De waarheid over Jaden Smith en Tyler, de relatie van de maker

Inhoudsopgave:

De waarheid over Jaden Smith en Tyler, de relatie van de maker
De waarheid over Jaden Smith en Tyler, de relatie van de maker
Anonim

Tyler the Creator en Jaden Smith zijn oude vrienden en medewerkers, maar de laatste jaren leek de hechte band van het paar te zijn omdat de twee zagen elkaar op een gegeven moment, althans dat zegt Jaden Smith!

Jaden Smith, die onlangs CEO werd van JUST Water, onthulde hun relatiestatus tijdens een optreden, maar fans wilden het niet! Ondanks de vragen spreekt het voor zich dat deze twee zeker heel goede vrienden zijn, of waren het kamergenoten?

Jaden heeft Tyler vaak geprezen in zijn interviews, en ze hebben in het verleden zelfs aan hun muziek samengewerkt - om nog maar te zwijgen van het feit dat ze ook samen op vakantie gaan met hun wederzijdse vrienden en waarschijnlijk de strakste bromance in Hollywood delen.

Bijgewerkt op 24 juli 2021, door Michael Chaar: Jaden Smith en Tyler The Creator zijn beide toonaangevende namen in de muziekindustrie, waardoor ze een heel speciale band kunnen koesteren. Tijdens een optreden in 2018 onthulde Jaden Smith dat Tyler The Creator in feite zijn vriend was. Terwijl fans niet wisten of ze hem moesten geloven, bleef Jaden bij zijn verklaring, waardoor Tyler de kans kreeg om licht op het onderwerp te werpen. Hoewel de status van hun relatie een mysterie blijft, is het duo nog steeds vriendelijk, hoewel niet zo hecht als ze ooit waren. Jaden lanceerde onlangs zijn eigen lijn oordopjes, samen met twee albums, terwijl Tyler zijn nieuwste album, Call Me If Your Lost, uitbracht op 25 juni 2021, waarmee duidelijk werd dat deze twee het druk hebben!

Is Tyler The Creator Jadens vriendje?

In januari 2020 tweette Jaden - duidelijk extatisch over Tyler's overwinning voor Best Rap Album op de Grammy's van 2020 - naar zijn miljoenen volgers: "My Boyfriend Just Won A Grammy."

Dit schokte fans natuurlijk niet, aangezien dit ook niet de eerste keer is dat Jaden erop staat een relatie met zijn naaste vriend te delen (of te hebben gedeeld).

Tijdens Tyler's jaarlijkse Camp Flog Gnaw Carnival in november 2018 betrad de zoon van Will Smith het podium voor een uitvoering van zijn lied, ICON, voordat hij het publiek vertelde dat hij zogenaamd een romantische relatie had met de Earfquake-hitmaker.

"Ik wil alleen maar zeggen, Tyler, de Schepper is de beste vriend ter wereld en ik hou zo ontzettend veel van hem, " gutste hij. "Tyler wil het niet zeggen, maar Tyler is mijn motherf--king-vriendje, en hij is mijn motherf-king-vriendje mijn hele f-king-leven geweest. Tyler, de Schepper is mijn f-king-vriendje. Het is waar."

De eerste keer dat Jaden de gewaagde claim in het openbaar deed, had fans in shock achtergelaten, omdat het slechts een kwestie van seconden duurde voordat hun namen trending begonnen te worden op Twitter, waarbij mensen zich afvroegen of ze in de maling werden genomen of dat hun romance was de echte deal.

Nou, een paar weken later bleef Jaden standvastig in wat hij had gezegd op de kermis toen hij op Beats 1 Radio verscheen voor een openhartig gesprek over zijn muziek en persoonlijke leven.

"Ik heb onlangs gezegd dat Tyler, de Schepper mijn vriendje is, en dat is waar. Dus, zodat je het weet", benadrukte de 22-jarige, hoewel fans niet meer zo overtuigd waren - vooral sinds Tyler heeft nooit gereageerd op de opmerking van Jaden.

Kort na zijn Beats 1-interview sprak Jaden niet meer over de vermeende relatie tot de Grammy's, toen hij tijdens zijn felicitatie-tweet naar Tyler verwees als zijn vriendje.

Tyler de Schepper doorbreekt zijn stilte

Na het uitbrengen van zijn album uit 2017, Flower Boy, kwam Tyler naar voren om enkele van de teksten toe te spreken die op zijn seksualiteit gezinspeelden, ondanks het controversiële nummer "I Ain't Got Time!"

Op dit specifieke nummer zegt de met een VMA bekroonde ster: Ik kus blanke jongens sinds 2004. Hier laat de rapper weten dat hij zijn gevoelens voor iemand eerder had verborgen - maar fans vroegen zich al snel af of dit kwam omdat hij op dat moment nog steeds niet uit de kast was gekomen voor zijn familie.

Tyler opende zich over het schrijfproces van het nummer en vertelde Fantastic Man: "Het is nog steeds zo'n grijs gebied met mensen, wat cool is voor mij. Ook al word ik als luid en daarbuiten beschouwd, ik ben privé, wat een rare dichotomie is. De nevenschikking van luid en stil is raar."

"Het is een letterlijke vraag en het ding met mensen is dat we er een hekel aan hebben om geen antwoord te hebben. We haten het om niet op de hoogte te zijn. gewoon, ik weet het niet. Er zijn dingen die gewoon onverklaarbaar zijn."

Zijn Jaden Smith & Tyler Creator nog steeds vrienden?

Je weet het! Hoewel geen van de twee heeft gesproken over de status van hun relatie, blijven fans er zeker van dat de twee gewoon vrienden zijn, maar wie weet het nu echt, toch?

Hoewel de twee niet zo vaak rondhangen als vroeger, blijven ze vriendelijk op sociale media. Wat hun carrière betreft, de twee hebben het te druk met het creëren van imperiums voor zichzelf.

Na de release van ERYS in 2019, ging Jaden door met het uitbrengen van CTV3, terwijl hij zijn eigen lijn oordopjes lanceerde, terwijl hij zijn eigen initiatief begon om dakloosheid te bestrijden, waar hij zijn eigen foodtruck opende in Los Angeles.

Wat betreft Tyler The Creator, hij is goed….creërend! De rapper bracht dit jaar zijn nieuwste album Call Me If You Get Lost uit. Terwijl Jaden en Tyler bezig zijn ze te doen, is het geen geheim dat fans de tijden missen dat de twee zo close waren als ze ooit waren.

Aanbevolen: