Billie Eilish v alt slachtoffer van radiograppenmakers - de kers op de taart van een toch al slechte week

Inhoudsopgave:

Billie Eilish v alt slachtoffer van radiograppenmakers - de kers op de taart van een toch al slechte week
Billie Eilish v alt slachtoffer van radiograppenmakers - de kers op de taart van een toch al slechte week
Anonim

Wat grappen betreft, dit is absoluut een rare. Het lijkt erop dat Billie Eilish het slachtoffer is geworden van dezelfde radiohoax die slechts een paar weken geleden prins Harry en Meghan Markle uitbuitte.

De radiobellers tonen een zeer overtuigende nep-Greta Thunberg en haar vader. Dit moet heel goed zijn georkestreerd, want het blijft beroemdheden voor de gek houden, waarbij Eilish de meest recente is om een interview te geven onder deze valse voorwendselen.

Wie doet dit?

De hoax lijkt gericht te zijn op een Russische radiograpster die de persona van Greta Thunberg op zich neemt in een poging om interviews van beroemdheden te extraheren. De mensen achter dit meesterbrein zijn vermoedelijk het radioduo Vladimir Kuznetsov en Alexey Stolyarov die de radionamen "Vovan en Lexus" aannemen.

The Sun meldt dat deze twee in staat waren om de Bad Guy-zangeres te bedriegen die samen met haar moeder Maggie voor hen openstond, in wat zij dachten dat een legitiem interview was.

The Strange Call

Deze bizarre oproep werd gepresenteerd in de vorm van een geanimeerde video. De Greta-imitator begint bij Eilish te klagen over problemen met jongens en relaties en verleidt Eilish rechtstreeks in het nepgesprek.

"Ik had jaren van jongensproblemen, dus ik begrijp het", reageert Eilish. “Als hij niet bij je wil zijn, fk hem. Er zal iemand zijn die van je zal houden om wie je bent.”

ET Canada meldt dat "Fake Greta" ook het onderwerp van milieuproblemen opende met Eilish, die reageerde door te zeggen dat ze dat was; "Ik ben op zoek naar een tourbus die op biodiesel rijdt."

Echt slechte week

Dit was geen stralende week in de wereld van Eilish. Ze werd het slachtoffer van de radio-hoax door dit fictieve duo, ze werd bekritiseerd omdat ze haar figuur in een zwempak had onthuld, en NME meldt dat haar beeltenis werd gebruikt in een nep Snapchat-account om fans te laten denken dat ze met hen aan het praten was.

Eilish bood een oprechte verontschuldiging aan; "Sommige mensen doen alsof ze mij zijn op Snapchat. Ik gebruik Snapchat niet om met iemand te praten. Als je denkt dat je tegen mij praat, ben ik het niet, dat beloof ik je. Wat ze ook zeggen om je te overtuigen… gezinsleven Ik praat niet met jullie via snapchat. Ik ben het niet. Het spijt me voor degenen die zijn opgelicht."

Eilish heeft het deze week echt doorstaan - hopelijk wordt volgende week makkelijker!

Aanbevolen: