Hoe 'Big Bang Theory'-ster Barry Kripke er vandaag uitziet

Inhoudsopgave:

Hoe 'Big Bang Theory'-ster Barry Kripke er vandaag uitziet
Hoe 'Big Bang Theory'-ster Barry Kripke er vandaag uitziet
Anonim

Oh, hoe anders had de geliefde 'Big Bang Theory' eruit kunnen zien.

John Ross Bowie, ook bekend als Barry Kripke, had twee keer auditie gedaan voor de rol van Leonard. Hij belandde uiteindelijk op Krypkie en wat fans niet weten, hij werd gevraagd om een accent te geven voor de rol.

“Ik speelde Kripke als de arrogante lul die je voor je ziet, en Chuck voelde (verstandig, mag ik eraan toevoegen) dat hij wat kwetsbaarheid nodig had,” vervolgde hij. “Hij suggereerde een spraakgebrek. Bill Prady (die ook in de kamer was, net als Lee Aronsohn) suggereerde een vloeibare 'l' - 'zoals Brokaw'. Wat uit mijn mond kwam was een vreselijke Elmer Fudd pastiche. Chuck lachte. Ik heb de baan.'

Hij speelde een vaste rol in de show, maar wat fans zich misschien niet realiseren, is het feit dat hij lang geleden voor de rol in het bedrijf begon. Zijn eerste rol kwam in de populaire film 'Road Trip', waarin hij een ondergeschikte rol op zich nam.

In het begin specialiseerde de acteur zich in improvisatie en sketchcomedy. Theater was een van zijn sterke punten en zo te zien is hij tegenwoordig terug bij zijn oudere roots.

We zullen zijn tijd op 'Big Bang' bekijken, samen met hoe hij eruit ziet en wat hij tegenwoordig van plan is.

Zijn tijd op de show begon onder moeilijke omstandigheden

Hij begon zijn terugkerende rol als Barry in 2009 in de CBS-sitcom. Hoewel het zijn doorbraakrol bleek te zijn, geeft Bowie toe dat de omstandigheden in zijn persoonlijke leven niet bepaald ideaal waren. Op dat moment ging hij door een zware breuk, professioneel.

"Ik was net ontslagen door mijn agent en had net getekend bij een veel kleiner bureau. De eerste auditie die ze me stuurden was voor Kripke. Ik ging daar naar binnen met een chip op mijn schouder en een ton te bewijzen."

Hij vervolgde: "Net als Barry zelf. Ik begon de volgende dag met werken en aan het einde van de eerste dag omhelsde iedereen me, behalve Johnny. Johnny omhelsde me pas de volgende ochtend. 11 jaren. Mijn haar was toen donkerder en een paar jaar geleden begonnen we het te kleuren, zodat ik niet op Gandalf zou lijken als ik naast Kunal stond."

Die chip ging nooit weg en hij speelde een grote rol in het succes van de show in een ondersteunende rol.

'Big Bang Theory' was zijn doorbraakrol

Hij was een theaterman, hoewel het de wereld van sitcoms was die zijn carrière veranderde. Bowie geeft toe dat er dingen in zijn leven veranderden toen hij in de show belandde.

"De show opende deuren, veranderde mijn carrière en versterkte vriendschappen. Ik ben op straat tegengehouden door fans van het programma op 3 continenten."

"In het werk aan Big Bang heb ik Mark Hamill, Stephen Root, Christine Baranski, Sean Astin, Adam West, Levar Burton ontmoet en in juli gaan @itswilwheaton en ik samen naar de Damned. De show zal waarschijnlijk mijn overlijdensbericht leiden en daar kan ik niet blijer mee zijn."

Sinds de show ten einde liep, is Bowie van carrière veranderd met verschillende projecten. Hij blijft ook actief op IG en gezien enkele recente berichten ziet hij er anders uit.

Hoe hij er vandaag uitziet

Hij heeft net de grote 50 gehaald! Oh, wat gaat de tijd voorbij.

Op dit moment blijft Bowie actief met een aantal projecten, waaronder 'Generation' en 'Feel Good'. Beide zijn tv-series. Bovendien ging John Ross terug naar zijn oude weg, de theaterweg in. Hij schreef een toneelstuk waar hij sinds zijn 14e een passie voor had op de Ramones.

Hij besprak het passieproject samen met Theatre Mania, "'Ik ben een Ramones-fan sinds ik 14 was, en toen ik me verdiepte in de verhalen erachter, vond ik ze een groep vol tegenstrijdigheden."

"Het stuk comprimeert die tijd een beetje, maar het leek me een interessante manier om te kijken naar hoe mensen kunst en werk benaderen, en hoe die twee dingen tegen elkaar botsen."

Geweldig om te zien hoe de celeb van pad verandert en een ander soort rol aanneemt, iets wat veel acteurs aarzelen om te doen. Maar wie weet, misschien zien we hem ooit terug in de rol van Barry.

Geruchten suggereren al dat er een reboot zou kunnen plaatsvinden in de toekomst - als dat het geval is, zal het iconische personage een van de eersten zijn die op de hoogte wordt gesteld.

Aanbevolen: