Zo eindigde Matthew Perry met een korte middelvinger

Inhoudsopgave:

Zo eindigde Matthew Perry met een korte middelvinger
Zo eindigde Matthew Perry met een korte middelvinger
Anonim

Matthew Perry werd beroemd door zijn rol als Chandler Bing in de hitshow Friends, maar velen weten misschien niet dat hij een deel van zijn middelvinger mist. Als een show waar fans keer op keer naar kijken, was het slechts een kwestie van tijd voordat mensen Perry's ontbrekende vingertop ontdekten. Terwijl zijn personage op het scherm het puntje van zijn teen verloor, lijkt het alsof Perry kan resoneren als ook een deel van zijn vinger weg is!

Met Matthew die in de loop van zijn carrière een behoorlijke reis heeft gemaakt, waren fans blij hem te zien herenigen met de medesterren van zijn Friend tijdens de reünie van de serie. Hoewel de acteur het beter doet dan ooit, vragen fans zich nog steeds af wat er met zijn vingertop is gebeurd.

Bijgewerkt op 25 juli 2021, door Michael Chaar: Matthew Perry maakte naam als Chandler Bing op Friends. Tijdens zijn tijd in de show begonnen fans op te merken dat de acteur een deel van zijn vingertop miste. Welnu, dit bracht Perry ertoe te vertellen dat hij als kind zijn hand in een autodeur had gestoken, wat ertoe leidde dat zijn vingertop was, nou ja … gescheurd! Hoewel het hem er nooit van weerhield acteren na te streven, merkten kijkers snel op. Tegenwoordig doet de acteur het beter dan ooit om zijn reis door nuchterheid te volgen. Ondanks de successen in zijn carrière, is Matthew Perry onlangs uit elkaar gegaan van zijn verloofde, Molly Hurwitz.

Matthew Perry's ongeval

Na speculatie over wat er met zijn hand was gebeurd, vertelde Perry over een ongeluk dat hij als kind had gehad. Toen hij drie jaar oud was, sloot Perry een deur op zijn hand.

Hoewel hij de details spaarde van wat als een gruwelijke gebeurtenis zou kunnen worden beschouwd, kon je je voorstellen dat het geen mooi gezicht was. Zijn middelvinger mist de bovenste centimeter van zijn vingertop en hoewel het misschien niet heel duidelijk is, is zijn middelvinger bij nader onderzoek even lang als zijn wijsvinger.

Dit kleine ongeluk weerhield hem er niet van om een geweldige acteer- en modellencarrière op te bouwen, en gelukkig ook, aangezien hij een van de grootste namen in Hollywood zou worden.

Fans begonnen Perry's vinger op te merken

Met zo'n lange run en veel fotoshoots en premières, was het slechts een kwestie van tijd voordat fans Perry's ontbrekende vingertop zouden opmerken. Een fan maakte een collage van fotografisch bewijs waaruit bleek dat er iets niet klopte aan de rechterhand van de acteur.

Uiteindelijk vingen anderen het op en Reddit werd een bron van gesprek over de kwestie toen mensen begonnen te debatteren en speculeren over het vreemd grote cijfer. Zelfs IMDB heeft dit leuke feit toegevoegd aan Perry's trivia-pagina, zodat iedereen het zou weten.

Het ongeluk dat Perry op jonge leeftijd meemaakte, is nu bekend onder Friends-fans en dergelijke. Nou, dit sluit eigenlijk aan bij Perry's personage op het scherm, Chandler Bing, die een deel van zijn teenpunt verloor door een Thanksgiving-ramp in het verleden die ertoe leidde dat een mes op zijn voet viel. Over toeval gesproken!

Wat doet Matthew Perry vandaag?

Perry bleef in zijn kenmerkende rol van 1994-2004 tot de ongelukkige conclusie van de sitcom. Tijdens zijn tijd bij Friends bleef Perry bezig en speelde hij samen met Bruce Willis in films als Fools Rush In, Almost Heroes en The Whole Nine Yards.

Na Friends bleef hij gedijen in zowel televisie als film en als een fervent fan van videogames begon hij voice-over te doen voor videogames, terwijl hij een reeks leads binnenhaalde, hoewel een paar wel werden geannuleerd.

Terwijl zijn voormalige co-sterren geweldige carrières op het scherm hadden, had Matthew een behoorlijk op en neer reis als het ging om zijn nuchterheid. Hoewel hij zijn best doet ooit, toonden fans zich nog steeds bezorgd om de acteur toen hij op de Friends-reünie verscheen.

Matthew was onlangs verloofd met Molly Hurwitz, maar het paar ging afgelopen juni officieel uit elkaar, waarbij Perry beweerde dat "soms dingen gewoon niet werken!"

Aanbevolen: