Deze Tom Hardy-film veroorzaakte verwondingen bij de cast

Inhoudsopgave:

Deze Tom Hardy-film veroorzaakte verwondingen bij de cast
Deze Tom Hardy-film veroorzaakte verwondingen bij de cast
Anonim

Als een van de meest populaire acteurs van tegenwoordig, verovert Tom Hardy al een tijdje de kassa en produceert hij solide films. Hij heeft niet altijd een succes gemaakt met zijn releases, maar Hardy brengt een uitzonderlijke hoeveelheid talent naar de tafel, en daarom werken studio's graag met hem samen in franchisefilms.

In 2011 werd Hardy's film Warrior uitgebracht, en fans hadden geen idee wat de artiest en zijn co-ster, Joel Edgerton, doormaakten om de film mogelijk te maken. De voorbereiding was intens en beide mannen raakten gewond tijdens het filmen van de vechtscènes die in de film plaatsvonden.

Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

Warrior was een moeilijke film om te maken

Strijdersfilm
Strijdersfilm

MMA is een sport die in de loop van de tijd in populariteit is toegenomen, en hoewel het nog steeds niet op hetzelfde niveau staat als andere sporten, is het veel meer geaccepteerd in de mainstream dan ooit tevoren. In 2011 speelden Tom Hardy en Joel Edgerton in Warrior, een film over broers die strijden in de meedogenloze sport.

In tegenstelling tot andere grote projecten, was het proces van voorbereiding en het maken van Warrior moeilijk voor de hoofdrolspelers van de film. De voorbereiding alleen al nam twee maanden in beslag, en zowel Hardy als Edgerton werden door de handschoen geduwd om getraind te worden om de rol in de film te zien.

“We hebben een paar uur jiu jitsu en boksen gedaan en daarna een paar uur muay thai en wat worstelen elke dag en dan wat choreografie en gewichtheffen. Dat was zeven dagen per week gedurende acht weken. Toen begonnen we te filmen”, vertelde Hardy aan E! Online.

Ze moesten niet alleen een intensieve voorbereiding doormaken, maar tijdens het filmen was het net zo moeilijk. Dit is tenslotte een sport die veel vormen van persoonlijk gevecht met zich meebrengt, dus het spreekt voor zich dat het meerdere keren moeten filmen van scènes ertoe zou leiden dat deze artiesten onderweg worden geslagen en gekneusd.

De leads zijn in elkaar geslagen

Strijdersfilm
Strijdersfilm

Het blijkt dat Hardy en Edgerton allebei hun deel van de schade hebben geleden terwijl ze W arrior tot leven brachten.

Volgens regisseur Gavin O'Connor blies Joel zijn knie eruit. Hij scheurde zijn ACL. En Tom brak ribben, een vinger en een paar tenen. Er waren veel zwarte ogen. Het was intens.”

Hardy bevestigde dit op Comic-Con in 2011, en zei: "Joel scheurde zijn [MCL], hij scheurde dat… en mijn kleine teen brak."

"Ik brak mijn ribben en ik scheurde het ligament in mijn rechterhand en toen had Eric 'Bad' Apple zijn nek gebroken… Er waren enkele momenten", voegde Hardy eraan toe.

Houd er rekening mee dat deze jongens slechts acteurs zijn en geen echte professionele MMA-concurrenten die het groot willen maken in de UFC. Als dit is wat acteurs hebben meegemaakt tijdens het filmen van een film, stel je dan eens voor wat deze echte moderne gladiatoren doormaken als ze de Octagon binnenstappen op zoek naar glorie.

Ondanks de stoten en kneuzingen die ze opliepen toen ze Warrior tot leven brachten, zouden Hardy en Edgerton allebei levend naar de andere kant komen en klaar om te zien hoe de film het zou doen aan de kassa en in de ogen van fans en critici.

De film was een cruciaal succes

Strijdersfilm
Strijdersfilm

Na al het werk dat is gestoken in het maken van de film, waren de hoofdrolspelers blij om te zien dat fans oprecht van de film genoten. Hoewel het geen groot financieel succes was, kreeg de film wel degelijk enkele stevige recensies en kreeg hij geweldige mond-tot-mondreclame van de fans. In feite heeft de film 83% bij critici op Rotten Tomatoes en maar liefst 92% bij het publiek.

Fans kunnen voor beide broers kiezen, en dit heeft de film op de lange termijn zeker geholpen. Edgerton zou hier op ingaan en zeggen: Je krijgt twee jongens, geen van beiden is een schurk. Het zijn gewoon beide mensen, met wie je meeleeft en ze zijn op een ramkoers en tegen de tijd dat ze daar aankomen, weet je niet voor wie je wortelt en weet je niet wie er gaat winnen. Het is nogal verbazingwekkend dat ze zijn veranderd.”

Ondanks het ontbreken van een groot kassucces, is Warrior een film die mensen minstens één keer moeten bekijken. Natuurlijk houden veel mensen niet van MMA, maar de film is meer dan alleen een fictieve versie van de vechtsport. Er is een echt verhaal en fans van Hardy beschouwen dit nog steeds als een van zijn coolste films tot nu toe.

Warrior was een moeilijke film om te maken voor zowel Hardy als Edgerton, maar het eindresultaat was het absoluut waard.

Aanbevolen: