Fans woedend dat Logan Williams weer een slachtoffer is van Fentanyl

Inhoudsopgave:

Fans woedend dat Logan Williams weer een slachtoffer is van Fentanyl
Fans woedend dat Logan Williams weer een slachtoffer is van Fentanyl
Anonim

Hij was pas 16 jaar oud toen hij stierf, 2 april 2020. Hij ha alt vandaag de krantenkoppen omdat zijn moeder niet wil dat zijn dood voor niets is. Aangespoord door een hele reeks recente drugsgerelateerde sterfgevallen, deelt Marlyse Williams zijn doodsoorzaak met de wereld. Logan Williams heeft Fentanyl ingenomen en hij is hier niet meer om zijn eigen verhaal te vertellen. Sprekend namens Logan, waarschuwt zijn moeder het publiek, Logan's fans, Hollywood-sterren, nieuwkomers en iedereen die wil luisteren, om te pleiten om weg te blijven van illegale drugs en hulp te zoeken als ze worstelen met verslaving. Het is te laat om haar zoon te redden, maar ze hoopt dat zijn verhaal andere levens kan redden.

Een aantal andere bekende namen zijn onlangs om het leven gekomen als gevolg van een overdosis fentanyl, en fans zijn verontwaardigd dat dit ondanks alle waarschuwingen blijft gebeuren. Het leren van de specifieke doodsoorzaak van Logan maakt fans tot in de kern wakker, en sociale media reageren daarop.

Logan verliezen

De dood van Logan Williams werd geregeerd als een overlijden door een ongeval als gevolg van een overdosis, en fans weten nu dat Fentanyl de boosdoener was. Het was bekend dat hij worstelde met psychische problemen en verslaving, en zijn moeder werkte hard om haar zoon te rehabiliteren.

In 2019 werd hij geregistreerd in een residentiële behandelingsinstelling, maar hij werd vaak uit het programma verwijderd. In februari 2020 nam hij een overdosis en werd gereanimeerd, waarna later werd vastgesteld dat hij aanzienlijk hersenletsel had dat zijn dagelijkse functionaliteit beïnvloedde. Vervolgens werd hij overgebracht naar een gespecialiseerd centrum en werd hij korte tijd vermist. Bij zijn terugkeer ging hij liggen en werd nooit meer wakker.

Fans zijn er kapot van om te horen dat dit weer een aan Fentanyl gerelateerde dood is.

Fans luiden alarm

De krantenkoppen vertellen steeds vaker verhalen over beroemde gezichten die hun leven verliezen aan Fentanyl, en fans zijn woedend dat dit nog steeds gebeurt. De waarschuwingen zijn er, ze zijn duidelijk, en het is razend voor fans dat beroemdheden het gebruik van illegale drugs blijven voortzetten en het slachtoffer worden van fentanyl, ondanks alle rode vlaggen.

Onlangs verloren Fuquan Johnson, Enrico Colangeli en Natalie Williamson op dezelfde manier het leven, nadat ze op een feestje fentanyl hadden ingenomen. Katie Quigley bleef achter met levensveranderende gezondheidsproblemen. De dood van Mac Miller en Prince werd ook in verband gebracht met deze drug.

Fans zijn woedend en gaan naar sociale media met opmerkingen zoals; "Stop gewoon met het gebruik van drugs, verdomme, stop gewoon," "waarom proberen mensen nog steeds drugs? waarvoor? om te sterven?" en "met zoveel informatie dat fentanyl gevaarlijk is, is het een wonder dat iemand nog steeds drugs gebruikt."

Anderen schreven; "Eerlijk gezegd, stop met het gebruik van drugs", en "het leven op de snelle weg eindigt abrupt", evenals; "Dit is zo triest, zoek alsjeblieft hulp en gebruik geen drugs."

Aanbevolen: