Hier is hoe Brendan Fraser zich voorbereidt op zijn comeback in Hollywood

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Brendan Fraser zich voorbereidt op zijn comeback in Hollywood
Hier is hoe Brendan Fraser zich voorbereidt op zijn comeback in Hollywood
Anonim

Brendan Fraser is een Canadees-Amerikaanse acteur die vooral bekend is vanwege zijn rollen in The Mummy-trilogie, George of the Jungle en Looney Tunes: Back In Action. Ondanks dat hij in de jaren '90 en '00 een populaire acteur was, stopte hij een tijdje met filmacteren en hield hij kleinere tv-rollen. Nu keert Fraser terug naar acteren met minstens vier films op komst, en fans zijn erg enthousiast!

Hij had echter een goede reden om te stoppen met acteren. Niet alleen moest hij verschillende operaties ondergaan, waaronder een gedeeltelijke knievervanging, een laminectomie en een operatie aan de stembanden, vanwege stunts die hij uitvoerde in zijn actiefilms, maar Fraser was ook het slachtoffer van aanranding.

In 2018 beweerde Fraser dat hij tijdens een lunch in de zomer van 2003 seksueel werd misbruikt door Philip Berk, de voorzitter van de Hollywood Foreign Press Association. De aanval, zijn scheiding en de dood van zijn moeder brachten hem ertoe in een depressie, die in combinatie met zijn gezondheidsproblemen en terugslag over het spreken over Berk, zijn carrière naar zijn mening deed aflopen.

Dit is hoe Brendan Fraser zich voorbereidt op zijn comeback in Hollywood.

7 Frasers vroege carrière

Brendan Fraser maakte deel uit van ons hele leven in de jaren '90 en '00 toen hij verscheen in vele blockbuster-films zoals The Mummy, George of the Jungle, Journey to the Center of the Earth, Dudley Do- Juist, Looney Tunes en nog veel meer films. Eigenlijk hield iedereen van zijn niet-intimiderende maar macho, 'alledaagse man'-lichaam en zijn films waren behoorlijk succesvol. Hij bewees ook zijn acteerprestaties in serieuzere rollen, en hij was op de top van de wereld. Tot hij niet meer was…

6 Zijn beweringen over seksueel geweld en achteruitgang in zijn carrière

In een interview met GQ beweerde de acteur dat de ex-president van de HFPA hem in de zomer van 2003 had aangevallen in een hotel in Beverly Hills.

Philip Berk sprak over de aanval in zijn memoires, "With Signs And Wonders", en zei dat hij Fraser's achterste aanraakte als een grap. Volgens The Mummy-acteur was het geen grap. Hij zei dat hij bang werd en Berks hand moest verwijderen. "Ik voelde me ziek. Ik voelde me net een klein kind. Ik had het gevoel dat er een bal in mijn keel zat. Ik dacht dat ik zou gaan huilen, 'zei hij.

Fraser haastte zich naar huis om het zijn vrouw te vertellen, maar kwam er niet publiekelijk mee uit omdat hij nog aan het uitzoeken was hoe hij zich voelde en hij niet wilde dat het een deel van zijn verhaal werd. Hij vroeg om een verontschuldiging van de ex-president, maar Berk antwoordde: "Mr. Fraser's versie is een totale verzinsel." Dit incident zorgde ervoor dat Fraser een kluizenaar werd en zich terugtrok uit het openbare leven.

5 TV-acteren

Aan het begin van de jaren 2010 verdween Brendan Fraser voor zes tot zeven jaar. Hij verscheen hier en daar in een paar kleine rollen, maar stond niet aan de top van zijn carrière zoals hij vroeger was. Dit was te wijten aan het feit dat hij zich niet op zijn gemak voelde na zijn aanval, zijn co-ouderschap van zijn drie kinderen na zijn scheiding en zijn meerdere operaties. Fraser verscheen in een paar afleveringen van Texas Rising, The Affair, Trust en Condor, maar uiteindelijk stopte de telefoon met rinkelen.

4 Zijn comeback

In de afgelopen jaren keerde Brendan Fraser terug naar filmacteren en meer productieve rollen, en zijn carrière lijkt te herstellen. In juni 2021 verscheen hij op de rode loper op het Tribeca Film Festival voor zijn film No Sudden Move met zijn co-sterren. In de film speelt Fraser Doug Jones, en het werd in juli uitgebracht op HBO Max. Hij speelt de hoofdrol in The Whale, Charlie, een kluizenaar van 600 pond, homoseksuele man die probeert zich te herenigen met zijn dochter terwijl hij worstelt met gezondheidsproblemen. Als de film goed wordt ontvangen, kan hij Fraser veel lovende kritieken en prijzen opleveren, wat een geweldige comeback voor hem zou zijn.

3 Fans verzamelen voor hem

Ondanks dat hij jarenlang uit de schijnwerpers is geweest, gingen zijn fans nooit weg. Een onofficiële Instagram-pagina voor de acteur heeft meer dan 80.000 volgers verzameld. Ze denken dat hij ten onrechte is geannuleerd door Hollywood en zijn erg beschermend tegen hem geweest. Fans geloven niet dat hij eerlijk werd behandeld. In 2016 startten fans een petitie op Change.org om hem te helpen terug te keren naar de industrie nadat ze hem zagen acteren in The Affair. Meest recent, met het nieuws dat hij terugkeert naar populaire films, waren fans super enthousiast.

2 Reactie van Fraser

Nu hij zijn comeback maakt, wordt hij actiever op sociale media en reageert hij op de steun die hij krijgt. De acteur leek verslikt in een virtuele meet and greet met een fan. Lindley Key, had foto's gedeeld van haar cosplaying Rachel Weisz in The Mummy, en ze plaatste een video van het gesprek dat ze had met Brendan Fraser."Het internet staat zo achter je. We zijn zo ondersteunend", zei ze. "Er zijn zoveel mensen die van je houden", vervolgde ze. "En we duimen voor je, en we kunnen niet wachten om te zien wat je vervolgens gaat doen."

"Shucks, mevrouw," antwoordde hij toen hij emotioneel werd en zijn cowboyhoed liet vallen.

1 De Brenaissance

Nu bereidt hij zich voor om in nog twee films te spelen: Martin Scorsese's Killers of the Flower Moon, waarin ook Leonardo DiCaprio en Robert De Niro en Brothers te zien zijn, met Glenn Close. Veel fans hebben zijn comeback-periode "The Brenaissance" genoemd en hebben er zelfs een trending hashtag op Twitter van gemaakt. Hopelijk is dit slechts het begin van zijn comeback. We kunnen niet wachten om te zien wat hij hierna gaat doen!

Aanbevolen: