Wie zijn de kinderen van Celine Dion en waarom houdt ze ze privé?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van Celine Dion en waarom houdt ze ze privé?
Wie zijn de kinderen van Celine Dion en waarom houdt ze ze privé?
Anonim

Onlangs plaatste Celine Dion een moederdagfoto van haar en haar drie zonen: René-Charles Angélil, 21, en tweeling, Eddy en Nelson Angélil, 11. "Deze moederdag voel ik me heel gelukkig dat ik om bij mijn kinderen te zijn, en ik denk aan moeders in Oekraïne en over de hele wereld die hun kinderen hebben verloren", schreef de 54-jarige zangeres op Instagram.

The My Heart Will Go On-hitmaker heeft een hechte band met haar kinderen, die ze als een 'voorrecht' beschouwt met haar overleden echtgenoot, René Angélil. Maar ondanks de vele foto's van hen samen op Instagram, is er niet echt veel over hen bekend. Fans vergeten zelfs dat Dion een spraakmakende stiefdochter heeft. Hier is alles wat je moet weten over haar kinderen.

Wie is het oudste kind van Celine Dion, René-Charles Angélil?

Vernoemd naar zijn vader, René-Charles A. K. A. RC werd in 2001 via in-vitrofertilisatie geboren. Daarvoor onderging zijn moeder twee operaties om haar vruchtbaarheid te bevorderen. In 2007 haalde RC de krantenkoppen vanwege controversiële paparazzi-foto's van hem met zijn beroemde ouders. Het leidde ertoe dat Ellen DeGeneres opmerkingen maakte over zijn lange haar tijdens een ongemakkelijk interview met Dion. "Het lijkt alsof je ergens mee bezig bent, want je vergeet het haar van je zoon te knippen", zei de inmiddels afgelaste gastheer. "Kijk naar hem. Hij is mooi, maar kijk naar zijn haar. Wanneer ga je dat haar knippen?"

De zanger antwoordde: "Heb je daar een probleem mee? Wat ik ook zal doen, ik zal niet iedereen tevreden stellen. Maar iets dat ik elke moeder hier kan geruststellen, het lange haar… Weet je dat René- Charles neemt meestal zijn eigen beslissingen?… Als hij er klaar voor is, stop ik ermee."Ze voegde eraan toe dat zelfs als ze dat deed, de media toch niet tevreden zouden zijn. "En als ik het stop, zullen ze zeggen: 'Oh weet je wat? Het is een beetje kort, " vervolgde ze.

Net als zijn moeder heeft René-Charles ook talent voor muziek. In 2018 was hij een enorme Soundcloud-artiest die zijn eigen hiphopmuziek uitbracht onder de naam Big Tip. Hij was pas 17. Hij maakte covers van de nummers van The Weeknd, Sidewalks en Loft Music, evenals drie originele tracks over het overlijden van zijn vader in 2016. Op Catwalk rapt hij dat hij "op mijn 16e geen tranen meer had". " Maar op het moment van schrijven lijkt het erop dat RC zijn Soundcloud-account al heeft verwijderd.

Wie zijn Celine Dion's tweeling Eddy & Nelson Angélil?

Een decennium nadat RC was geboren, vertelde Dion aan ABC News dat zij en haar man opnieuw probeerden zwanger te worden. "Ik ben altijd een open boek geweest. Mijn manier om met mijn eigen situatie om te gaan, is dat ik stap voor stap doe", vertelde ze in 2010 aan het programma."Het is iets heel moois als je zwanger wilt worden en als je weer ouders wilt worden, als je weer gezegend wilt worden. En voor mij gaat dit om een band te vormen met andere vrouwen die hetzelfde doormaken." Ze onthulde echter ook dat ze een miskraam had gehad voordat ze haar tweeling, Eddy en Nelson, kreeg.

"Het is onbetaalbaar. Dus weet je wat? We hebben een miskraam gehad", vervolgde de zanger. "We hebben het nog drie keer geprobeerd. Het werkte niet. … We proberen het opnieuw voor de vijfde poging. Het is nu aan boord. Allemaal aan boord." Dion beviel in oktober van dat jaar van de tweeling. Eddy is vernoemd naar Dion's allereerste producer, Eddy Marnay, die haar eerste vijf albums produceerde. "Eddy is een grote invloed in het leven van zowel Céline als René", vertelde een vertegenwoordiger van de I'm Alive-zanger destijds aan People.

Ondertussen is Nelson vernoemd naar Nelson Mandela die de zangeres ontmoette toen ze optrad in Zuid-Afrika. "René zei dat ze in de paar minuten die ze met hem konden doorbrengen, onder de indruk waren van de mens die hij is", legt de insider uit. In 2020 plaatste Dion een throwback-foto van de tweeling als verjaardagshulde. "Nelson en Eddy, jullie hebben de afgelopen 10 jaar elke dag zoveel vreugde, liefde en gelach in ons leven gebracht", schreef ze in het bijschrift. "Je maakt mij, je grote broer en je vader, die zeker over je waakt, zo erg trots. Gelukkige verjaardag mijn mooie jongens! We houden zo veel van je…"

Celine Dion heeft ook een stiefdochter, Anne-Marie Angelil

Voordat Dion met haar man trouwde, had hij al drie kinderen met zijn tweede ex-vrouw, Anne Renée. Maar door de jaren heen leek de zanger het dichtst bij zijn derde kind, Anne-Marie Angelil, te staan. Net als haar ouders was Anne-Marie ook een mediapersoonlijkheid. Tegenwoordig leeft ze het liefst uit de schijnwerpers. Maar de zangeres heeft haar stiefmoeder-stiefdochterband met Anne-Marie behouden, zelfs na het overlijden van haar vader.

Aanbevolen: