Dit is waar 'Teen Mom' Stars Maci en Ryan's relatie staat vandaag

Inhoudsopgave:

Dit is waar 'Teen Mom' Stars Maci en Ryan's relatie staat vandaag
Dit is waar 'Teen Mom' Stars Maci en Ryan's relatie staat vandaag
Anonim

Van een verloving tot een straatverbod, de relatie tussen Maci Bookout en Ryan Edward heeft hoogtepunten, dieptepunten en alles daartussenin gekend. Fans zagen de tienerrelatie van het paar crashen en branden in de vroege seizoenen van Teen Mom OG. Echter, in tegenstelling tot de meeste mislukte tienerromans, hadden Ryan en Maci niet de luxe om hun handen van elkaar te wassen, omdat hun middelbare school-flirt ertoe leidde dat het paar tienerouders werd.

Hoewel Ryan en Maci ooit verliefd waren, lijken de twee de laatste tijd elkaars ergste nachtmerrie te zijn. Dus, hoe veranderden twee voormalige middelbare schoolliefjes in aartsvijanden? Lees verder om meer te weten te komen over de ups en downs van de relatie van Maci en Ryan in het afgelopen decennium en waar het paar vandaag met elkaar staat.

10 Maci en Ryan worden tienerouders

Voor hun dagen op MTV waren Maci Bookout en haar middelbare schoolvriend, Ryan Edwards, typische tieners die door hun adolescenten navigeerden in Chattanooga, Tennessee. Alles veranderde echter toen Maci op 16-jarige leeftijd zwanger raakte en werd geselecteerd om te schitteren in MTV's 16 and Pregnant. Maci en Ryan werden al snel favoriet bij de fans in de realityshow toen ze hun zoon Bentley Cadence Edwards op 27 oktober 2008 ter wereld verwelkomden.

9 Ryan stelt Maci voor

Aan het begin van hun relatie leek het goed te gaan met het jonge stel. Maci en Ryan werden gekozen om te schitteren in de 16 en Zwangere spin-off Teen Mom OG naast de originele cast van Farrah Abraham, Catelynn Lowell en Amber Portwood. De eerste afleveringen van Teen Mom OG werden uitgezonden in december 2009. Volgens Screenrant heeft Ryan datzelfde jaar Maci ook ten huwelijk gevraagd. Terwijl het goed ging met Maci, Ryan en hun jonge gezin, ontstonden er al snel problemen in het paradijs.

8 Uit elkaar gaan en verder gaan

Na bijna constant gekibbel tussen het paar, besloten Maci en Ryan hun verloving in 2010 af te blazen. Zowel Maci als Ryan gingen snel van elkaar weg. Ryan had een reeks affaires nadat hij het uitmaakte met Maci. Ter vergelijking: Maci begon een langdurige relatie met haar jeugdvriend Kyle King. Fans van Teen Mom OG zullen zich herinneren dat Kyle en Maci zelfs samen een huis kochten, plannen hadden om te trouwen en Maci's zoon samen opvoedden. Maci en Kyle gingen echter uit elkaar in 2012, nadat Maci erachter kwam dat Kyle met andere vrouwen had gepraat.

7 Maci sticht een gezin met Taylor McKinney

Hoewel de relatie tussen Maci en Ryan gespannen was tijdens haar tweejarige relatie met Kyle King, leken de spanningen tussen Maci en Ryan op te lopen toen ze kort na haar breuk een nieuwe serieuze relatie begon. In 2013 begon Maci te daten met haar nu-echtgenoot, Taylor McKinney. Voordat ze in oktober 2016 trouwden, verwelkomden Taylor en Maci twee kinderen in de mix, Jayde in mei 2015 en Maverick in mei 2016. Ook al was er al die jaren spanning tussen Maci en Ryan over Ryan's opvoeding en betrokkenheid bij Bentley's leven, het paar kon het nog steeds goed met elkaar vinden en Ryan werd zelfs uitgenodigd op de bruiloft van McKinney.

6 Ryan knoopt de knoop met Mackenzie Standifer

Terwijl Teen Mom OG-fans en Maci zich realiseerden dat Ryan in het begin van 2010 worstelde met een drugsverslaving, werd zijn strijd nog duidelijker toen de filmploeg zijn bruiloft met Mackenzie Standifer vastlegde. Ryan trouwde in mei 2017 met de 20-jarige alleenstaande moeder.

Fans van Teen Mom OG keken toe hoe Ryan zichzelf en zijn aanstaande bruid naar hun trouwlocatie reed terwijl het leek alsof hij onder invloed was van een stof. Tijdens de scène leek Ryan tijdens het rijden in slaap te vallen. Slechts enkele weken na het uitwisselen van geloften, werd Ryan naar een afkickkliniek gestuurd.

5 Ryan bedreigt Taylor

Met Ryan die worstelde met drugsmisbruik en Maci zijn interacties met Bentley niet goedkeurde, begonnen de spanningen te stijgen tot een recordhoogte tussen de voormalige middelbare schoolliefjes. Het ging al snel van kwaad tot erger toen Ryan Maci's echtgenoot, Taylor, bedreigde. Volgens US Weekly heeft Ryan begin 2018 Taylor gebeld. Taylor nam de telefoon niet op, maar Ryan liet een voicemailbericht achter voor Taylor die dreigde hem te vermoorden.

4 Ryan Edwards bevindt zich in juridische problemen

Ryan kwam al snel in juridische problemen vanwege zijn bedreigingen jegens de stiefvader van zijn zoon. Na het incident dienden de McKinney's een beschermingsbevel in tegen Ryan. US Weekly meldt dat Maci en Taylor in 2018 een straatverbod van twee jaar tegen Ryan hebben gekregen. Hoewel het straatverbod nu is opgeheven, zijn er nog steeds behoorlijke spanningen tussen Maci en Taylor en de hele Edwards-clan.

3 Taylor en Maci nemen het op tegen de familie Edwards

Aanvankelijk onderhield Maci een goede relatie met Ryans ouders, Jen en Larry, door de jaren heen en zelfs tijdens haar straatverbod tegen Ryan. Maci nam Bentley nog steeds mee naar zijn grootouders en communiceerde regelmatig met hen beiden. De dynamiek begon echter echt op te schudden nadat Maci duidelijk had gemaakt dat Bentley zich niet langer veilig voelde in de buurt van zijn vader, vooral na Ryans gevangenisstraf van 90 dagen in 2019.

2 MTV ontslaat Ryan en zijn familie van 'Teen Mom OG'

Na jaren van opgebouwde frustraties kwamen Taylor en Larry in een explosieve schreeuwpartij terecht tijdens de meest recente Teen Mom OG reünieshow. Volgens de Sun beschuldigde Taylor Jen en Larry ervan de behoeften van Ryan voor die van Bentley te stellen. De ruzie tussen Larry en Taylor werd bijna fysiek voordat Maci en Taylor de set helemaal verlieten. Een paar maanden later onthulde MTV dat ze de banden met de familie Edwards verbreken.

1 Maci is klaar met de Edwards-clan

Voor nu lijkt het erop dat Maci's relatie met Ryan niet bestaat. Zowel Taylor als Maci hebben duidelijk gemaakt dat ze klaar zijn met interactie met de Edwards-clan. Maci vertelde onlangs aan InTouch Weekly dat ze geen enkele communicatie heeft met Ryan, Mackenzie, Jen of Larry.

Hoewel Maci duidelijk heeft gemaakt dat ze klaar is met Ryan en zijn bedreigingen, is ze ook bereid ervoor te zorgen dat Bentley zijn broers en zussen van zijn vaders kant kan zien, evenals zijn grootouders, als dat iets is dat hij wil. Hopelijk kunnen alle partijen in de loop van de tijd de behoeften van Bentley vooropstellen.

Aanbevolen: