Paul Walker's dochter, Meadow kondigt haar verloving aan door haar enorme ring te laten knipperen

Inhoudsopgave:

Paul Walker's dochter, Meadow kondigt haar verloving aan door haar enorme ring te laten knipperen
Paul Walker's dochter, Meadow kondigt haar verloving aan door haar enorme ring te laten knipperen
Anonim

De dochter van wijlen Paul Walker, de legendarische ster uit de Fast & Furious-franchise, is nu verloofd. Meadow heeft 8 zware jaren achter de rug sinds haar vader stierf bij een vurig auto-ongeluk, maar nu lijkt ze de brokstukken van haar leven op te pakken op een manier die haar vader zeker heel trots zou maken.

Meadow kondigde aan dat ze verloofd is om te trouwen door haar enorme rots te laten zien in een video die ze op haar Instagram-account plaatste, en fans gaan los. Er is in het recente verleden niet veel gezegd over haar persoonlijke leven, omdat ze de zaken vrij rustig heeft gehouden als het op de pers aankomt, maar dat gaat allemaal veranderen. Fans willen nu absoluut alles weten over haar nieuwe verloofde en het leven dat ze gaan beginnen.

Meadow Walker & Her Fiance

Meadow Walker is er op de een of andere manier in geslaagd om haar liefdesleven onder de duim te houden, maar nu is aangekondigd dat ze verloofd is, is de wereld afgestemd om meer te weten te komen over de hete nieuwe details rond haar liefdesleven.

Enthousiaste fans stemden af op de superkorte, maar adorabel schattige video die ze op haar Instagram-account plaatste, waarin de jonge, 22-jarige starlet een supergrote ring om haar vinger flitst terwijl ze een duik in een zwembad neemt.

De achtergrond van deze video is een prachtig woestijnlandschap en het lijkt erop dat zij en haar nieuwe verloofde op vakantie zijn om deze nieuwe en opwindende tijd in hun leven te vieren.

De mysterieuze man is niet langer een mysterie. Zijn naam is Louis Thornton-Allan, en van wat fans tot nu toe hebben kunnen verzamelen, is hij een acteur die een paar weken geleden vluchtig op haar sociale media verscheen.

The Wedding Buzz

Elke keer als er verlovingsnieuws is, springen fans snel vooruit naar de opwinding van de bruiloftsbuzz die zeker zal komen.

Vragen dwarrelen al rond wanneer dit jonge stel van plan is een wandeling door het gangpad te maken, en wat voor soort feest het zal zijn. Details over de locatie van hun aanstaande huwelijk, het soort jurk dat Meadow zal dragen en wie het zal halen op haar met beroemdheden bezaaide gastenlijst, komen allemaal naar boven.

Eén ding is zeker, Paul Walker zal die dag zeker gemist worden, nog intenser dan hij nu is. Fans hebben een paar ideeën over wie Meadow door het gangpad zal lopen, en zijn benieuwd hoe de rest van haar avontuur met Louis Thornton-Allan verloopt.

Gefeliciteerd aan het paar!

Aanbevolen: