Waar staat de vriendschap van Ariana Grande met Normani vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staat de vriendschap van Ariana Grande met Normani vandaag?
Waar staat de vriendschap van Ariana Grande met Normani vandaag?
Anonim

Hoewel het moeilijk moet zijn om echte vrienden in de muziekindustrie te vinden als je net aan je eigen solocarrière begint, heeft Normani al nauwe banden gevormd met verschillende beroemdheden, waaronder popster Ariana Grande, die ze beschouwt als een van haar beste vrienden in de showbizz.

De twee, die elkaar voor het eerst ontmoetten op het iHeartRadio Jingle Ball, zijn zo gehecht geraakt dat ze niet alleen samen aan nummers hebben samengewerkt, maar Grande liet zelfs het voormalige lid van Fifth Harmony voor haar openstaan tijdens de Sweetener World Tour in 2019.

Fans hebben zeker nota genomen van het vriendelijke gebaar van de Problem-zangeres, aangezien Normani nog steeds bezig was haar naam bekend te maken terwijl ze aan haar debuutalbum werkte (dat ze nog moet uitbrengen), maar hoe hecht zijn deze twee dames in de loop der jaren aan een vriendschap opgebouwd?

Normani en Ariana Grande's bloeiende band

Volgens de hitmaker Dancing With A Stranger kruiste ze vele jaren geleden voor het eerst het pad met Grande op het iHeartRadio's Jingle Ball-muziekfestival, en niet lang daarna besloten de twee contact te houden door telefoon uit te wisselen nummers.

Normani, samen met haar voormalige bandleden Dinah Jane en Camila Cabello, zou later genieten van een logeerpartij in het huis van Grande in Los Angeles, wat de deal over hun vriendschap leek te hebben bezegeld, aangezien dit niet de enige zou zijn keer dat de 24-jarige de Thank U, Next-zangeres bij haar thuis zou bezoeken.

Toen, in november 2018, werd aangekondigd dat Grande er persoonlijk voor had gekozen om Normani als openingsact te hebben van haar Sweetener-tour, samen met collega-R&B-zangeres Ella Mai en het Amerikaanse muzikale duo Social House.

Het gebaar werd enorm gewaardeerd door de voormalige X Factor-deelnemer sinds ze sinds 2018 aan haar debuutalbum werkt, en terwijl ze een reeks succesvolle hits in de hitlijsten heeft neergezet, waaronder de door Khalid ondersteunde Love Lies, haar fans moet haar nog een volledig project zien laten vallen.

Het feit dat Normani op tournee ging met Grande betekende klaarblijkelijk dat de Motivation-zangeres ongetwijfeld veel erkenning zou krijgen, aangezien ze elke avond optrad voor een menigte van maximaal 20.000 fans voor de Noord-Amerikaanse etappe.

In een openhartig gesprek met de Recording Academy in juli 2019, opende Normani hoe het was om op pad te gaan met Grande, die op dat moment al een van haar beste vrienden was geworden, en zei: Het is geweldig geweest. Het was de beste ervaring ooit.

Ik ben gewoon heel dankbaar dat ik zo'n geweldige artiest mag steunen, ik bedoel de grootste popster ter wereld op dit moment … ik kan haar echt een vriend van mij noemen en dat pik ik niet woord lichtjes.”

Nog maar drie maanden eerder maakte Normani er geen geheim van hoe ze vaak logeerpartijen met Grande deelt, en vertelde People dat de twee de gebruikelijke meisjesachtige dingen doen als ze de tijd vinden om rond te hangen en van elkaars gezelschap te genieten.

“We dragen gezichtsmaskers, worden heel laat wakker, ontbijten, dat soort jam … gewoon typische meisjes! Ik heb het gevoel dat ze een ongelooflijk jaar heeft gehad, vooral door zoveel te hebben meegemaakt als zij. De manier waarop ze met dingen omgaat, niet alleen als artiest maar ook als vrouw - ik denk dat zij de definitie van veerkracht is.”

Aangezien ze al samen de wereld over hadden gereisd op tournee en praktisch nog hechtere vrienden waren geworden dan ze voorheen waren, keken mensen reikhalzend uit naar de twee om eindelijk een samenwerking te laten vallen die hun beide fans konden steunen.

Lang, in november 2019, als onderdeel van het Charlie's Angels-soundtrackalbum, had Grande contact opgenomen met Normani en haar andere goede vriend, rapper Nicki Minaj, om haar te helpen op het nummer Bad To You.

Helaas was er geen officiële visuele behandeling voor het nummer, maar Republic Records bood wel een songtekstvideo aan om de populariteit van het nummer te vergroten, met sindsdien iets meer dan 8,5 miljoen views op YouTube.

Terwijl Normani fans blijft plagen met de release van haar debuutalbum, wordt er wild gespeculeerd of Grande mogelijk op de plaat zou kunnen verschijnen als haar manier om de gunst terug te geven omdat ze niet alleen deel uitmaakte van de tour van laatstgenoemde, maar ook haar nummer met Nicki Minaj.

Over de muziek waar ze de laatste tijd in de studio aan heeft gewerkt, zei de inwoner van Atlanta tegen Billboard: Ik produceer vanaf het begin met zulke geweldige mensen met wie ik heb willen werken voor zo'n lange tijd en ze leren me.

“Ik schrijf ook over alles wat ik aanraak. Ik ben er nauw bij betrokken geweest en het was voor mij ook een soort, wauw, zelfontdekking, want ik dacht: 'Oh, ik kan eigenlijk al deze hoeden dragen en ze goed doen.'"

Aanbevolen: