Waar staat de relatie van Wendy Williams met haar ex-man Kevin Hunter vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staat de relatie van Wendy Williams met haar ex-man Kevin Hunter vandaag?
Waar staat de relatie van Wendy Williams met haar ex-man Kevin Hunter vandaag?
Anonim

In april 2019 deed Wendy Williams wat haar talkshowkijkers al jaren wilden dat ze deed, en dat is een scheidingsaanvraag van haar toenmalige echtgenoot Kevin Hunter. De tv-persoonlijkheid diende de rechtbankpapieren in twee jaar nadat Daily Mail exclusief had onthuld hoe de voormalige uitvoerend producent van Wendy al meer dan 10 jaar een dubbelleven leidde.

Volgens de publicatie had Hunter zijn tijd verdeeld tussen het samenzijn met Williams en een langdurige affaire met een vrouw genaamd Sharina Hudson, met wie hij sindsdien een kind heeft verwelkomd. Er wordt aangenomen dat de moeder van één op de hoogte was van de relatie die Hunter achter de schermen had, maar toen de zaken eenmaal openbaar waren geworden, wist Williams dat haar reputatie op het spel stond, en aangezien haar ex niet van plan was zijn bijbaan te verlaten, besloot ze om er voor eens en altijd mee op te houden.

Het verontrustende was dat Hunter, die een EP was in de show van Williams, weinig tot geen spijt had van zijn acties jegens de voormalige radio-dj, ondanks het feit dat hij praktisch het geld van zijn ex-vrouw gebruikte om te financieren zijn weelderige leven met Hudson. Dus, waar staat de relatie van Williams met Hunter vandaag precies? Hier is het dieptepunt …

Wendy Williams: Staat ze nog steeds op goede voet met Kevin Hunter?

Het beëindigen van een huwelijk van 21 jaar is niet gemakkelijk, maar aangezien haar ex-man het grootste deel van hun tijd samen ontrouw was, zijn we er vrij zeker van dat het niet zo moeilijk was voor Williams om dit te beëindigen hoofdstuk in haar leven voor eens en voor altijd. Het leek ook een verhulde zegen dat het nieuws over de affaire van Hunter en Hudson naar buiten kwam, aangezien Williams naar verluidt al minstens tien jaar van de romance op de hoogte was - maar het publiek wist er niets van, dus ze was bereid om ook te zwijgen.

Ten tijde van de echtscheidingsaanvraag zei een vertegenwoordiging voor de Wendy-show: "Wendy en haar familie maken al meer dan 10 jaar deel uit van Debmar-Mercury. We respecteren hun privacy met betrekking tot persoonlijke zaken. Zoals altijd blijven we ons inzetten om onze kijkers een vermakelijke en actuele show te bieden." Een andere vertegenwoordiger van Williams vervolgde: "Iedereen bedankt voor het respecteren van de privacy van de familie gedurende deze tijd.

Kevin steunt Wendy en ze werken samen door dit proces heen. Er zal op dit moment geen extra commentaar worden gegeven.”

In januari 2020 was Williams wettelijk weer een alleenstaande vrouw nadat ze een schikkingsplan met haar Hunter had uitgevochten waardoor ze verder kon met haar leven zonder verder drama over wie wat krijgt. Volgens rapporten had Williams haar voormalige vlam maar liefst $ 250.000 betaald voor het vinden van een nieuw huis nadat ze hun herenhuis in Livingston, New Jersey te koop hadden gezet. Merk op dat het bedrag dat ze hem gaf was voordat de procedure betreffende het aandeel van hun financiële activa door hun advocaten werd besproken.

De presentator van de talkshow heeft iets minder dan een jaar onderhandeld over een deal met Hunter. Verrassend genoeg koos ze ervoor om zijn ontrouw niet op te nemen in de scheiding, wat het bedrag zou hebben bedreigd dat Hunter zou hebben ontvangen volgens de wet van New Jersey; in plaats daarvan noemde ze de scheiding 'onoverbrugbare verschillen'. Afgezien van een niet nader genoemd bedrag dat ze Hunter gaf, stemde Williams er ook mee in om zijn ziektekostenverzekering voor de rest van zijn leven te dekken en hem toe te staan al zijn auto's te houden, waaronder een Ferrari en Rolls Royce. De opbrengst van hun huis in NJ zou worden gesplitst nadat het onroerend goed was verkocht, terwijl Williams de volledige rechten en eigendom zou krijgen van Wendy Williams Productions Inc. en Wendy, Inc.

In een interview met The Jess Cagle Show deelde Williams dat hoewel ze er geen spijt van had Hunter te hebben ontmoet, ze kapot was van zijn "serieuze" valsgedrag, en alleen hoopt dat ze hun zoon Kevin kunnen co-ouderen Hunter Jr., op een beschaafde manier vooruit. "Ik heb geen spijt van de dag dat ik hem heb ontmoet. Ik heb er geen spijt van dat ik hem 25 jaar heb moeten verdragen", zei ze.

"En dat heeft niets te maken met het feit dat hij deze baby heeft, of dat hij dit zijmeisje heeft gedurende bijna 15 jaar van ons huwelijk."

"Ik ken haar bijna vanaf het begin. Ik weet dat Kevin een serieel bedrieger is." Ze besloot door te zeggen dat ze alleen met Hunter communiceert als het over hun zoon gaat, maar verder hebben ze geen goede verstandhouding - en terecht. Williams heeft sindsdien een vrijgezellenhuis gekocht in New York, terwijl Hunter en Hudson zijn verhuisd naar Florida, waar ze een kapperszaak en een pannenkoekenzaak hebben geopend, volgens The Sun.

Over haar langdurige huwelijk met Hunter gesproken, Williams had tegen People gezegd: "Het leven dat ik nu leid, is mijn beste leven, en ik voel me niet schuldig om dat te zeggen. Ik heb er geen spijt van dat ik Kevin heb ontmoet, Ik heb er geen spijt van dat ik verliefd ben geworden, ik heb er geen spijt van dat ik 25 jaar bij hem ben gebleven, waarvan 21 jaar getrouwd."

Aanbevolen: