10 grootste voormalige Disney Channel-sterren, gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

10 grootste voormalige Disney Channel-sterren, gerangschikt op Instagram-volgers
10 grootste voormalige Disney Channel-sterren, gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

Het is geen geheim dat Disney Channel de wereld enkele van zijn grootste sterren heeft gegeven - of ze nu acteurs of muzikanten worden - of beide. De lijst van vandaag werpt een blik op het meest succesvolle wonderkind van het kanaal en hun sociale media-accounts - in het bijzonder wordt het aantal volgers op Instagram onder de loep genomen.

Van High School Musical tortelduifjes Vanessa Hudgens en Zac Efron tot de beruchte Disney Channel-nemeses Miley Cyrus en Selena Gomez - blijf scrollen om erachter te komen welke voormalige Disney Channel-ster het meest wordt gevolgd op het populaire sociale mediaplatform!

10 Hilary Duff - 16,2 miljoen volgers op Instagram

Hilary Duff
Hilary Duff

De start van de lijst op plek 10 is actrice Hilary Duff, die in de vroege jaren 2000 beroemd werd als het titelpersonage van de Disney Channel-show Lizzie McGuire. De actrice - die vaak veel prachtige en gezonde foto's deelt op Instagram - heeft momenteel 16,2 miljoen volgers op het populaire platform voor het delen van foto's. Hierboven is de ster te zien in een van haar recentere Instagram-foto's en ja - ze verwacht momenteel een kind met haar man Matthew Koma.

9 Bella Thorne - 24,3 miljoen volgers op Instagram

Bella Thorne
Bella Thorne

Spot nummer negen op de lijst van vandaag gaat naar Bella Thorne, die beroemd werd, heeft CeCe Jones in de Disney Channel-show Shake It Up in 2010. De ster - die de afgelopen jaren definitief afscheid heeft genomen van haar onschuldige Disney-imago - heeft er momenteel 24.3 miljoen volgers op Instagram waar ze vaak prachtige foto's plaatst van haar leuke make-up looks!

8 Nick Jonas - 30,1 miljoen volgers op Instagram

Nick Jonas
Nick Jonas

Laten we verder gaan met muzikant Nick Jonas die samen met zijn broers beroemd werd als lid van de Jonas Brothers die schitterden in de originele Disney Channel-film Camp Rock (2008) en het vervolg Camp Rock 2: The Final Jam (2010) en twee verschillende Disney Channel-shows - Jonas Brothers: Living the Dream en Jonas.

Momenteel heeft de voormalige Disney Channel-ster 30,1 miljoen volgers op Instagram en hij is het enige Jonas Brothers-lid dat zijn weg naar de lijst van vandaag heeft gevonden.

7 Cole Sprouse - 33,6 miljoen volgers op Instagram

Cole Sprouse
Cole Sprouse

Spot nummer zeven op de lijst gaat naar Cole Sprouse die samen met zijn tweelingbroer Dylan speelde in de Disney Channel-hitshow The Suite Life of Zack & Cody en de spin-off The Suite Life on Deck. Momenteel heeft de acteur - die tegenwoordig vooral bekend is door zijn hoofdrol in het tienerdrama Riverdale - 33,6 miljoen volgers op het populaire platform voor het delen van foto's.

6 Vanessa Hudgens - 40,2 miljoen volgers op Instagram

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens

De volgende op de lijst is de ultrastijlvolle Vanessa Hudgens die beroemd werd als Gabriella Montez in de Disney Channel High School Musical-filmserie. Sindsdien heeft Vanessa een carrière in zowel muziek als acteren verkend, en de ster heeft momenteel 40,2 miljoen volgers op Instagram - waardoor ze op plek nummer zes staat op de lijst van vandaag met de meeste volgers van voormalige Disney Channel-sterren.

5 Zac Efron - 44,7 miljoen volgers op Instagram

Zac Efron
Zac Efron

De top vijf van meest gevolgde voormalige Disney Channel-sterren op Instagram is Vanessa Hudgens' High School Musical co-ster en ex-vriend Zac Efron. Op dit moment heeft Zac - die de planeet heeft rondgereisd en de afgelopen jaren talloze avonturen heeft beleefd - 44,7 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Iedereen die Zac volgt, kan enkele van zijn avonturen uit de eerste hand meemaken!

4 Zendaya - 81,7 miljoen volgers op Instagram

Zendaya
Zendaya

Nummer vier op de lijst gaat naar Bella Thorne's co-ster Zendaya die beroemd werd als Rocky Blue in de Disney Channel sitcom Shake It Up in 2010.

Tegenwoordig staat de actrice vooral bekend om haar hoofdrol als Rue in de populaire HBO-dramashow Euphoria en ze heeft momenteel 81,7 miljoen volgers op Instagram, waar ze tal van verbluffende en gezonde foto's plaatst.

3 Demi Lovato - 94,7 miljoen volgers op Instagram

Demi Lovato
Demi Lovato

De top drie van meest gevolgde voormalige Disney Channel-sterren op Instagram wordt geopend door muzikant Demi Lovato die beroemd werd als Mitchie Torres in de originele Disney Channel-film Camp Rock (2008) en het vervolg Camp Rock 2: The Final Jam (2010), evenals de Disney Channel-show Sonny with a Chance. Momenteel heeft de ster - die haar carrière heeft verschoven van acteren naar muziek - 94,7 miljoen volgers op Instagram.

2 Miley Cyrus - 118 miljoen volgers op Instagram

Miley Cyrus
Miley Cyrus

De nummer twee is nog een andere voormalige Disney Channel-ster die tegenwoordig vrijwel uitsluitend zingt - Miley Cyrus. Miley werd in 2006 beroemd als het titelpersonage van de Disney Channel-show Hannah Montana en net als de meeste voormalige Disney Channel-sterren op de lijst - Miley heeft in de loop der jaren ook haar onschuldige Disney-imago kwijtgeraakt. Momenteel heeft de populaire zanger 118 miljoen volgers op Instagram.

1 Selena Gomez - 198 miljoen volgers op Instagram

Selena Gomez
Selena Gomez

Op nummer één staat actrice en muzikant Selena Gomez die in 2007 beroemd werd als Alex Russo in de Disney Channel-show Wizards of Waverly Place. Selena - die succes vond in zowel zingen als acteren - heeft momenteel maar liefst 198 miljoen, wat haar zeker de meest gevolgde voormalige Disney Channel-ster op het populaire sociale mediaplatform voor het delen van foto's maakt!

Aanbevolen: