Waar staat Eminem's vete met machinegeweer Kelly vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staat Eminem's vete met machinegeweer Kelly vandaag?
Waar staat Eminem's vete met machinegeweer Kelly vandaag?
Anonim

Vertrouw en geloof dat als het gaat om ruzie met een rapper, Eminem waarschijnlijk niet iemand is tegen wie je het zou willen opnemen. De hiphopveteraan is al een aantal jaren verwikkeld in een voortdurende vete met rapper die rockster Machine Gun Kelly is geworden, waarbij Slim Shady het laatst lachte toen hij in december 2020 nog een diss-track maakte die gericht was op zijn aartsvijand.

Het is eerlijk om te zeggen dat Eminem niet iemand is die bereid is een vete los te laten, vooral niet als hij wordt beschimpt en geplaagd. Een goed voorbeeld is in dit geval de eindeloze vete van Detroit met Nick Cannon, de ex-man van Mariah Carey, die Eminem niet meer heeft gezien sinds hij publiekelijk beweerde dat hij een affaire had met de hitmaker van Butterfly..

Maar hoe merkte Eminem precies dat hij ruzie kreeg met Machine Gun Kelly, en waar ging het allemaal mis voor de twee? Hier is alles wat je moet weten…

Eminem en MGK's: waar het allemaal begon

In 2012 maakte Machine Gun Kelly Eminem woedend toen hij een tweet plaatste op zijn officiële sociale media-account, waarin hij zei dat de dochter van laatstgenoemde, Hailie - die toen 16 was - "hot" was.

Hij schreef: "Ik moet zeggen, ze is zo hot als f, op de meest respectvolle manier die mogelijk is, want Em is koning."

De tweet werd snel verwijderd nadat de hitmaker van Bad Things een hoop reacties kreeg van online fans.

Velen waren er snel bij om aan te nemen dat Eminem ervoor had gekozen om de opmerking over zijn dochter te negeren, aangezien er geen commentaar was van de Monster-hitlijst of enige vermelding van MGK tot 2015 toen werd beweerd dat Eminem zijn raprivaal had verbannen van het Shade 45 radiostation.

MGK was van plan een promotiestop te maken bij het station voorafgaand aan de release van een nieuw album, toen hij erachter kwam dat hij voor het leven was geschorst, wat het vrij duidelijk maakte dat Eminem niet blij was met de tweet, die hij was aanvankelijk stil gebleven.

Toen, op zijn nummer "Not Alike", dat werd uitgebracht op Eminem's tiende studioalbum Kamikaze - uitgebracht in augustus 2018 - besloot de Grammy-winnaar licht te werpen op zijn gedachten over MGK, en zoals verwacht, zijn keuze van woorden waren niet aardig.

“Ik heb het tegen je, maar je weet al wie de f je bent, Kelly / ik gebruik geen sublims en zeker niet stiekem-diss / Maar blijf commentaar geven op mijn dochter Hailie,' rapte Eminem.

Dit leidde ertoe dat MGK een diss-track schreef met de titel Rap Devil, waarin hij rechtstreeks verwijst naar Eminem en zichzelf uitroept als een van de grootste rappers in de muziekindustrie.

Man, je klinkt als een b / Man up and handle your s (Ugh) / Mad about somethin' I said in 2012 / Het kostte je zes jaar en een verrassingsalbum om erbij te komen a diss (Huh),” MGK rapt in het openingsvers naar het controversiële nummer.

In een tweet, die MGK deelde na het uitbrengen van het nummer, zei hij: Ik kom niet alleen op voor mezelf, maar ook voor mijn generatie.

"Ik doe dezelfde s die je vroeger deed. het leven is nog steeds echt aan mijn kant, en ik moest de tijd nemen van de sleur om mezelf te verdedigen tegen iemand die ik een idool noemde."

Waar staan ze vandaag?

Eminem nam meer foto's bij MGK toen hij zijn album, Music To Be Murdered By - Side B liet vallen, waar hij zijn aandacht richtte op Megan Fox's schoonheid op het nummer, Zeus.

“Mooi weer, slap/ Ze denkt dat de machine me heeft gewassen/ Zweer bij God, man, haar favoriete rapper wou dat hij me had gekruist.

“Ze komen op me af met machinegeweren/ Alsof ze een mug proberen af te weren.”

MGK reageerde door op dezelfde dag dat het album van Eminem werd uitgebracht een paar vuilnisemoji's in een tweet te plaatsen.

In een interview met Sway Calloway legde Eminem later uit dat zijn afkeer van MGK niet voortkwam uit zijn opmerkingen over Hailie.

"De reden dat ik hem afkeurde, is omdat hij het goed deed. Eerst zei hij: 'Ik ben de beste rapper die er is sinds mijn favoriete rapper me verbood van Shade 45', of wat hij ook zei, toch?" legde hij uit.

“Alsof ik zijn carrière probeer te belemmeren. Ik geef geen fuck om je carrière. Denk je dat ik echt verdomme aan je denk?

"Weet je hoeveel f rappers die beter zijn dan jij? Je bent niet eens in het gesprek."

Er wordt aangenomen dat de twee het tot op de dag van vandaag nog steeds niet met elkaar eens zijn.

Aanbevolen: