Jennifer Lopez & Andere beroemdheden die werden aangeklaagd door hun werknemers

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez & Andere beroemdheden die werden aangeklaagd door hun werknemers
Jennifer Lopez & Andere beroemdheden die werden aangeklaagd door hun werknemers
Anonim

Het is geen geheim dat beroemdheden een leger van werknemers voor zich hebben - assistenten, koks, dienstmeisjes, kindermeisjes, noem maar op. En meestal wordt van die werknemers niet alleen verwacht dat ze extra lange uren maken, maar ook dingen doen die niet binnen hun werkterrein vallen, zonder dat ze daarvoor betaald worden.

Maar van tijd tot tijd besluiten sommige van die werknemers dat het genoeg is geweest, zodat ze uiteindelijk hun beroemde bazen aanklagen. Van Gerard Butler tot Jennifer Lopez - blijf scrollen om erachter te komen welke celebs in een juridische strijd met hun arbeiders zijn beland!

10 Gerard Butler

De aftrap is de Schotse acteur Gerard Butler, die vooral bekend staat om zijn rollen in films als 300, The Ugly Truth en Olympus Has Fallen. Butler was mede-eigenaar van een Koreaans restaurant Shin BBQ in Hollywood, samen met andere beroemdheden zoals Danny en Chris Masterson. in 2011 hebben twee voormalige werknemers van het restaurant de eigenaren, waaronder Butler, aangeklaagd wegens het niet betalen van overuren, rusttijden, ma altijden en het overtreden van arbeidswetten.

9 Kim Kardashian

De volgende op onze lijst is niemand minder dan Kim Kardashian, die in mei van dit jaar door het personeel werd aangeklaagd. Volgens de juridische documenten betaalde Kardashian het personeel niet genoeg en gaf ze hen ook geen pauzes tijdens hun dienstverband. Ze beweerde echter dat dat niet helemaal waar was. "Deze arbeiders werden ingehuurd en betaald via een externe leverancier", zei de woordvoerder van Kim Kardashian. "Kim is geen partij bij de overeenkomst tussen de verkoper en hun werknemers, daarom is ze niet verantwoordelijk voor de manier waarop de verkoper hun bedrijf beheert."

8 Naomi Campbell

Naomi Campbell staat niet alleen bekend als een van de meest populaire supermodellen ter wereld, maar staat ook bekend om haar talrijke juridische problemen, vooral met haar personeel. Het voormalige Victoria's Secret-model is elf keer beschuldigd van gewelddadig gedrag jegens haar medewerkers. Het model pleitte schuldig in twee rechtszaken en kreeg de opdracht een woedebeheersingsprogramma bij te wonen. Alsof dat nog niet genoeg is, viel Campbell ook twee politieagenten aan op London Heathrow Airport - ze sloeg en spuugde naar ze allemaal omdat haar bagage zoek was geraakt.

7 Charlie Sheen

In 2015 werd acteur Charlie Sheen aangeklaagd voor meer dan $ 1 miljoen door een voormalig personeelslid Keith Fitzgerald. Fitzgeralds dienstverband zou drie jaar duren, maar hij werd al na vijf maanden ontslagen.

"De overeenkomst tussen Fitzgerald, enerzijds, en Sheen en 9th Step, anderzijds, blijkt uit verschillende e-mails en documenten en is ook in het algemeen mondeling aangegaan", aldus de gerechtelijke documenten."[Maar] Fitzgeralds arbeidsrelatie werd voortijdig beëindigd na ongeveer vijf maanden zonder enige uitleg. Fitzgerald ontving geen enkele vergoeding voor de diensten die hij op welk moment dan ook voor Charlie Sheen verrichtte."

6 Jennifer Lopez

De volgende op onze lijst is Jennifer Lopez, die een juridisch gevecht had met haar voormalige chauffeur Hakob Manoukian. In 2012 klaagde Manoukian de zangeres en haar manager aan wegens contractbreuk. Lopez klaagde terug en beweerde dat Manoukian haar chanteerde. Ze schikten uiteindelijk de rechtszaak.

5 Marilyn Manson

Laten we verder gaan met Marilyn Manson, die eerder dit jaar door zijn voormalige assistent Ashley W alters werd aangeklaagd wegens aanranding, mishandeling en intimidatie. Gerechtelijke documenten stellen dat de controversiële zangeres "op zoek was naar een omgeving waarin eiseres werd onderworpen aan persoonlijke en professionele seksuele uitbuiting, manipulatie en psychologisch misbruik." Manson heeft elke beschuldiging tegen hem ontkend.

4 Sharon Stone

Een andere beroemdheid die door hun werknemer werd aangeklaagd, is actrice Sharon Stone. De Basic Instincts-actrice werd aangeklaagd door haar voormalige oppas Erlinda Elemen, die beweerde dat Stone de arbeidswetten overtrad en racistische opmerkingen maakte over het Filipijnse erfgoed van de oppas. Slechts een jaar na deze rechtszaak werd Stone aangeklaagd door een andere werknemer – haar toenmalige dienstmeisje Angelica Castillo – wegens onrechtmatige beëindiging.

3 Chris Brown

Laten we verder gaan met Chris Brown, wiens voormalige huishoudster hem aanklaagde voor een hondenaanval die plaatsvond in december 2020 op het terrein van Brown. "De hond begint woest in haar gezicht, haar armen en andere delen van haar lichaam en lichaam te bijten, waarbij ze letterlijk grote stukken huid van haar gezicht en haar armen scheurt en eraf trekt", aldus de gerechtelijke documenten. Volgens Fox News beval de rapper zijn beveiligingsteam om van de hond af te komen, wat ze met succes deden - de hond werd geëuthanaseerd.

2 Mariah Carey

De volgende op de lijst is Mariah Carey, aangeklaagd door voormalig oppas Maria Burgues wegens emotionele stress in 2019. Burgues beweert dat ze niet werd betaald voor de extra uren die ze moest doen en dat Carey's lijfwacht zou intimideren en bedreigen haar. De zanger weigerde de rechtszaak te schikken, dus het is nog niet bekend wie er zal winnen in deze juridische strijd.

1 Lisa Vanderpomp

Om onze lijst af te ronden is Lisa Vanderpump, die juridische problemen heeft gehad met haar medewerkers in het PUMP-restaurant. Volgens de documenten werd het personeel tijdens hun dienstverband onterecht gecompenseerd.

"Gedurende ten minste vier jaar voorafgaand aan het indienen van deze actie en het voortzetten van de presentatie, hebben gedaagden het beleid of de praktijk gehad om overuren aan eiseres en andere niet-vrijgestelde werknemers niet te betalen", aldus de rechtszaak. In de documenten wordt ook beweerd dat werknemers "routinematig meer dan acht uur per dag, 40 uur per week en zeven opeenvolgende werkdagen in een werkweek [werkten] zonder dat ze naar behoren werden gecompenseerd voor de teveel gewerkte uren."

Aanbevolen: