Dit feit zou de gerapporteerde relatie van Jaden Smith en Tyler The Creator kunnen bevestigen

Inhoudsopgave:

Dit feit zou de gerapporteerde relatie van Jaden Smith en Tyler The Creator kunnen bevestigen
Dit feit zou de gerapporteerde relatie van Jaden Smith en Tyler The Creator kunnen bevestigen
Anonim

Inmiddels is iedereen bekend met het idee dat Jaden Smith heel open is over zijn genderexpressie en mogelijk homo is. Toch zorgen de krantenkoppen die hij veroorzaakte door Tyler de Schepper uit te roepen als zijn vriend, nog steeds voor mensen die zich afvragen wat feit is en wat misschien fictie is.

Als het er echter op aankomt of het paar ooit is uitgegaan, heeft Tyler het gerucht nooit bevestigd of ontkend. Dus is Jaden Smith homo, en ging hij echt uit met Tyler? Eén feit over Tylers verleden suggereert dat hun openbare aankondiging waarschijnlijk waar was.

Tyler de maker heeft nooit een relatie bevestigd

Het is waar, Tyler de Schepper heeft niet bevestigd dat hij met Jaden Smith is uitgegaan. Het paar heeft meerdere keren samengewerkt, is samen gezien en deelt gemeenschappelijke vrienden. Die feiten kunnen ertoe leiden dat ze daten, of gewoon platonische vrienden zijn.

Maar wat fans deed afvragen of de verklaring van Jaden meer had kunnen zijn dan alleen een grap tussen vrienden, is iets uit het verleden van Tyler. In het bijzonder dingen die Tyler zelf heeft gezegd.

Onlangs verklaarde Tyler natuurlijk in een interview dat "mensen mogen geloven wat ze maar willen", en weigerde hij vragen over zijn seksualiteit te beantwoorden. Verder sloot hij die vraag af met: "Ik leef gewoon mijn leven, broer."

Een paar jaar voordat Jaden de kop van hun tweeën maakte, zei Tyler heel verschillende dingen.

Tyler The Creator heeft gerapt over LGBTQ+-onderwerpen

Tyler the Creator's teksten zijn al een punt van "bewijs" in de discussie over de vraag of hij en Jaden Smith iets zijn/waren, omdat hij regels heeft geslagen over het kussen van blanke jongens en het verbergen van dingen voor zijn vrienden a la Frank Ocean.

Een van de redenen waarom fans niet zeker wisten of ze moesten lachen toen Jaden Tyler 'mijn vriendje' noemde, is omdat Tyler in het verleden behoorlijk homofobe teksten op zijn albums heeft gehad. In feite gebruikte hij precies 213 keer een specifieke homofobe smet op zijn album 'Goblin', bevestigde GQ in 2015.

In die tijd werd Tyler echter geciteerd en besproken omdat hij net was verschenen in een advertentie met regenboogthema voor een kledinglijn, hand in hand met een andere man. Het artikel bevatte ook citaten van Tyler waarin hij uitlegde dat de smet niet bedoeld was om iemands geaardheid te beschrijven, wat logisch is gezien de andere weetjes die journalisten in de loop der jaren hebben opgegraven.

Tylers sociale-mediageschiedenis bevat enkele interessante citaten

De kledingcampagne van 2015 gehuld in regenboogafbeeldingen was één ding. Maar directe tweets van Tyler de Schepper die zegt dat hij "zoals vier dagen geleden" rond 2015 "probeerde uit de kast te komen" zijn een andere.

Independent verzamelde een handvol van die tweets, waaronder ook zijn reactie op Kendall Jenner die hem tagde om te zeggen "blijkbaar zijn we aan het daten"; Tyler antwoordde: "Niet mogelijk, we zijn allebei homo." Een andere tweet uit 2016 is een tekening van Tyler waarop een regenboogkleurige persoon te zien is die vraagt "Is het veilig?" terwijl hij een deur openbreekt (naar wat een kast lijkt te zijn).

Gezien die citaten en een handvol andere nonchalante opmerkingen van Tyler (zoals zijn tweet dat Leonardo DiCaprio rond 1990 "zo mooi mijn god was"), lijkt het erop dat de rapper absoluut niet hetero is. Wat de fans suggereert dat een relatie tussen hem en Jaden Smith volkomen aannemelijk is.

Hebben Tyler The Creator en Jaden Smith echt een date gehad?

Gezien Tyler the Creator's track record van zowel controversieel als subversief, is het niet te ver weg om aan te nemen dat hij misschien echt homo is, of ergens in de LGBTQ+-sfeer, en dat hij met Jaden Smith aan het daten was toen Jaden aankondigde het.

Hoe dan ook, het feit dat beide erg privé zijn over relaties, of ze nu gespeculeerd of bevestigd zijn (herinner je je de basis van Kylie Jenner over Jadens gezicht?), geeft aan dat ze misschien aan het daten waren, en dat het Tyler niet kon schelen om commentaar te geven omdat, zoals hij zei, hij gewoon "het leven leeft."

Van Jadens kant dachten mensen eerst dat zijn beweringen dat Tyler zijn vriend zou zijn, gewoon een soort publiciteitsactie waren. Per slot van rekening is Jaden, zelfs meer dan Tyler, het onderwerp geweest van krantenkoppen die speculeren over de vraag of hij homo is of niet.

Bovendien zijn er gesprekken geweest over Jadens andere onconventionele celebgedrag, zoals het dragen van rokken in een dameskledingcampagne en het dragen van een portemonnee. Maar is Jaden Smith homo en ging hij echt uit met Tyler the Creator?

De feiten lijken erop te wijzen dat het mogelijk is dat Jaden Smith homo is (of ergens in het LGBTQ+-spectrum) en gedateerd is (of nog steeds aan het daten is) met Tyler the Creator. Het enige probleem is dat toen Jaden de claim in het openbaar deed, niemand hem echt geloofde, en Tyler zal niet genoeg zeggen over de geruchtenrelatie voor fans om hoe dan ook een beslissing te nemen.

Aanbevolen: