen Lowe de rol kreeg en Cruise genoegen moest nemen met een mindere rol, hield Tom dat volgens de acteur tegen Rob. Ongeacht de reden waarom Cruise op dat moment niet van Lowe hield, Tom koesterde duidelijk een wrok. Per slot van rekening zegt Lowe dat Cruise boos was toen Tom hoorde dat de studio achter The Outsiders de twee acteurs een hotelkamer had laten delen. Verbazingwekkend genoeg blijkt Lowe zo'n positieve kerel te zijn dat hij nu geniet van Cruise's hotelkamer freakout uit het verleden.

“(Het was de) eerste keer dat ik ooit in The Plaza Hotel verbleef, en we checken in en Tom ontdekt dat we een kamer delen en wordt gewoon ballistisch. Wat voor mij zo geweldig is aan het verhaal, is dat er bepaalde mensen zijn die altijd zijn geweest wie ze zijn, en dat element van hen heeft hen gebracht tot waar ze nu zijn en de rest is geschiedenis”

Verbindingsmoment

Tot nu toe ging dit artikel helemaal over de spanning die bestond tussen Tom Cruise en Rob Lowe toen ze samen aan The Outsiders werkten. Tijdens een optreden in 2020 in The Kelly Clarkson Show vertelde Lowe echter een verhaal over iets dat gebeurde tijdens het maken van The Outsiders en dat de twee acteurs had moeten binden.

Volgens Rob Lowe wilde Francis Ford Coppola, regisseur van The Outsider, dat de jonge sterren van de film hun rol zouden onderzoeken door tijd door te brengen met specifieke mensen. Coppola koos ervoor om Lowe en Tom Cruise samen te werken en stuurde de twee jonge acteurs om de nacht door te brengen in een huis dat eigendom was van een paar voormalige smeerders. Toen Cruise en Lowe eenmaal in het huis van een vreemde gingen slapen, stonden ze versteld van de situatie.

"Tom en ik belandden in de kelder in twee kinderbedjes en we zeiden: 'We kennen deze mensen niet. Ik bedoel, wie heeft ze doorgelicht? Werkelijk? Denk je dat Francis Ford Coppola veel tijd besteedde aan het doorlichten van deze mensen? Ik kan je vertellen, dat deed hij niet. Hij was met een espresso en keek naar een mooie Fellini-film en zei: 'Ja, dat klinkt geweldig' en ging terug naar zijn espresso."

Aanbevolen: