Wie is de ex-vrouw van Lionel Richie, Brenda Harvey-Richie?

Inhoudsopgave:

Wie is de ex-vrouw van Lionel Richie, Brenda Harvey-Richie?
Wie is de ex-vrouw van Lionel Richie, Brenda Harvey-Richie?
Anonim

Natuurlijk, haar ex-man is degene die altijd in de schijnwerpers staat. Maar Brenda Harvey-Richie heeft een interessant leven geleid, eerst als de vrouw van Lionel Richie en nu als zijn veelbesproken ex.

Dus terwijl Lionel Richie in de schijnwerpers staat op 'American Idol' en miljoenen verdient in zijn carrière, wat is Brenda Harvey-Richie dan van plan?

Wie is Brenda Harvey-Richie?

Hoewel Harvey een vrij veel voorkomende achternaam is, gaan veel fans nadenken als ze Brenda's achternaam horen. Dus is Brenda Harvey-Richie familie van Steve Harvey? Het korte antwoord is nee. Maar om uit te leggen, Steve Harvey heeft wel broers en zussen, hij is gewoon geen familie van Brenda. Steve's broers en zussen zijn Mona en Pauline, plus een broer genaamd Terry.

Brenda, aan de andere kant, heeft toevallig een broer genaamd Steve, maar het is niet dezelfde Steve.

In een hilarische Instagram-post loste Brenda de geruchten op door een TikTok-video te delen van haar nichtje, Marcia (van wie volgens de roddelbladen de ex-vrouw van Steve Harvey is).

Nu dat opgehelderd is, wie is Brenda Harvey-Richie, en waar gaat ze over?

Fans weten misschien al dat Brenda de moeder van Nicole Richie is. Maar daarvoor was ze Lionel Richie's studieliefde. De twee waren helemaal in 1975 getrouwd, hoewel ze nooit samen biologische kinderen hadden.

Lionel en Brenda adopteerden Nicole en namen voor het eerst de voogdij over haar toen ze twee was. De adoptie vond veel later plaats (Nicole was negen), maar het is duidelijk dat Brenda en Lionel Nicole in elk opzicht als hun dochter beschouwen.

Helaas was het huwelijk van Brenda en Lionel niet zo geweldig als het ouderschap. Tabloids berichtten vanuit alle hoeken in 1988 toen Brenda Lionel betrapte met Diane Alexander, de vrouw die later zijn tweede vrouw zou worden.

Brenda kreeg te maken met een lange lijst van aanklachten nadat ze Lionel fysiek had aangevallen, die naar verluidt stiekem naar Diane was geslopen sinds hij haar ontmoette na een concert in 1984. Harvey was in 1993 gescheiden van Richie, waarbij de laatste met Diane trouwde Alexander twee jaar later.

Uiteindelijk, na twee kinderen en ongeveer negen jaar huwelijk, zouden Lionel en Diane ook uit elkaar gaan. Maar wat is er met Brenda Harvey-Richie gebeurd?

Wat doet Brenda Harvey?

Brenda Harvey is niet alleen een toegewijde moeder, plus een liefhebbende oma voor de twee kinderen van Nicole Richie, maar claimt ook de kinderen van haar ex. Ze heeft zelfs lieve berichten over Diane's twee kinderen gedeeld met Lionel - Miles en Sofia - op sociale media. Sofia is misschien de 'tweeling' van haar vader, maar alle drie de kinderen hebben een goede relatie met Brenda.

Het is duidelijk dat de hele grote familie een lange weg heeft afgelegd sinds het drama van de jaren '80 en '90! Brenda heeft ook een lange weg afgelegd in haar eigen carrière. Hoewel ze vroeger vaak werd gefotografeerd op spraakmakende evenementen met Lionel, doet ze nu haar eigen ding.

Volgens Brenda's Twitter is ze eigenaar van een muziekuitgeverij genaamd BRP Publishing. Hoewel er verschillende websites en sociale-mediapagina's zijn die lijken te verwijzen naar BRP Publishing, is het moeilijk te onderscheiden welk bedrijf Brenda is.

Toch lijkt het tegenwoordig goed te gaan met Harvey.

Hoeveel is Brenda Richie waard?

Bronnen zijn het vaak oneens over hoeveel Brenda Harvey-Richie waard is. Sommige bronnen melden dat ze minder dan $ 1 miljoen waard is, ergens rond de $ 900.000. Andere bronnen beweren dat ze meer dan $ 2 miljoen waard is, dus fans zullen moeten blijven raden!

Het punt is, het is niet zo gek om te denken dat Brenda misschien meer verdient dan alleen een inkomen uit haar baan. Ze was tenslotte ook beroemd in haar hoogtijdagen, deels vanwege Lionel maar deels vanwege de relaties die ze opbouwde met andere beroemdheden.

Hoewel de band waar Lionel in zat (de Commodores) blijkbaar ook Brenda omvatte, staat ze niet vermeld als een voormalig lid. Toch was ze erg zichtbaar in de schijnwerpers naast Lionel, en ze vormde een band met mensen zoals prins Charles (ze ontmoette destijds prinses Diana) en Katherine Jackson (en ook de rest van de familie van Michael Jackson).

Het lijkt erop dat Brenda perfect gepositioneerd is in de muziek- en entertainmentindustrie, dus het is niet verwonderlijk dat ze haar eigen bureau is begonnen. Natuurlijk wordt er gespeculeerd dat ten minste een deel van Harvey's rijkdom afkomstig is van haar beroemde ex.

Dus hoeveel betaalde Lionel Richie zijn ex-vrouw? De jury weet niet hoeveel Brenda mogelijk heeft ontvangen, maar bronnen zeggen dat Diane een uitbetaling van $ 20 miljoen verdiende van Lionel, nadat ze een alimentatie van $ 300.000 per maand had gevraagd om haar weelderige levensstijl te behouden.

Brenda maakt het natuurlijk waarschijnlijk prima, ongeacht hoeveel (of weinig) cashflow ze ontvangt van haar ex-man. Bovendien deelt ze nog steeds throwback-foto's van hem op sociale media en lijkt ze van Nicole's broers en zussen te houden alsof de nu volwassen kinderen van haarzelf zijn.

Al met al lijkt het goed te gaan met Brenda Harvey-Richie.

Aanbevolen: