Houdt koningin Elizabeth echt van haar kleinkinderen?

Inhoudsopgave:

Houdt koningin Elizabeth echt van haar kleinkinderen?
Houdt koningin Elizabeth echt van haar kleinkinderen?
Anonim

Koningin Elizabeth is de langst regerende monarch ter wereld. Met meer dan zeven decennia aan heerschappij in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Ierland, staat ze bovenaan de lijst in hun koninklijke stamboom, die reikt tot aan haar achterkleinkinderen. Omdat ze echter niet lijkt te vertragen van het doen van haar koninklijke plichten met al het koninklijke familiedrama om haar heen, zijn mensen nieuwsgierig geworden naar haar relatie met haar kleinkinderen, gezien hun grote leeftijdsverschil.

Heeft koningin Elizabeth favorieten in haar kleinkinderen? Is ze even streng voor een grootmoeder als voor een koningin? Blijf lezen om erachter te komen of de koningin ondanks haar titel van haar kleinkinderen houdt …

6 Hoeveel kleinkinderen heeft koningin Elizabeth in 2022?

Koningin Elizabeth II vierde onlangs haar 96e verjaardag op 26 april. Haar verjaardagsviering in 2022 was echter anders omdat het haar eerste feest was zonder haar echtgenoot, wijlen prins Philip. Terwijl ze hun vier kinderen opvoedden: Charles, de prins van Wales, Anne, prinses Royal, prins Edward, de graaf van Wessex en prins Andrew, de hertog van York, gaven hun vier kinderen de koningin en wijlen prins Philip acht kleinkinderen.

Prins Charles is de volgende in de rij op de troon en zijn oudste zoon, prins William, volgt hem op. De koningin heeft ook nog een kleinkind van prins Charles, prins Harry, die zich met zijn vrouw Meghan Markle afscheidde van de Britse koninklijke familie. Prins Edward heeft ook twee kinderen: Lady Louise Windsor en James, burggraaf Severn, de 12e in de rij voor de troon.

Prins Andrew, koningin Elizabeth en het derde kind van prins Philip hebben twee dochters: prinses Eugenie en prinses Beatrice. En prinses Anne heeft ook twee kinderen: Zara Tindall en Peter Phillips. Van de acht kleinkinderen van koningin Elizabeth zijn er in totaal vier vrouwtjes en vier mannetjes.

5 Wat is de relatie van de koningin met haar kleinkinderen?

Het is ongebruikelijk dat de koningin onder het oog van de media staat, maar achter de paleisdeuren van het Buckingham Palace (waar ze uit is verhuisd), onthullen de kleinkinderen van de koningin dat ze haar 'Gan-Gan' noemen. Hoewel ze de monarch van Groot-Brittannië is, maakt koningin Elizabeth er nog steeds een punt van om een grootmoederfiguur te zijn voor haar klein- en achterkleinkinderen.

Mensen zouden aannemen dat, omdat de koninklijke familie strikte protocollen volgt voor hun acties en uiterlijk, ze hard zou zijn voor haar kleinkinderen, maar lichaamstaalanalisten hebben het tegendeel bewezen. Hoewel de meeste van haar acht kleinkinderen al volwassen zijn, vertelt Patti Wood, een lichaamstaalexpert, aan GoodHousekeeping.com: "Normaal zien we de koningin vooraan en een paar stappen voor op alle anderen, maar hier doet ze een stap achteruit en laat de kinderen [kleinkinderen] lopen voorop."

4 Wie is het favoriete kleinkind van koningin Elizabeth?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht dat prins William het favoriete kleinkind van koningin Elizabeth is omdat hij het eerste kleinkind is dat de troon opvolgt, geloven koninklijke insiders dat het Lady Louise is, de dochter van prins Edward, die de gunst van de koningin geniet.

Omdat Lady Louise de jongste kleindochter van de koningin is, is ze een van de laatste kleinkinderen die nog niet volwassen zijn. Niet alleen zeggen insiders dat ze een speciaal plekje in het hart van de koningin heeft, maar ook haar grootvader, wijlen prins Philip, geeft haar een speciale behandeling.

Voordat prins Philip stierf, erfde Lady Louise zelfs zijn stalen koets, een van de favoriete vrijetijdstransporten van de prins.

3 Wie is het minst favoriete kleinkind van koningin Elizabeth?

Hoewel prins Harry's publieke veroordeling van de discriminerende behandeling van zijn vrouw, Meghan Markle door de koninklijke familie, voor verdeeldheid zorgde, zijn er nog steeds foto's van koningin Elizabeth en hem die een goede relatie lijken te hebben.

Prins William, die volgens Royal insiders het minst favoriete kleinkind van koningin Elizabeth is. Aangezien hij zijn troonopvolging nadert, verwacht de koningin alleen het beste gedrag van hem in en buiten het publieke oog. Prins William heeft echter een geschiedenis van het breken van koninklijke protocollen tijdens zijn studententijd aan het Eton College toen foto's van hem feestend op het internet verschenen tijdens zijn tijd.

2 Wat vindt koningin Elizabeth van haar kleinkinderen?

Ondanks de positieve feedback van de koningin als grootmoeder, is het zeldzaam om uitspraken van haar te horen over haar gedachten over haar kleinkinderen. Koninklijke expert Jennie Bond zegt echter OK! Tijdschrift dat koningin Elizabeth "wanhoopt" over het gedrag van haar kinderen en kleinkinderen.

Naast de kwestie van Prins Harry, staat haar zoon Prins Andrew ook onder de publieke belangstelling nu beschuldigingen van aanranding tegen hem het Britse nieuws bereiken. Het lijkt erop dat de oudere koninklijke kleinkinderen de afgelopen twee jaar meer negatieve geruchten aantrekken dan dat ze het imago van de koninklijke familie positief hebben beïnvloed.

1 Bij welk kleinkind staat koningin Elizabeth het dichtst?

In navolging van de overtuiging van insiders dat Lady Louise de favoriet van koningin Elizabeth is, denken ze ook dat zij het naaste kleinkind van de koningin is. Aangezien James en Lady Louise de twee jongste kleinkinderen zijn, brengen ze veel tijd door in het Balmoral Castle, een van de favoriete woonplekken van de koningin. De gedeelde tijd van Lady Louise en Queen in de Balmoral wordt beschouwd als een belangrijke reden waarom ze een sterke band hebben.

Aanbevolen: