Waarom Paul Rudd zo privé is over zijn vrouw

Inhoudsopgave:

Waarom Paul Rudd zo privé is over zijn vrouw
Waarom Paul Rudd zo privé is over zijn vrouw
Anonim

Paul Rudd en zijn vrouw Julie Yaeger zijn eigenlijk het Hollywood-powerkoppel. Hij is een beroemde acteur die bekend staat om het trotseren van de verouderingswetten, terwijl zij een entertainmentpublicist is die scenarioschrijver is geworden. Maar op de een of andere manier is dit stel erin geslaagd hun relatie weg te houden van de roddelbladen.

De twee zijn al achttien jaar getrouwd, maar veel fans van de acteur weten niet eens dat hij al getrouwd is en twee kinderen heeft. Misschien is zo geheimzinnig zijn de sleutel tot zo'n langdurige relatie.

Dit is het echte verhaal achter het ingetogen huwelijk en gezinsleven van dit stel.

De niet-glamoureuze manier waarop ze elkaar ontmoetten

Paul Rudd kreeg zijn grote doorbraak toen hij Josh speelde in Clueless in 1995. Maar het ging niet allemaal soepel voor de jonge acteur. Tijdens het filmen van de film werd hij onder schot beroofd. Niet lang na dat incident kwam zijn vriend om bij een auto-ongeluk waardoor hij instortte.

"Een paar weken later was hij in een week tijd betrokken bij een bizarre reeks verkeersongevallen. Zijn auto werd gestolen. Hij huurde een auto, maar die raakte total loss bij een aanrijding. Hij leende de auto van een vriend, maar hij kreeg een aquaplaning. Hij huurde een andere, maar die werd ook geraakt", schreef Stephanie Rafanelli in Mr. Porter.

Kort na die reeks ongelukkige gebeurtenissen vroeg schrijver en regisseur van Clueless Amy Heckerling Rudd om een publicist te zoeken. Dus dat is wat hij deed. Hij verhuisde naar New York. Maar pech bleef de acteur achtervolgen. De dag dat hij in de stad aankwam, was hij te laat voor een auditie en was hij met zijn bagage regelrecht naar het kantoor van zijn publicist gegaan.

Gelukkig bood een meisje dat daar werkte aan om zijn koffers af te geven bij het appartement van zijn vriend, zodat hij de auditie kon halen. Die redder in nood was Julie Yaeger. Omdat Rudd nieuw was in de stad en bijna niemand kende, vroeg hij Yaeger mee uit lunchen. Ze sloegen meteen aan. De Ant-Man-ster zei dat hij onder de indruk was van hoe volwassen Yaeger was, aangezien ze pas rond de 20 of 21 jaar oud was toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Hij was 26.

Ze hebben een normaal getrouwd leven

In 2003 trouwden Rudd en Yaeger na acht jaar daten. Ze kregen hun eerste kind, Jack Sullivan in 2004 en dochter Darby in 2009. De Clueless-ster is trots op zichzelf als een familieman. En dat heeft volgens hem veel met zijn opvoeding te maken. Rudd komt niet uit een acteursfamilie, dus hij werd nooit beroemd toen hij opgroeide. Hij is zelfs een van die vaders die niet anders kunnen dan hun kinderen plagen met melige vadergrappen.

Als het om het huwelijk gaat, is de film This is 40 eigenlijk geïnspireerd door het leven van Rudd en Yaeger samen. Het paar nam hun dagelijkse gesprekken op om te helpen bij het schrijven van het script voor de film, die in wezen gaat over een getrouwd stel dat worstelt om het feit onder ogen te zien dat ze 40 worden. Ja, het huwelijk van Paul Rudd is net zo normaal en echt als de meeste huwelijken.

Een ander interessant aspect van Rudds privé-gezinsleven is hoe hij een duidelijk onderscheid maakt tussen het en zijn openbare leven. Volgens hem heeft hij in zijn persoonlijke leven nog steeds te maken met zware trauma's. Maar in het openbaar houdt hij zijn hoede en zijn woorden gefilterd. Daarom is hij nooit echt ontspannen geweest in openbare optredens. Maar wat die twee persona's delen, zegt hij, is zijn humor. Het is ook wat hij beschouwt als het geheim van echtelijke gelukzaligheid en algeheel geluk.

Hun kinderen geven niet om het leven in Hollywood

Paul Rudd en Julie Yaeger willen hun kinderen duidelijk weghouden van de complexiteit van roem. Ze willen hun non-showbizz opvoeding doorgeven. En hun kinderen lijken daar blij mee te zijn. Hun zoon Jack geeft er niet eens om dat zijn vader Ant-Man is.

Rudd vertelde Entertainment Tonight: "Ik vertelde mijn eigen zoon dat ik in een superheldenfilm zou spelen. Hij vroeg me wat het was en ik zei dat ik Ant-Man zou spelen, en hij zei: 'Wat ?' Hij was niet onder de indruk. Wat hij eigenlijk zei was: 'Nou, ik kan niet wachten om te zien hoe stom dat zal zijn.'"

Rudd's kinderen kwamen uiteindelijk rond en zijn nu in het Marvel Cinematic Universe. De acteur onthulde zelfs dat zijn dochter Darby hem blijft smeken om de plot van de films te verpesten. Ondanks dat hij een coole vader is, houdt Rudd die informatie nog steeds voor zijn kinderen achter. Maar we stellen ons voor dat ze een band vormen over de films wanneer ze worden uitgebracht. Hoe cool is dat voor een rustige Hollywood-familie, toch?

Aanbevolen: