Hier is hoe Travis Barker zijn nettowaarde van $ 50 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Travis Barker zijn nettowaarde van $ 50 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Travis Barker zijn nettowaarde van $ 50 miljoen uitgeeft
Anonim

Muzikant Travis Barker werd begin jaren 2000 beroemd als drummer van de populaire rockband Blink-182. Sindsdien heeft Travis deel uitgemaakt van tal van muzikale projecten en vandaag staat hij zeker bekend als een echte rockster. Volgens Celebrity Net Worth wordt het vermogen van Travis Barker in 2021 momenteel geschat op $ 50 miljoen, wat zeker behoorlijk indrukwekkend is.

Aangezien de drummer het uitzonderlijk goed voor zichzelf heeft gedaan, zijn fans benieuwd waar Travis Barker zijn miljoenen aan uitgeeft! Hoewel we weten dat hij nogal een muziekjunkie is, merkt de rockster ook dat hij een paar dingen uitgeeft die je niet zou verwachten, vooral als het gaat om zijn hervonden liefde met Kourtney Kardashian. Dus, waar geeft hij zijn zuurverdiende geld aan uit? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 9 november 2021, door Michael Chaar: Travis Barker werd bekend in 1998 toen hij zich bij de rockband Blink-182 voegde als hun drummer. Hij verwierf snel internationale bekendheid en succes, waardoor Travis Barker vanaf 2021 een nettowaarde van $ 50 miljoen kon verzamelen. Travis staat bekend om het uitgeven van zijn drumcollectie, tatoeages en zijn Calabasas-huis van bijna $ 3 miljoen, maar hij heeft ook een paar verdiend frivole aankopen die bewijzen hoe rijk hij is. In oktober 2021 stelde Travis Barker Kourtney Kardashian ten huwelijk met een 12-karaats diamanten ring. De kosten? Barker besteedde alleen al $ 1 miljoen aan de verlovingsring, exclusief het uitgebreide voorstel dat hij had gepland, wat zeker ook veel heeft gekost!

11 Travis houdt van zijn drumcollectie

De eerste lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is veilig om te zeggen dat Travis Barker behoorlijk veel geld uitgeeft aan drums. De drummer van Blink-182 heeft immers het beste van het beste nodig en dat kan hij zich zeker veroorloven. Hoewel we niet zeker weten hoe groot de verzameling drums van Travis Barker is, lijdt het geen twijfel dat hij meer dan één set bezit!

10 En op luxe vakantie gaan

Natuurlijk brengt een beroemde en rijke beroemdheid zeker tal van voordelen met zich mee - en een daarvan is dat je op luxe vakanties gaat. Net als zijn andere rijken en beroemdheden, houdt Travis er ook van om de wereld te zien en te verkennen - en het is veilig om te zeggen dat een groot deel van zijn geld naar privéjets, luxe accommodatie en privétours gaat!

9 De ster verwent zeker zijn vriendin Kourtney Kardashian

Zoals fans van Travis Barker waarschijnlijk al weten, begon de drummer onlangs met Kourtney Kardashian te daten - en sindsdien is het vrij duidelijk dat hij haar behoorlijk heeft verwend.

Of hij nu ingewikkelde bloemstukken voor haar koopt of haar meeneemt op een leuke vakantie naar Utah - Travis spaart geen geld om zijn vrouw gelukkig te maken!

8 En hij is een grote fan van adrenaline-ervaringen

Over de kleine vakantie van Travis Barker en Kourtney's Kardashian naar Utah gesproken - degenen die de twee sterren op Instagram volgen, hebben er zeker heel veel van gezien. Een ding dat ons meteen opviel, is dat ze het leuk vinden om samen leuke en adrenaline-gevulde activiteiten te doen, die, zoals we allemaal weten, ook veel geld kunnen kosten!

7 Zijn kinderen Landon, Alabama en Atiana

Naast geld uitgeven aan reizen en Kourtney Kardashian, lijdt het geen twijfel dat Travis Barker zijn kinderen ook verwent. Samen met zijn ex-vrouw Shanna Moakler, de titelhouder van Miss USA 1995, heeft de drummer twee kinderen - zoon Landon Asher geboren in 2003 en dochter Alabama Luella geboren in 2005. Travis bleef ook dicht bij zijn voormalige stiefdochter Atiana Cecilia De La Hoya geboren in 1999.

6 Travis Barker geeft veel uit aan zijn tatoeages

Iedereen die Travis Barker heeft gezien, weet zeker dat de ster absoluut verslaafd is aan tatoeages. De drummer van Blink-182 heeft meer dan 100 tatoeages - en hij lijkt er zeker elk jaar meer toe te voegen. Tatoeages zijn echter ook niet het goedkoopste, vooral gezien het feit dat de Travis Barker's meestal worden gedaan door enkele van de beroemdste tattoo-artiesten in de branche!

5 Travis Barker richt zich ook op zijn gezondheid

In 2008 was Travis Barker betrokken bij een vliegtuigongeluk waarbij vier mensen omkwamen en op wonderbaarlijke wijze overleefden hij en zijn muzikale partner Adam Goldstein het op de een of andere manier.

Onnodig te zeggen dat de muzikant daarna veel medische aandacht nodig had en dat hij meer dan 11 weken in het ziekenhuis lag. Tegenwoordig neemt Travis zijn gezondheid zeer serieus, en hierboven spreekt hij over zijn transformatie. Natuurlijk is geld uitgeven aan dokters, behandelingen en alle medische hulp die hij nodig heeft zeker goed besteed geld!

4 En hij investeert in meerdere eigendommen

Het is geen verrassing dat de drummer van Blink-182 meerdere eigendommen bezit en door de jaren heen heeft hij nieuwe gekocht en zijn oude verhuurd of verkocht.

In 2019 zette Travis zijn luxe Calabasas-huis (ja, hij woont al jaren in hetzelfde gebied als Kourtney Kardashian) te huur voor $ 27.500 per maand. Het pand - dat hierboven te zien is - werd twee jaar eerder door hem gekocht voor maar liefst iets meer dan $ 2,8 miljoen!

3 Travis houdt van dieren

Een ander ding waar Travis Barker zeker geen moeite mee heeft om geld aan uit te geven, zijn dieren. Of het nu zijn eigen honden zijn of liefdadigheidsinstellingen zoals PETA, Travis is een enorme liefhebber van dieren en hij ondersteunt voortdurend hun rechten - zowel financieel als door zijn platforms te gebruiken om zich uit te spreken!

Hoewel de ster vaak geld uitgeeft aan luxe dingen die niet noodzakelijk zijn, is het zeker fijn dat hij zijn platform en geld ook voor belangrijke dingen gebruikt.

2 Travis houdt van auto's en motorfietsen

Aangezien de Travis Barker een echte rockster is, is het zeker niet verwonderlijk dat hij er absoluut van houdt zijn geld uit te geven aan belachelijk dure auto's en motorfietsen.

In de loop der jaren hebben fans veel van de prachtige voertuigen die hij bezit te zien gekregen - en veel daarvan zijn Cadillacs. Hoe dan ook, het is veilig om te zeggen dat een groot deel van het inkomen van Travis naar zijn ritten gaat!

1 Travis heeft $1 miljoen uitgegeven aan de verlovingsring van Kourtney Kardashian

Op 18 oktober stelde Travis Barker Kourtney Kardashian ten huwelijk in wat alleen kan worden omschreven als een behoorlijke verlovingsverrassing. Van de kaarsen, een overvloed aan rozen, helemaal tot aan het "Marry Me"-teken, Travis ging zeker helemaal uit, maar het was de verlovingsring die ons echt aan het praten bracht. De rockster heeft naar verluidt maar liefst $ 1 miljoen uitgegeven aan Kourtney's 12-karaats diamanten ring, maar we zouden niets minder verwachten.

Aanbevolen: