Hier is hoe David Foster zijn enorme nettowaarde van $ 150 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe David Foster zijn enorme nettowaarde van $ 150 miljoen uitgeeft
Hier is hoe David Foster zijn enorme nettowaarde van $ 150 miljoen uitgeeft
Anonim

Lang voordat hij een Grammy-winnende muziekproducent en executive werd, was David Foster een opkomend talent, werkend onder het mentorschap van Tommy Banks. Foster zou uitgroeien tot een eigen producer en nummers produceren voor The Tubes, Chicago, Kenny Rogers, Celine Dion, Whitney Houston en Josh Groban, om maar een paar artiesten te noemen met wie hij heeft gewerkt. Hij werkte ook aan het componeren van partituren voor films zoals The Secret of My Success.

Over succes gesproken, Foster heeft veel van hem te danken aan zijn vader. Hij heeft zijn eigen succes gevonden en heeft een catalogus met werk aan de film The Bodyguard, waarvan de soundtrack miljoenen exemplaren heeft verkocht. Het spreekt voor zich dat het succes van zijn werken gelijk staat aan een gigantisch vermogen, en Foster weet precies hoe hij zijn geld moet uitgeven. Dit zijn de vele manieren waarop we hem zijn leven hebben zien leven alsof het goud is.

8 Een zescijferige verlovingsring

In 2018 stelde Foster, waarvan het gerucht ging dat hij sinds 2017 met Katharine McPhee aan het daten was, de vraag met een ring van vijf karaat die hem naar schatting tussen de $ 100.000 en $ 150.000 kostte. ontmoetten elkaar op American Idol, waar McPhee een deelnemer was, en het was pas in 2017 dat de chemie tussen het paar ontstond. De ring is bijzonder speciaal voor McPhee, omdat het het laatste was dat ze aan haar vader liet zien voordat hij stierf.

7 Een nieuw gezinshuis kopen

In 2020 ging het nieuws de ronde dat Foster en voormalig American Idol-runner-up Katharine McPhee, met wie hij in 2019 trouwde, op huizenjacht waren in LA. In 2021 werd gemeld dat McPhee en Foster hun zinnen hadden gezet op een huis van $ 7,1 miljoen op Brentwood Park dat werd gebouwd in de jaren 1920. Het huis biedt niet alleen een perfect uitzicht op Los Angeles, maar beschikt ook over zes slaapkamers en vijf badkamers, wat technisch gezien niet uitmaakt, aangezien het paar klaar is om de structuur naar beneden te halen en hun droomhuis te laten bouwen.

6 Met beroemde buren in zicht

Hoewel het perfecte huis voor McPhee en Foster vlak naast Meghan Markle en prins Harry zou zijn, met wie ze een geweldige vriendschap delen, heeft het paar niet minder dan beroemde buren op loopafstand van hun nieuw gekochte eigendom. Mocht McPhee ooit tijd hebben voor een beetje geklets, dan hoeft ze niet te ver te gaan, want sieradenontwerper Jennifer Meyer is redelijk dichtbij. Dichtbij is ook de gastheer van The Late Late Show, James Corden.

5 dubbele dates met prins Harry en Meghan Markle

McPhee onthulde ooit dat zij en Meghan Markle als kinderen allebei deelnamen aan musicals. Volgens Us Weekly kenden Meghan Markle en McPhee elkaar toen ze opgroeiden, maar ze waren niet zo hecht. Toen Harry en Meghan echter besloten af te zien van royals te zijn, kwamen ze aardig in de buurt. Beide koppels zijn in het verleden gespot in Lucky's Steakhouse, genietend van een dubbele dinerdate.

4 Cruisen op een boot

Vlak voordat Foster en McPhee in 2019 in het huwelijksbootje stapten, ging het paar op vakantie in Italië en Griekenland. De Grammy Award-winnende componist en The House Bunny-actrice wilden graag de tijd van hun leven hebben op een cruise met een jaren 80-thema. De toen aanstaande pasgetrouwden konden hun handen niet van elkaar afhouden. McPhee plaatste een foto waarop ze een kus op de wang van haar man plantte, die een en al glimlach was.

3 Liefde voor Yamaha-piano's

Het spreekt voor zich dat muziek Fosters eerste liefde is. Als het op piano's aankomt, is Foster specifiek met zijn favoriete merk. De producer heeft dat merk piano's pas in de laatste 20 jaar van zijn carrière in bezit gehad. Hij bezit een negen-voet grand waarvan hij denkt dat perfectie op zijn best is. Bovendien is Foster nog steeds in het bezit van een spinet dat hij kocht toen hij zeventien was en niet het geld had verdiend dat hij nu heeft.

2 Een autocollectie

Voordat hij groot werd, sloot Foster een pact met zichzelf dat hij een Mercedes 450 SL zou kopen. Die droom kwam in 1978 uit. Sindsdien heeft hij meer speelgoed toegevoegd en heeft hij een bijzondere voorliefde voor zwarte auto's. Toen hij zijn droomauto kocht, was deze zelfs koperkleurig en Foster's eerste opdracht was om de auto een zwarte verfkleur te geven. Hoewel hij een neiging heeft tot Mercedes op dezelfde manier waarop hij geliefd is als het om Yamaha gaat, zijn enkele van de slechteriken die Foster in zijn collectie heeft gehad, een Aston Martin die hij kocht na het bekijken van een James Bond-film.

1 Teruggeven door liefdadigheid

Elke beroemdheid heeft een voorkeursgebied van filantropie. Jennifer Lopez werkt graag met kinderen, Beyoncé heeft een passie om de minderbedeelden op een zelfvoorzienende manier te helpen, en Taylor Swift geeft vaak aan en ondersteunt muziekgerelateerde liefdadigheidsacties. De David Foster Foundation werd geïnspireerd door een klein meisje dat wachtte op een levertransplantatie. De stichting helpt families van zieke kinderen die wachten op transplantaties, en richt zich ook op het bewustzijn van orgaandonoren.

Aanbevolen: