Brody Jenner betrokken bij een vechtpartij terwijl hij zijn 38e verjaardag vierde

Brody Jenner betrokken bij een vechtpartij terwijl hij zijn 38e verjaardag vierde
Brody Jenner betrokken bij een vechtpartij terwijl hij zijn 38e verjaardag vierde
Anonim

Televisiepersoonlijkheid en The Hills-ster Brody Jenner vierde zijn 38e verjaardag in Las Vegas en sloot de viering af in OMNIA Nightclub. Hoewel Jenner en zijn vrienden in een goed humeur waren, veranderde de situatie nadat ze werden aangevallen door een andere clubganger.

TMZ meldde dat een man bij OMNIA Nightclub een gevecht met Jenner aan zijn tafel begon, wat ertoe leidde dat de beveiliging van de club hen beiden scheidde. Een video van het gevecht werd later vrijgegeven van de man die het fysieke contact begon en eindigde kort nadat de beveiliging hen beiden scheidde. Hoewel er niemand werd gearresteerd, kon Twitter niet anders dan commentaar geven op de zaak.

Het gevecht begon toen de clubganger Jenner aanviel en hem in een hoofdklem zette. Kort daarna kwamen Jenners vrienden en bewakers binnen en haalden de man van hem af. Nadat hij hem op de grond heeft geduwd, stampt Jenner op hem, waardoor een vrouw erbij betrokken raakt. Ze was niet fysiek, maar ze kreeg wel ruzie met de man voordat de beveiliging haar wegduwde.

Er is geen woord over of de man en vrouw dronken waren tijdens deze woordenwisseling. Er is ook geen woord over of de drie van hen elkaar die avond opnieuw hebben ontmoet.

Afgezien van het clubgevecht, werd Jenner gezien met vrienden die een geweldige tijd hadden in Las Vegas. Via zijn Instagram-verhaal kon de beroemdheid worden gezien terwijl hij grapjes maakte met goede vrienden. Hij verbleef in Resorts World Las Vegas, bracht de dag door in Ayu Dayclub en woonde 's avonds de beroemde Las Vegas-show Thunder Down Under bij.

Na de show gingen hij en zijn vrienden naar OMNIA Nightclub, waar EDM-artiest Steve Aoki optrad. Hoewel TMZ bevestigde dat het gevecht in die club plaatsvond, is er geen woord over hoe lang Jenner en zijn vrienden daar waren voordat het begon.

Dit jaar was niet het eerste jaar dat Jenner zijn verjaardag in Vegas doorbracht. Hij ging er ook heen in 2013 om zijn 30e verjaardag te vieren met zijn vrienden, naar Hyde Nightclub te gaan en een klein strandthemafeest te geven. Het feest inclusief een taart met zand- en surfplankontwerpen en een foto van hemzelf terwijl hij erop surft.

In tegenstelling tot dit jaar was zijn 30e verjaardag in Las Vegas echter dramavrij. De enige vreemden die hij tegenkwam waren vrouwelijke fans. US Weekly meldde echter dat Jenner ook werd begroet door dames die borden omhooghielden met de tekst "B-R-O-D-Y".

Jenner werd een castlid van MTV's The Hills: New Beginnings in 2019, samen met voormalige The Hills-castleden Audrina Patridge, Heidi Montag en Spencer Pratt. Hij richt momenteel zijn televisie-aandacht op de show, waarvan onlangs de finale van seizoen twee werd uitgezonden. Vanaf deze publicatie zijn er geen aankondigingen gedaan met betrekking tot de verlenging van de serie.

Aanbevolen: